Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den maminky, chtěla bych se zeptat, jestli v Boskovicích akceptují porodní plán? Měla jste ho některá sepsaný? ![]()
@Telvi Ahojky,já to mám taky v plánu se tam v listopadu jít mrknout.
@Katulinek1980 ahoj
t oje bezva a budeš se tam nějak hlásit? Nebo prostě to 1. pondělí přijdeš na porodní oddělení a hotovo?
@Telvi Hlásit se tam nebudu, prostě tam příjdu a uvidím. ![]()
Termín mám 7.ledna
A ty máš termín kdy?
@Katulinek1980 píše:
@Telvi Hlásit se tam nebudu, prostě tam příjdu a uvidím.
Termín mám 7.ledna
A ty máš termín kdy?
My tam byli v zari. Chodi se 1. pondělí v měsíci. Nikam se to nehlásí. Prijdete tam a je to v 2. patre v knihovne. Případně vás nasmeruji na informacich. Nejdriv je povídání, přednáška, asi třičtvrtě hodiny a pak se jde podivat na porodní sály.
@Bobiše Moc děkujeme… no v listopadu se snad ještě unesu ![]()
@Katulinek1980 my máme termín 21.12.
ale kdo ví třeba nám to některé nevyjde a potkáme se ![]()
@Bobiše Díky za informaci. A začíná to ve dvě hodiny, nebo v kolik?
@Katulinek1980 Doslova… trošku doufám že si to prďola vybere před 24. nebo až po…
ráda bych trávila svátky doma… ale když se nezadaří - nevadí… my budeme mít ježíška toho dne co se narodí ![]()
@Telvi Tak to je moc pěkný.
My to taky bereme tak že budeme mí ten nejkrásnější vánoční nebo povánoční dáreček. ![]()
A půjdeš tam s manželem, nebo sama?
@Katulinek1980 píše:
@Bobiše Díky za informaci. A začíná to ve dvě hodiny, nebo v kolik?
Začíná to ve 14.00 a fakt přesně. ![]()
Stalo se, ze několik z pracovnich důvodů došlo az tak ve čtvrt a v pohodě, tiše se přidali. Bylo nás tam asi 20 těhotných, všechny prvorodicky, tak se mi líbily ty vykulene oči na stopkach. Jako ze stejně nevíme do čeho jdeme. ![]()
Ale to zvládneme, musime. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.