Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Světlis jaké máte pro prcka vybrané jméno? jestli můžu vědět?
@Telvi My ho máme jako překvapení, nikomu jsme ho neřekli
Ale je to normální z kalendáře, celkem běžné. A vy?
@Světlis jo taak
překvápko je taky pěkný a pohlaví víte? U nás vybíral obě jména tatínek - naštěstí pěkná, pro chlapečka jsme měli Honzík (jako tatínek, protože to tak mají jako tradici v rodině) ale čekáme princeznu a ta se bude jmenovat Michaelka ![]()
@Světlis fakt na tu váhu kašli, neznám nikoho, komu by se trefil i, všichni měli rozdíl půl kila a víc. Já jsem chodila ke Kupkové, takže tu váhu mi říkala ona a pak ten poslední měsíc do nemocnice na monitory
@marvcel Jan - Honzík - Jenda - Jeníček
vždycky byl, je a bude pěkné jméno ![]()
@Telvi Obě jména jsou moc hezká. My je vybírali společně a u obou se shodli ![]()
@marvcel Už na to kašlu, mě to uklidnilo, když jsi říkala že se ti taky sekli o tolik
Jen mě to dneska tak jaksi všechno rozhodilo, asi hormony a nervy pracují ![]()
@Telvi Jo holčička by to měla být, ale dokud to neuvidím, tak už nikomu neveřím
![]()
@Světlis nám to tvrdí od 13.tt a ještě to za celou dobu nezměnili a na utz to bylo dooost patrné
takže jsem s tím smířena.. no co já
mě to bylo jedno - tatínek ![]()
@Telvi Nám právě řekl že to bude klid a pak že holka a ve 30tt jsem se ho ptala jestli je to pořád holčička a že prý jo, já jsem tam nic neviděla
Tak jsem kupovala neutrální věci, ale mám i růžový od babiček
Mě je to asi jedno…aspoň se zasměju když to bude kluk ![]()
@Světlis hlavně že to bude zdravý
tatínek chtěl kluka, ale nakonec je rád že to bude holčička - že snad bude hodnější
a kluk kdo ví…třeba bude jednou… na podruhé ![]()
@Telvi To je jasný. Joo, pořídí si brokovnici a bude odhánět kluky ![]()
@Světlis, prosím tě a který doktor to tak zanedbal, jestli se můžu zeptat?
Ahoj holky, prosím někdo mi řekněte. Na mateřskou ofic. nastupuji 1.11.2014 tento den se bude žádost asi zasílat, jelikož mi tam dala podpis s tímto datem. Když to teda pošleme kolem toho 1.11. kdy dostanu 1. dávku? Ještě v tom listopadu? nebo až prosinci? Ať víme s čím počítat
díky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.