Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
1.10.14 15:10

@Světlis na normálním pokoji sama nebudeš, je to tam jak na běžícím pásu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 15:18

@marvcel To by bylo fajn…zas na druhou stranu máš klid…uvidím, budu to řešit až se to naše mládě rozhodne vylodit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 15:27

@Světlis já jsem teď naposledy byla na 4 lůžkovém pokoji a měla jsem z toho hrůzu jaké to bude, až tam budeme 4 a naštěstí jsem se toho nedočkala. První den tam byli dvě paní, jedna šla domů ten den a druhá ten druhý den.Tak jsem tam zůstala přes noc sama, což bylo fajn, nikdo nás nebudil. Další den přišla další paní a ten den, co jsem šla domů další dvě. Takže jsem odcházela a pokoj byl plný. No nedovedu si představit tu jejich noc,4mimča na pokoji, to musí pořád někdo řvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 15:34

@Světlis Do sprchy jsem šla, když mimčo spalo nebo pohlídala návštěva, ale stejně to byla rychlovka a trnula jsem hrůzou, jestli se malá nevzbudí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 15:34

@marvcel Tyy jo, tak to je hukot. Taky si neumím představit jaký to je když jsou na pokoji 4 mamky s mimčama…jak říkáš, tam to musí furt brečet. Známé se zas stalo, že byla na 3lůžkovém celou dobu sama, protože rodilo málo maminek, tak to měla skoro jak nadstandard, ale zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 15:43

@Mája128 No právě proto mě to tak napadlo, kam ji dám když tam třeba budu sama. Doma to pak bude zas trochu jiný. Nechci vypadat nějak přecitlivěle, že se nehnu od dítěte na krok, ale je to první, tak ještě nevím jak to chodí nebo jak budu reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 15:46

@Světlis Pořád mi to přišlo lepší než být na pokoji třeba ve čtyřech :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 15:49

@Světlis ony ty narozený miminka celkem spinkají, takže když nakojíš, tak tu rychlou spršku stihneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 15:51

@Mája128 No to každopádně…já si to vůbec neumím představit 4 mamky s mimčama :nevim: snad mě to nepotká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 15:53

@marvcel Já zas nejsem vyplašená z toho že by malá měla zůstat 5 minut sama…jen mě to tak napadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 15:55

@Světlis Já to prostě nechtěla riskovat. A nelituju. Jen ostatní matky se na mě nekoukaly zrovna přívětivě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 16:06

Tak mě napadlo, jestli byste se některá nechtěla třeba sejít, když bydlíme všechny takový kousek od sebe. Docela ráda bych získala novou kamošku nebo klidně až budete mít mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 16:08

@Mája128 No něco na tom je, to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 16:09

@marvcel Už mě to taky napadlo. Já bydlím v Opatovicích, ale spády mám prakticky na všechny strany a kámošek na povídání a kávu není nikdy dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 16:18

@Světlis je,tak supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková