Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
1.10.14 10:12

@marvcel Tak to je taková klasika, myslím že se toho asi nedá moc vymyslet co sebou do porodnice. Já si radši župan i dudlík beru, i kdybych je neměla použít. Je na šestinedělí na pokoji nějaká skřín kam dám tašku? Nebo ji můžu mít někde položenou? My jsme třeba v práci pacientům museli všechny věci dávat do skříně, proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 10:14

@Telvi Jo jo, to vím kde je :) Jezdím pravidelně i do Letovic i do Boskovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 10:15

@Světlis Měla jsem nadstandard a tam skříň byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 10:17

@Mája128 na šestinedělí bych ani nadstandard nepotřebovala…bylo to pro tebe lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 10:17

@marvcel ty jo… po dlouhé době přežít vložky to bude něco :-)vždycky mi to strašně vadilo tak jsem používala tampony…ale po porodu je mi jasný že je to kravina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 10:22

@Mája128 @Světlis my se domluvili že na nadstandart půjdu jen když budou zase chřipkový epidemie - to vloni zakázali v porodnicích návštěvy (když rodila sestra) a tak šla na nadstandard, kam návštěvy mohly… jinak bych byla na normálním už jen z toho důvodu ať nejsem sama :-D abych se nenudila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 10:22

@Světlis Určitě minimálně v tom, že na pokoj mohli návštěvy. A měly jsme soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 10:24

@Telvi Já právě chtěla být sama, to byl jedinej důvod, proč jsem nadstandard chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 10:26

@Světlis na šestinedělí je velká skříň, která je pro všechny a dá se tam taška a drobnosti si dáš do stolku co máš u postele.Na zemi ji mít nemůžeš, protože to vadí uklízečkám, když vytírají. Ty jsi zdravotní sestra?
@Telvi přesně,také nesnáším vložky, ale po porodu je to nebezbečný kvůli infekci, tak jsem to nějak musela vydržet. A pak ještě pro mě byly muka se nekoupat. Mám ráda plnou vanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 10:29

@Telvi @Mája128 já jsem o nadstandartu také uvažovala, má svoje výhody i nevýhody. Nakonec byl zrovna obsazený, takže jsem neměla co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 10:30

@marvcel a jak dlouho se nemůžeš potom koupat? to nedám :-D nevydržím bez plné vany po okraj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 10:34

@marvcel Ano ano, jsem zdravotní sestra. To právě proto se ptám, vím z vlastní zkušenosti že zakopávat o tašku u postele je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 10:35

@Telvi @Mája128 Uvidím jak s tím nadstandardem…třeba bude plný a nebudu to řešit :D těch pár dní to vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 10:39

@Telvi neměla by ses koupat celé šestinedělí, ale já to také nevydržela :oops:
@Světlis také jsem zdravotní sestra a kde jsi dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 10:40

@marvcel V Brně ve Vojenské na interně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková