Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marvcel Tak to je taková klasika, myslím že se toho asi nedá moc vymyslet co sebou do porodnice. Já si radši župan i dudlík beru, i kdybych je neměla použít. Je na šestinedělí na pokoji nějaká skřín kam dám tašku? Nebo ji můžu mít někde položenou? My jsme třeba v práci pacientům museli všechny věci dávat do skříně, proto se ptám
@Telvi Jo jo, to vím kde je
Jezdím pravidelně i do Letovic i do Boskovic
@Mája128 na šestinedělí bych ani nadstandard nepotřebovala…bylo to pro tebe lepší?
@marvcel ty jo… po dlouhé době přežít vložky to bude něco
vždycky mi to strašně vadilo tak jsem používala tampony…ale po porodu je mi jasný že je to kravina ![]()
@Mája128 @Světlis my se domluvili že na nadstandart půjdu jen když budou zase chřipkový epidemie - to vloni zakázali v porodnicích návštěvy (když rodila sestra) a tak šla na nadstandard, kam návštěvy mohly… jinak bych byla na normálním už jen z toho důvodu ať nejsem sama
abych se nenudila ![]()
@Světlis Určitě minimálně v tom, že na pokoj mohli návštěvy. A měly jsme soukromí.
@Telvi Já právě chtěla být sama, to byl jedinej důvod, proč jsem nadstandard chtěla.
@Světlis na šestinedělí je velká skříň, která je pro všechny a dá se tam taška a drobnosti si dáš do stolku co máš u postele.Na zemi ji mít nemůžeš, protože to vadí uklízečkám, když vytírají. Ty jsi zdravotní sestra?
@Telvi přesně,také nesnáším vložky, ale po porodu je to nebezbečný kvůli infekci, tak jsem to nějak musela vydržet. A pak ještě pro mě byly muka se nekoupat. Mám ráda plnou vanu ![]()
@Telvi @Mája128 já jsem o nadstandartu také uvažovala, má svoje výhody i nevýhody. Nakonec byl zrovna obsazený, takže jsem neměla co řešit
@marvcel a jak dlouho se nemůžeš potom koupat? to nedám
nevydržím bez plné vany po okraj ![]()
@marvcel Ano ano, jsem zdravotní sestra. To právě proto se ptám, vím z vlastní zkušenosti že zakopávat o tašku u postele je děs.
@Telvi @Mája128 Uvidím jak s tím nadstandardem…třeba bude plný a nebudu to řešit
těch pár dní to vydržím
@Telvi neměla by ses koupat celé šestinedělí, ale já to také nevydržela ![]()
@Světlis také jsem zdravotní sestra a kde jsi dělala?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.