Porodnice Boskovice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
30.4.14 11:23

@Lucka91 taky jsem měla Sládkovou a naprostá spokojenost. Popravdě jsem měla ze začátku trochu obavy, našla jsem na ni i negativní recenze, ale nakonec jsem byla ráda, že měla službu zrovna ona.

@Telvi Bohužel je to hodně o štěstí - ať už průběh porodu jako takový, tak o přítomným personálu. Špatný zkušenosti najdeš jak u menších porodnic, tak u větších, vyhlášených :( Já nemůžu zavrhnout ani jednu z nich, obě mi moje děti zachránily. Takže se nějak rozhodnout a dál už nad tím nepřemýšlet - co by kdyby. Přeji šťastný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
30.4.14 11:45

@Diblík3 pokud jsi neměla komplikace, tak věřím, že to bylo v pohodě, nebo prostě neměla svůj den, nevím, ale za mě teda hrůza a děs a to doslova - nikdy víc :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.4.14 11:49

Ahojky, tak já v Boskovicích rodila přesně před rokem, ale měla jsem plánovanou sekci. Tuto porodnici můžu jen a jen doporučit, skvělé porodnické oddělení (chodila jsem na monitory a kontroly) tak i šestinedělí. Vždycky mi ochotně se vším poradily a neměla jsem pocit jako před 5 lety v Bohunicích, že někoho otravuju. Už bych jinam rodit nešla!!! A přimář Machač je fakt třída, takže bych strach opravdu neměla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
30.4.14 11:52

@Pavlisa pokud bude mít zrovna primář Machač službu - což není samozřejmost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
30.4.14 13:31

Ahoj, já rodila dvakrát v Boskovicích, nemůžu si stěžovat. Obě holky byly otočené hlavou dolů, obě špatně rotovaly. První se narodila s abnormní rotací, u druhé mě polohovali a malá dorotovala. Obě jsou v pořádku. oddělení šestinedělí taky v pohodě. Na to jak jsem tam vyváděla :oops: :oops:, tak se chovali všichni moc hezky. S druhou porodnicí zkušenosti nemám. za mě Boskovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
1.5.14 19:27

@Telvi já rodila loni a v pohodě. Nemůžu si stěžovat. I na porodnim sále i na sestinedeli :-)

• Citovat
  • Upravit
9133
2.5.14 13:08

Ahojky všem!
Já rodila v Boskovicích 4× a naprostá spokojenost.Mohu jen doporučit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.5.14 11:23

Holky moc děkuji všem, asi zůstanu u těch Boskovic… snad tam budou mít v prosinci pěkně teploučko :lol: a na Vánoce mi dají nějaký dárek pokud se prcek opozdí - termín máme 17.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.5.14 11:32

@Telvi velká gratulka, já jsem narozená 24.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.5.14 11:51

@marvcel já doufám že se mi poštěstí a nedostanu to jako vánoční dárek ale ještě před :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.5.14 11:59

@Telvi no uvidíš. Co budeš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.5.14 12:17

@marvcel ještě nevím :-) jsem teprve v 8 týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.5.14 12:18

Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.7.14 08:38

Tak jsme rozhodnutí pro porodnnici v Boskovicích. Máme termín 21.12.2014 nebude se tam někdo nacházet v tomto termínu? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
29.7.14 09:27

:-) jeste jsem se tam nebyla podivat, ale urcite tam pujdu. :-) termin mam pred tebou 8.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková