Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
18.9.14 13:01

@Katulinek1980 jee tak je bezva ale že to vyšlo, a nechali jste si říct co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.9.14 13:12
@Telvi píše:
@Bobiše tak já tipuji tak 25…?

:-D no diky. Tak se aspon fakt muzem zasmat. A hlavne vubec veku neprikladat velkou vaznost. Kazda jsme tu miminko chteli a verime, ze vse zvladnem, i kdyz porod bude porod, bude bolet, ale presto se tesime a na veku tolik nezáleží.
Hlavně, aby miminko a my byly vporadku, zdrave.
Jinak jste me potesily, samozřejmě, že to zalichti. Obzvlast,,kdyz nemuzete dychat pri lehnuti, nemuzete se ohnout k botam. Funite pei kazde namaze. Pak reknu, no jo, uz jsem stara :-) a na to muj manzel, ty a stara, ty tomu nerozumis, tak tak nemluv. Bud rada, ze miminko roste jak ma. Kdyz me bricho tlaci, tak rika, to jsou ty nohy, bude mit velke nohy po me. :-) no dela si legraci, ale je fakt, ze je tu 8 mesic a ze ted miminko fakt nabira kvaltem a pohyby jsou silnejsi i bolestivejsi. Presto je to super, vedet ze se tak v mem brise hemzi. :-)
Jo ten věk, holky já tomu sama nevěřím, ale v srpnu mi bylo 39. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
18.9.14 13:14

@Bobiše tyyy jo… tak to bych neřekla ani omylem… to teda vypadáš moc dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 13:42

@Bobiše Tak to klobouk dolů, na 39 teda fakt nevypadáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 13:44

@Telvi Tak my čekáme chlapečka. :),já to nevydržela a chtěla jsem to vědět at vím co nakupovat.
Co budete mít vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
18.9.14 13:48

@Katulinek1980 Já bych si to klidně i jako překvápko nechala… hodně jsme oblečení dědili a to jak klučičí tak holčičí… ale přítel chtěl vědět - chtěl chlapečka a co máme… holčičku :-D :-D :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.9.14 13:57

Diky holky. :-) :hug:
My čekáme chlapecka. :-)
a ve kterém jste týdnu. Nemáte metriky, tak to je zahada. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 13:58

Já zítra budu začínat 25 týden. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.9.14 14:08
@Katulinek1980 píše:
Já zítra budu začínat 25 týden. :D

Juj, tak to je pekny. TP mas tedy kdy? A uz jsi byla na vysetreni na cukrovce? Chlapecka ti potvrdil tvuj gynekolog nebo jeste byli na 3D?
My byli na 3/4D v Brne v Heliosu. Tam nám to definitivně pitvrdili. Kuj gynekolog by mi to doteď nerekl, protože se mu miminko vzdy nejak odvrati. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 14:59

@Bobiše TP mám 7.ledna. Clapečka nám potvrdili v Brně v prenatalu ve 21 týdnu na tom genetickém ultrazvuku. Příští týden tak jedeme na 3D a už se moc těším. :)
Jinak na cukrovce jsem zatím nebyla, v úterý mám kontrolu tak počítám, že mě tam pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.9.14 17:14
@Telvi píše:
@Bobiše a jak to teď vlastně vypadá s průměrným věkem maminek? :-) těch 20ti napřiklad kolik bylo pod 30 a kolik třeba nad?.. jen ze zajímavosti… bojím se že tam budu - jako všude nejmladší - 22 :-)

chystáš se v tom listopadu na tu prohlídku porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
18.9.14 17:14

@Katulinek1980 @Bobiše já jsem 27tt poprvé nám holčičku řekli ve 13. týdnu na screeningu v Brně a pak už se to jen potvrzovalo… TP máme 21.12. na 3D/4D jsme nebyli jelikož mi přítel řekl že bych chtěl už vidět malou 10D v zavinovačce :-D cukrovka byla pfuj, ale dalo se to zvládnout :-) je to jen přeslazená voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
23.9.14 10:07

@babuk Ahoj jojo,,, v listopadu bych se tam ráda mrkla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 10:23

Holky prosim vás máte už vybranou dětskou doktorku? Pokud ano napište mi koho, pokud teda je v Boskovicích, dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
25.9.14 11:26

@Katulinek1980 Kači u mě asi vyhrála Mudr. Hana Dvořáková… ještě jsem přemýšela nad p. doktorkou Přichystalovou (Boskovice/Svitávka) ale u DR. Dvořákové mě přesvědčila její ordinace :-) krásná zelená :-D ale ještě se tam v listopadu chci zajít osobně podívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková