Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Katulinek1980 jee tak je bezva ale že to vyšlo, a nechali jste si říct co čekáte?
@Telvi píše:
@Bobiše tak já tipuji tak 25…?
no diky. Tak se aspon fakt muzem zasmat. A hlavne vubec veku neprikladat velkou vaznost. Kazda jsme tu miminko chteli a verime, ze vse zvladnem, i kdyz porod bude porod, bude bolet, ale presto se tesime a na veku tolik nezáleží.
Hlavně, aby miminko a my byly vporadku, zdrave.
Jinak jste me potesily, samozřejmě, že to zalichti. Obzvlast,,kdyz nemuzete dychat pri lehnuti, nemuzete se ohnout k botam. Funite pei kazde namaze. Pak reknu, no jo, uz jsem stara
a na to muj manzel, ty a stara, ty tomu nerozumis, tak tak nemluv. Bud rada, ze miminko roste jak ma. Kdyz me bricho tlaci, tak rika, to jsou ty nohy, bude mit velke nohy po me.
no dela si legraci, ale je fakt, ze je tu 8 mesic a ze ted miminko fakt nabira kvaltem a pohyby jsou silnejsi i bolestivejsi. Presto je to super, vedet ze se tak v mem brise hemzi. ![]()
Jo ten věk, holky já tomu sama nevěřím, ale v srpnu mi bylo 39. ![]()
@Bobiše tyyy jo… tak to bych neřekla ani omylem… to teda vypadáš moc dobře ![]()
@Telvi Tak my čekáme chlapečka.
,já to nevydržela a chtěla jsem to vědět at vím co nakupovat.
Co budete mít vy?
@Katulinek1980 Já bych si to klidně i jako překvápko nechala… hodně jsme oblečení dědili a to jak klučičí tak holčičí… ale přítel chtěl vědět - chtěl chlapečka a co máme… holčičku
![]()
Diky holky.
![]()
My čekáme chlapecka. ![]()
a ve kterém jste týdnu. Nemáte metriky, tak to je zahada. ![]()
@Katulinek1980 píše:
Já zítra budu začínat 25 týden.
Juj, tak to je pekny. TP mas tedy kdy? A uz jsi byla na vysetreni na cukrovce? Chlapecka ti potvrdil tvuj gynekolog nebo jeste byli na 3D?
My byli na 3/4D v Brne v Heliosu. Tam nám to definitivně pitvrdili. Kuj gynekolog by mi to doteď nerekl, protože se mu miminko vzdy nejak odvrati. ![]()
@Bobiše TP mám 7.ledna. Clapečka nám potvrdili v Brně v prenatalu ve 21 týdnu na tom genetickém ultrazvuku. Příští týden tak jedeme na 3D a už se moc těším. ![]()
Jinak na cukrovce jsem zatím nebyla, v úterý mám kontrolu tak počítám, že mě tam pošle.
@Telvi píše:
@Bobiše a jak to teď vlastně vypadá s průměrným věkem maminek?těch 20ti napřiklad kolik bylo pod 30 a kolik třeba nad?.. jen ze zajímavosti… bojím se že tam budu - jako všude nejmladší - 22
chystáš se v tom listopadu na tu prohlídku porodnice?
@Katulinek1980 @Bobiše já jsem 27tt poprvé nám holčičku řekli ve 13. týdnu na screeningu v Brně a pak už se to jen potvrzovalo… TP máme 21.12. na 3D/4D jsme nebyli jelikož mi přítel řekl že bych chtěl už vidět malou 10D v zavinovačce
cukrovka byla pfuj, ale dalo se to zvládnout
je to jen přeslazená voda ![]()
Holky prosim vás máte už vybranou dětskou doktorku? Pokud ano napište mi koho, pokud teda je v Boskovicích, dík.
@Katulinek1980 Kači u mě asi vyhrála Mudr. Hana Dvořáková… ještě jsem přemýšela nad p. doktorkou Přichystalovou (Boskovice/Svitávka) ale u DR. Dvořákové mě přesvědčila její ordinace
krásná zelená
ale ještě se tam v listopadu chci zajít osobně podívat ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.