Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
29.7.14 09:34

@Bobiše také jsem tam nebyla… ani nevím jestli pujdu.. tam bývají nějaké dny otevřených dvěří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
2.8.14 01:40
@Bobiše píše: :-) jeste jsem se tam nebyla podivat, ale urcite tam pujdu. :-) termin mam pred tebou 8.11.

Jeee, ja mam termin 1-2.11 :D Treba se tam zrovna potkame :palec: Taky jsem se tam jeste nebyla podivat, ale myslim ze uz bych pomale mohla neco takoveho naplanovat… :) Tech 13 tejdnu do porodu se sice nezda, ale utika to fakt rychle. 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.8.14 17:36
@Telvi píše:
Tak jsme rozhodnutí pro porodnnici v Boskovicích. Máme termín 21.12.2014 nebude se tam někdo nacházet v tomto termínu? :-D

také máme termín 21.12.2014 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.8.14 08:40

@babuk Jupííí tak to bychom se tam mohli potkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.8.14 20:01
@Telvi píše:
@babuk Jupííí tak to bychom se tam mohli potkat :dance:

A už víš co budete mít? já jdu na kontrolu zítra tak snad se to tam dozvíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.8.14 20:04

V Boskovicích mají prý,,návštěvní dny,, každou první středu v měsíci, je ale potřeba aby jste se dopředu tel. domluvili…možná se zeptám teď blbě, ale nevíte jestli se dá nějak zařídit aby u porodu byla doktorka kterou bych chtěla já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
5.8.14 20:28

@babuk s těmi návštěvními dny se mi to nějak nezdá, já tam rodila před dvěma lety a manžel za mnou mohl přijít kdykoliv i mimo návštěvní hodiny- sestřičky byly hodné.) ale možná se to změnilo, já tam mám rodit v září tak jsem zvědavá. Jinak podle mě si doktora asai vybrat nemůžeš, bude tam ten kdo bude mít zrovna službu, ale zkus se zeptat - za peníze jde ledacos :-D já tajně doufám, že nenarazím na jednoho doktora když tam budu, tak snad mi to vyjde a nebude mít zrovna službu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.8.14 20:56

@Lucka91 mysleli návštévní dny porodnice a ne náštěvní dny potom po porodu. Já tam rodila teď v lednu a návštěvy po porodu byli kazdej den od 14-17hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
5.8.14 21:34

@marvcel aha tak to se omlouvám nečetla jsem všechny příspěvky a asi jsem to špatně pochopila :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.8.14 21:36

@Lucka91 v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.8.14 08:51

@babuk Ahoj, zatím nám řekli že to vypadá na holčičku, ale příští středu jdeme na velký UTZ tak tam už se to potvrdí 100% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
6.8.14 10:40

@Telvi také mi tvrdili holčičku a na velkém ult. mi řekli kluka, čučela jsem jak péro z divanu, no a měli pravdu, mám už půlročního chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.8.14 10:43

@marvcel mě by to bylo uplně jedno… ale tatínek si přál chlapečka.. ten by asi jásal…budeme rádi ale i za zdravou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
6.8.14 10:45

@Telvi také mi to bylo jedno, ale byla jsem pěkně překvapená. Doma už mám i kluka i holku, takže jsem to neřešila. Zdraví je mnohem důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.8.14 10:47

@marvcel jak říkáš :-) ale asi bychom také čučeli… dám vědět po velkém UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková