Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lucka91 taky jsem měla Sládkovou a naprostá spokojenost. Popravdě jsem měla ze začátku trochu obavy, našla jsem na ni i negativní recenze, ale nakonec jsem byla ráda, že měla službu zrovna ona.
@Telvi Bohužel je to hodně o štěstí - ať už průběh porodu jako takový, tak o přítomným personálu. Špatný zkušenosti najdeš jak u menších porodnic, tak u větších, vyhlášených
Já nemůžu zavrhnout ani jednu z nich, obě mi moje děti zachránily. Takže se nějak rozhodnout a dál už nad tím nepřemýšlet - co by kdyby. Přeji šťastný výběr!
@Diblík3 pokud jsi neměla komplikace, tak věřím, že to bylo v pohodě, nebo prostě neměla svůj den, nevím, ale za mě teda hrůza a děs a to doslova - nikdy víc
![]()
Ahojky, tak já v Boskovicích rodila přesně před rokem, ale měla jsem plánovanou sekci. Tuto porodnici můžu jen a jen doporučit, skvělé porodnické oddělení (chodila jsem na monitory a kontroly) tak i šestinedělí. Vždycky mi ochotně se vším poradily a neměla jsem pocit jako před 5 lety v Bohunicích, že někoho otravuju. Už bych jinam rodit nešla!!! A přimář Machač je fakt třída, takže bych strach opravdu neměla ![]()
@Pavlisa pokud bude mít zrovna primář Machač službu - což není samozřejmost ![]()
Ahoj, já rodila dvakrát v Boskovicích, nemůžu si stěžovat. Obě holky byly otočené hlavou dolů, obě špatně rotovaly. První se narodila s abnormní rotací, u druhé mě polohovali a malá dorotovala. Obě jsou v pořádku. oddělení šestinedělí taky v pohodě. Na to jak jsem tam vyváděla
, tak se chovali všichni moc hezky. S druhou porodnicí zkušenosti nemám. za mě Boskovice
@Telvi já rodila loni a v pohodě. Nemůžu si stěžovat. I na porodnim sále i na sestinedeli ![]()
Ahojky všem!
Já rodila v Boskovicích 4× a naprostá spokojenost.Mohu jen doporučit ![]()
Holky moc děkuji všem, asi zůstanu u těch Boskovic… snad tam budou mít v prosinci pěkně teploučko
a na Vánoce mi dají nějaký dárek pokud se prcek opozdí - termín máme 17.12.
@marvcel já doufám že se mi poštěstí a nedostanu to jako vánoční dárek ale ještě před ![]()
Tak jsme rozhodnutí pro porodnnici v Boskovicích. Máme termín 21.12.2014 nebude se tam někdo nacházet v tomto termínu? ![]()
jeste jsem se tam nebyla podivat, ale urcite tam pujdu.
termin mam pred tebou 8.11.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.