Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Možné jsou obě varianty…ale pokud není důvod pro vyvolávání (větší mimčo, vyšší tlak, cukrovka, odtékání vody) tak spíš pošlou domu
Příspěvek upraven 29.06.22 v 10:36
Pokud nerodis, tak tě pošlou domů. Třeba týden tě tam jen tak preventivně nechávat nebudou.
@Anonymní píše:
Ahojky maminy, vím že je to dost hloupí dotaz ale včera večer jsem dorazila do porodnice s tím že mám celý den bolesti a že mi odešla hlenová zátka (btw: jsem 40+0) nechaly si mě tu přes moc na pozorování, můj dotaz zní. Budou si mě tu nechávat i nadále nebo mě pošlou domů když bolesti odezněly
To ti řeknou lékaři, to tady fakt nikdo neví ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky maminy, vím že je to dost hloupí dotaz ale včera večer jsem dorazila do porodnice s tím že mám celý den bolesti a že mi odešla hlenová zátka (btw: jsem 40+0) nechaly si mě tu přes moc na pozorování, můj dotaz zní. Budou si mě tu nechávat i nadále nebo mě pošlou domů když bolesti odezněly
Odchod hlenové zátky ještě není porod. Takže tě nejspíš propustí. Ale to ti snad řekne doktor.
Pokud nemáš kontrakce ani žádné problémy (ty ani mimi), jdi domů
Je lepší na začátek porodu být v klidu doma než v porodnici.
Mi odešla hlenová zátka tak týden před porodem.
Pokud nemáš vysloveně nějaký problém a nebo špatné hodnoty (tlak, moč) tak tě pustí domů a přijedeš až ti začnou kontrakce.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.