Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yamaha
14.8.14 08:53
  • Citovat
  • Upravit
89
14.8.14 09:58

Yamaha :mavam:

Maminky co jste rodily v Bozaku, nemáte zkušenost s tím plynem ENTONOX, co porodnice nabízí?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.8.14 15:14

Ahoj holky, mě by trochu zajímalo komu ty lekce CESTA K PORODU plánují…já teda nevím, ale chodím normálně do práce a kdo je z práce u ve 3 doma?.. já teda určitě ne :-/ takže se budu muset obejít bez lekcí… navíc jedna co je do října už začala a další je od října do prosince.. a když v prosinci rodím pochybuju že budu schopná někde houpat :-D kde je ta mamina co má termín jak já 21.12.? :-D chodíte někam cvičit nebo se nějak připravujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.8.14 15:16

@babuk už vás mám :-D kam to zdrháte…zůstaňte se mnou v Boskovicích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
16.8.14 15:19

@bohyně V Boskovicích jsem rodila před dvěma lety. Ten Entonox jsem vyzkoušet chtěla, ale bohudík jsem měla na prvorodičku relativně rychlý porod, takže se to ani nestihlo..:-). Ovšem kamarádka ho při porodu dýchala a říkala, že to žádný zázrak není, takže si myslím, že je to hodně individuální stejně jako horká vana. Někomu pomůže a někomu je po ní ještě hůř..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.8.14 06:52
@Telvi píše:
Ahoj holky, mě by trochu zajímalo komu ty lekce CESTA K PORODU plánují…já teda nevím, ale chodím normálně do práce a kdo je z práce u ve 3 doma?.. já teda určitě ne :-/ takže se budu muset obejít bez lekcí… navíc jedna co je do října už začala a další je od října do prosince.. a když v prosinci rodím pochybuju že budu schopná někde houpat :-D kde je ta mamina co má termín jak já 21.12.? :-D chodíte někam cvičit nebo se nějak připravujete?

já teda nikam nechodím a abych řekla pravdu ani se mi nechce…mám ještě 4 kamarádky co budou rodit v září, říjnu, listopadu a v prosinci a ani jedna z nich na žádné lekce taky nechodí…
nevíte náhodou někdo jak probíhá to vyšetření na cukr? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
18.8.14 07:03

@babuk Ahoj, na OGTT jsem byla v boskovicích. Přijdeš (na lačno), sedneš si mezi důchodce s cukrovkou, počkáš, zavolají si Tě, píchnou Tě do prstu (odeberou krev), dají Ti vypít ten sladký nápoj a dvě hodiny musíš čekat do dalšího odběru. Pokud možno nechodit, nejíst, nekouřit!!! Po 2 hodinách Ti znovu vezmou krev a když si počkáš na výsledky, tak je budeš mít ještě ten den, tuším že do hodiny, ale tím už si nejsem jistá. Dalo se to zvládnout, já to už dala 2×. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.8.14 07:47
@babuk píše:
já teda nikam nechodím a abych řekla pravdu ani se mi nechce…mám ještě 4 kamarádky co budou rodit v září, říjnu, listopadu a v prosinci a ani jedna z nich na žádné lekce taky nechodí…
nevíte náhodou někdo jak probíhá to vyšetření na cukr? 8o

Byla jsem v Boskovicich minuly tyden, takze to mam cerstve. :-)
Od pulnoci, nejist, nepit, pouze vodu, ale rozumne, to znamena, rano jedna sklenicka vody, pokud to citis, ze ji potrebujes, ale nejist, nepit je jasny fakt.
Opravdu ti udelaji odber jen z prstu, do ruky dostanes kelimek sladke vody, mas to vypit do 5 minut. Pak tam mas dve hodky sedet a cekat, byly jsme 2,ktere tam takto zustaly, dalsich 10 nekde couralo, nevim kam sly. Treba do kantyny nebo jinam po chodbe, ale to je spatne, ma se sedet tam.
Za 2 hodiny ti udelaji druhy odber z prstu. Bylo nas tam asi 10-12 tehotnych, tak to slo rano v 7 i v 9 jak po masle, 9.30 mely vsechny vysledky.

Ovsem, druha vec je ze vysetreni v Boskovicich je LIDOVEHO typu. Tak spravne neprobiha. Je vlastne nepresne. Me to nevadi. :-) ale spravne, krev ma byt ze zily, nalacno, za hodinu a za dve.
Vzdy ze zily. :-) a po hodine, je ta hodnota pry nejdulezitejsi, jenze tu v Boskovicich nemaji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.8.14 07:51

Tady je odkaz, jak to ma byt a jake hodnoty.

http://tehotenskacukrovka.cz/…ysledku-ogtt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.8.14 12:49

Tak to se mám na co těšit :roll: stačilo mi to ve 3.měsíci když jsem byla na screeningu a brali mi 6 zkumavek krve na lačno, objednaná jsem byla v 8 a brali mě až v 8:55…ale kvůli mimču to vydržím…a jak dlouho dopředu se objednává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
18.8.14 13:40

Ahojte holky, jsem ve 23.tt, nahoře mám cca 4kg. Začala jsem teď ale strašně jíst sladké…teda na mě strašně. Dřív jsem ho nejedla skoro vůbec… teď si dám většinou po obědě… pak třeba ještě odpoledne… někdy věčer…bojím se abych z toho tu cukrovku neměla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.8.14 14:18
@babuk píše:
Tak to se mám na co těšit :roll: stačilo mi to ve 3.měsíci když jsem byla na screeningu a brali mi 6 zkumavek krve na lačno, objednaná jsem byla v 8 a brali mě až v 8:55…ale kvůli mimču to vydržím…a jak dlouho dopředu se objednává?

Neboj se, je to vpohode. :-) i ta voda neni tak hrozna. Hodne sladka, ale je to vpohode. :-)
Ja uz si 20 dnu picham injekce clexane a ziju. :-) picha se to do bricha, na redeni krve a pichat se to bude asi jeste 5 mesicu, kazdy den. Co nadelas. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
18.8.14 14:22

@babuk me objednavala doktorka, kdyz jsem byla na poradne. Bylo to tak 3-4 tydny dopredu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.8.14 14:24
@Telvi píše:
Ahojte holky, jsem ve 23.tt, nahoře mám cca 4kg. Začala jsem teď ale strašně jíst sladké…teda na mě strašně. Dřív jsem ho nejedla skoro vůbec… teď si dám většinou po obědě… pak třeba ještě odpoledne… někdy věčer…bojím se abych z toho tu cukrovku neměla :-D

Taky jim sladke… Taky jsem se bala. Ale ok. Cukrovka neni. :-) coz je fajn. Po vysetreni jsem si k obedu dala 4 kynute knedliky s boruvkama. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.8.14 14:29
@babuk píše:

Vysetreni se provadi mezi 24TT - 28TT. Zavolas do nemocnice a oni te prepoji na biochemii a tam reknes v kterem jsi tydnu a oni te objednaji. Ja zavolala v pondeli a mela jsem termin hned v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková