Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bobiše také jsem tam nebyla… ani nevím jestli pujdu.. tam bývají nějaké dny otevřených dvěří?
@Bobiše píše:jeste jsem se tam nebyla podivat, ale urcite tam pujdu.
termin mam pred tebou 8.11.
Jeee, ja mam termin 1-2.11
Treba se tam zrovna potkame
Taky jsem se tam jeste nebyla podivat, ale myslim ze uz bych pomale mohla neco takoveho naplanovat…
Tech 13 tejdnu do porodu se sice nezda, ale utika to fakt rychle.
![]()
@Telvi píše:
Tak jsme rozhodnutí pro porodnnici v Boskovicích. Máme termín 21.12.2014 nebude se tam někdo nacházet v tomto termínu?
také máme termín 21.12.2014 ![]()
@Telvi píše:
@babuk Jupííí tak to bychom se tam mohli potkat
A už víš co budete mít? já jdu na kontrolu zítra tak snad se to tam dozvíme ![]()
V Boskovicích mají prý,,návštěvní dny,, každou první středu v měsíci, je ale potřeba aby jste se dopředu tel. domluvili…možná se zeptám teď blbě, ale nevíte jestli se dá nějak zařídit aby u porodu byla doktorka kterou bych chtěla já?
@babuk s těmi návštěvními dny se mi to nějak nezdá, já tam rodila před dvěma lety a manžel za mnou mohl přijít kdykoliv i mimo návštěvní hodiny- sestřičky byly hodné.) ale možná se to změnilo, já tam mám rodit v září tak jsem zvědavá. Jinak podle mě si doktora asai vybrat nemůžeš, bude tam ten kdo bude mít zrovna službu, ale zkus se zeptat - za peníze jde ledacos
já tajně doufám, že nenarazím na jednoho doktora když tam budu, tak snad mi to vyjde a nebude mít zrovna službu
@Lucka91 mysleli návštévní dny porodnice a ne náštěvní dny potom po porodu. Já tam rodila teď v lednu a návštěvy po porodu byli kazdej den od 14-17hod
@marvcel aha tak to se omlouvám nečetla jsem všechny příspěvky a asi jsem to špatně pochopila
![]()
@babuk Ahoj, zatím nám řekli že to vypadá na holčičku, ale příští středu jdeme na velký UTZ tak tam už se to potvrdí 100% ![]()
@Telvi také mi tvrdili holčičku a na velkém ult. mi řekli kluka, čučela jsem jak péro z divanu, no a měli pravdu, mám už půlročního chlapečka ![]()
@marvcel mě by to bylo uplně jedno… ale tatínek si přál chlapečka.. ten by asi jásal…budeme rádi ale i za zdravou holčičku ![]()
@Telvi také mi to bylo jedno, ale byla jsem pěkně překvapená. Doma už mám i kluka i holku, takže jsem to neřešila. Zdraví je mnohem důležitější.
@marvcel jak říkáš
ale asi bychom také čučeli… dám vědět po velkém UTZ
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.