Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Světlis ke komu chodí s k doktorce? Držím pěsti, aby bylo vše v pohodě.
@marvcel Díky, nezbývá než čekat co se bude dít ![]()
Příspěvek upraven 09.10.14 v 19:54
@Světlis já jsem dnes byla u doktorky na gynde a povídala jsem si tam s jednou těhulkou, tak mě napadlo, jestli to náhodou nejsi ty ![]()
@marvcel Nebyla…se mnou si na gyndě nikdo nepovídal, byla jsem objednaná na natáčení, všechny jsem předběhla, tak se na mě nevraživě dívali ![]()
@babuk nekééé
my taky máme termín 21.12. jenže prďolka rostě přesně podle tabulek, takže nás možná ty vánoce v nemocnici čekají ![]()
@Telvi uvidím co mi řekne doktor 29.10.jdu na kontrolu ale vůbec bych se nbránila kdyby se malej narodil dřív před termínem
už sis nakupovala nějaký věci do porodnice ( kalhotky, atd.? )
@babuk kalhotky do porodnice mám - myslím troje.. jinak to snad zvládnu s normálníma
jinak akorát pro malou plínky ubrousky a krém proti opruzeninám. Ani nevím co ještě pořízovat. Kojící košile jsem dostala, župan mám… papuče když umyju od barvy mám taky
nevím co jinak? poradíš? ![]()
@Telvi jestli se do toho můžu vložit, tak ještě určitě vložky
@marvcel s těma škaredýma vložkama počítám
ale nevím vůbec kolik jich tak může být potřeba kusů?
@Telvi to záleží, jak kdo krvácí. Někdo krvácí hodně, někdo moc ne. Já jsem si nakoupila hodně balíků a ještě mi zbyly. Teď mě napadlo nechtěly byste je někdo? Jsou mi doma nanic ![]()
@Telvi @babuk možná pak ještě vložky do podprsenky…někomu mlíčko teče někomu ne, ale já pro jistou nějaký mám
@Světlis radši si nějaký asi taky vezmu ![]()
@marvcel no já si íkala koupit tak balíček, možná 2 a kdyby bylo potřeba tak třeba pak teprve dokoupit.. já jinak používám ty tampony, takže jakmile to bude možný přejdu zase k nim ![]()
@Telvi také normálně používám tampony, ale po tom porodu jsem se bála. Já jsem krvácela 4 týdny, ale ke konci už to bylo slabý.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.