Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
9.10.14 15:40

@Světlis jaké máte pro prcka vybrané jméno? jestli můžu vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 15:45

@Telvi My ho máme jako překvapení, nikomu jsme ho neřekli :) Ale je to normální z kalendáře, celkem běžné. A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 15:51

@Světlis jo taak :-) překvápko je taky pěkný a pohlaví víte? U nás vybíral obě jména tatínek - naštěstí pěkná, pro chlapečka jsme měli Honzík (jako tatínek, protože to tak mají jako tradici v rodině) ale čekáme princeznu a ta se bude jmenovat Michaelka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.10.14 15:51

@Světlis fakt na tu váhu kašli, neznám nikoho, komu by se trefil i, všichni měli rozdíl půl kila a víc. Já jsem chodila ke Kupkové, takže tu váhu mi říkala ona a pak ten poslední měsíc do nemocnice na monitory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.10.14 15:52

@Telvi také mám Honzíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 15:54

@marvcel Jan - Honzík - Jenda - Jeníček :-D vždycky byl, je a bude pěkné jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 15:59

@Telvi Obě jména jsou moc hezká. My je vybírali společně a u obou se shodli :-)

@marvcel Už na to kašlu, mě to uklidnilo, když jsi říkala že se ti taky sekli o tolik ;) Jen mě to dneska tak jaksi všechno rozhodilo, asi hormony a nervy pracují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 16:00

@Telvi Jo holčička by to měla být, ale dokud to neuvidím, tak už nikomu neveřím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 16:04

@Světlis nám to tvrdí od 13.tt a ještě to za celou dobu nezměnili a na utz to bylo dooost patrné :-D takže jsem s tím smířena.. no co já :-D mě to bylo jedno - tatínek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 16:10

@Telvi Nám právě řekl že to bude klid a pak že holka a ve 30tt jsem se ho ptala jestli je to pořád holčička a že prý jo, já jsem tam nic neviděla :D Tak jsem kupovala neutrální věci, ale mám i růžový od babiček :D Mě je to asi jedno…aspoň se zasměju když to bude kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 16:18

@Světlis hlavně že to bude zdravý :-) tatínek chtěl kluka, ale nakonec je rád že to bude holčička - že snad bude hodnější :-D a kluk kdo ví…třeba bude jednou… na podruhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.10.14 16:28

@Telvi To je jasný. Joo, pořídí si brokovnici a bude odhánět kluky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.10.14 16:29

@Světlis zbraní je dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.10.14 17:37

@Světlis, prosím tě a který doktor to tak zanedbal, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.10.14 09:12

Ahoj holky, prosím někdo mi řekněte. Na mateřskou ofic. nastupuji 1.11.2014 tento den se bude žádost asi zasílat, jelikož mi tam dala podpis s tímto datem. Když to teda pošleme kolem toho 1.11. kdy dostanu 1. dávku? Ještě v tom listopadu? nebo až prosinci? Ať víme s čím počítat :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková