Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
7.10.14 18:15

@Bobiše Adam je přímo na náměstí. Je to kousek od radnice, je lékárna, policie, Adam a pak obchod se spodním prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.10.14 18:17

@Bobiše píchám si clexane 0,6 od 10. týdne, měla jsem trombózu v lýtku a mám leidena a co ty? No pravě nechtějí nechávat přenášet, zeptej se na hematologii. V 38tt už pojedu na pásy do porodky tak se tam optám. ;-) mudr. říkala, že je to pak v jejich režii. A neboj vyvolávanej porod jsem taky měla a dá se přežít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.10.14 10:30

@Světlis tak,jak to vypadá? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 11:18

Ahoja, tak to 1 pondělí v listopadu ještě musím do práce, tak doufám že to do těch 2 do porodnice stihnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 11:54

@marvcel V neděli jdu k preindukci…ted jsem přišla domů a je mi bídně z toho co jsem se dozvěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.10.14 11:56

@Světlis tak povídej, co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 12:07

@marvcel Můj milý pan gynekolog mě mel už v 36tt ze zákona předat do péče porodnice, ale neudělal to. Ted už týden přenáším, tak mě poslal do nemocnice s tím at se tam domluvím na vyvolání, tak jsem tam přišla, zjistili že mi nedělal žádný prohlídky ani váhový odhad ani nic, tak to udělali v nemocnici a řekli že doktor zanedbal péči, že je to skoro na žalobu, že mimčo je hrozně velký, já nejsem nachystaná, navíc že mám léky na tlak, tak v neděli preindukce a v pondělí vyvolání s tím že snad bude všechno ok a s mimčem nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.10.14 13:09

@Světlis jejda,tak to mě moc mrzí, ale uvidíš, že všechno bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 13:34

@marvcel Děkuju :hug: doufám že to nebude úplnej obřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.10.14 13:37

@Světlis neboj,mě také pořád říkali, že bude mít Domča přes 4 kila, trochu jsem skrz to stresovala a narodil se s váhou 3300g.Oni to jen odhadují a vem si, že zrovna u mě se sekli o třičtvrtě kila a to je celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 14:11

@marvcel Ted jsi mě trochu uklidnila…mě nepřijde že bych měla tak veliký břichoaby tam bylo 4 kilový mimčo…to ti dělali odhad v nemocnici? Mě ho dnes dělal Cacek a říkal že je velká, ale jak je to kolem 4 kil, že to není přesný…tak se modlím, aby to byla pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 14:59

@Světlis s tím předáním do porodnice se se mnou třeba gynekoložka domlouvala, řekla že pokud chci, můžu až do porodu chodit k ní, ale pokud to pro mě bude pohodlnější (což bude protože porodnici mám blíž) tak budu chodit do porodky poslední měsíc :-) mám jí ráda tak k ní chci chodit co nejdéle, takže ještě v listopadu budu u ní a v prosinci v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 15:25

@Telvi Tak by to asi normálně mělo fungovat…bohužel nejsem jediná komu se to tak stalo, se mnou tam byla dnes ještě jedna maminka a úplně to stejný a ta dokonce přenáší ještě dýl než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 15:28

@Světlis hlavně se neplaš a nestresuj - budete v pořádku neboj :hug: to já tady zuřím - udělala jsem objednávku v lékárně ještě na pár věci do porodnice a na začátky domů - opravdu pouze základní nákup POTŘEBNÝCH věcí a je to zase za 800,– je to možný?… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 15:38

@Telvi Mě spíš rozhodili v té nemocnici, ale už je to zas dobrý. Jo je to možný, taky jsem nakupovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková