Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
15.10.14 22:43

@marvcel už se mooc těším ;)

@Bobiše jak píše @marvcel, dávají kufřík se vzorkama, jsou v tom nějaký aviváže a prací gely, 2 pínky, malý ubrousky, patlátka na prdelku, via pohárek od aventu, hromady letáků a čtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
15.10.14 23:07
@Světlis píše:
@marvcel už se mooc těším ;)@Bobiše jak píše @marvcel, dávají kufřík se vzorkama, jsou v tom nějaký aviváže a prací gely, 2 pínky, malý ubrousky, patlátka na prdelku, via pohárek od aventu, hromady letáků a čtení

:-) tak to bude asi stejny. Jak jsem videla, ze si to nesli domu. :-)
Co Dominicka, je hodné miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.10.14 16:28

@Bobiše Ahojky, tak já jdu ještě příští týden k mojí mudr. Byla jsem jenom na pásech, ale tebe bude asi čekat i kontrola v ambulanci, když si tě má porodnice už převzít do péče. Už jsem na porodním předregistrovaná, tak kdyby něco šupajdím tam :) Tak ať dobře zajtra dopadneš a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.10.14 19:32

@Bobiše Je naprosto úžasná :hug: je moc hodná…jsme z ní unešení, furt se na ni musím dívat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
20.10.14 16:45

@bohyně Tak co? Ty uz máš jistě maličké u sebe. :-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.10.14 05:41

Ale vubec, malej porad ve me a k tomu jsem v nemocnici od vcera s vysokym tlakem. druhy termin v patek. jinak to budou vyvolavat. jestli sama neporodim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
21.10.14 09:46

@bohyně jejda,tak přeji, aby se do pátku narodil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
21.10.14 09:47

@Světlis jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.10.14 11:15

ted

Tak jsme se s doktorem domluvili ze vecer bude preindukce a zitra vyvolani kdyz se to nachysta. holky ma nekdo zkusenost a vyvolanym porodem je v tom velky rozdil od prirozeneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.14 11:44

@bohyně Já mám zkušenosti a to dobré :palec:. Rozdíl je v tom, že kontrakce nastanou hned třeba po 5 min a jsou silnější, není to postupné zesilování jak u přirozeného, já jsem měla po 3 min, ale zase to bylo u mě určo rychlejší. Za 6h od tablety byla malá venku. Preindukci jsem taky měla, vůbec jsem neměla nachystané porodní cesty a všichni mě tvrdili, že dneska neporodím a za 6h bylo vše jinak :lol: Neboj se toho, to zvládneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.10.14 12:41

@bohyně rodila jsem ted 11.10. a jelikož porod nepostupoval, dostala jsem 2 vyvolávací tablety, v 8 a v 10 hod a ve 14:33 se narodila Domča. Po první tabletě kontrakce za půl hodiny po 3 minutách, po druhé častější, ale aspoň už se to hnulo.

@marvcel Máme se skvěle, táta je s náma ještě do čtvrtka doma. Malá spí většinou 3 hodiny, v noci i 4. Občas ji trápí prdíky, ale víme jak na ně, tak dobrý. Je moc hodná :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.10.14 13:54

Holky diky, snad to probehne jako u vas. :lol:.jste me uklidnily :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.10.14 14:08

@bohyně Hlavně klid…porodní asistentky jsou skvělý, byla i sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.10.14 14:42

@bohyně Tak se drz. Musis to zvladnout. Je dobre, ze nebudes cekat az do patku. Ja byla dnes dopoledne se zaregistrovat a na monitoru. Blbe se mi tam lezelo. Mam desny bolesti v krizi, tak mi rekly, at si lehnu na bok. No, z toho jsem byla nervozni, hur se mi dychalo, ted odpovidat na dotazy. Drzet si monitor, aby byl lepe slyset, no byla to i sranda. Stale jsem v nemocnici, spis tedy znovu. Cekam, az me vemou na ambulanci. :mavam: drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.10.14 17:46

Vecer mi soupnou tabletu na dozrani cipku a rano presun za holkama nahoru a dalsi tableta na vyvolani, jsem byla na ozvech a uz mi rikali tak zitra rano nastup maminko :lol:,je fakt. ze nahore jsou zlaty holky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková