Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marvcel už se mooc těším ![]()
@Bobiše jak píše @marvcel, dávají kufřík se vzorkama, jsou v tom nějaký aviváže a prací gely, 2 pínky, malý ubrousky, patlátka na prdelku, via pohárek od aventu, hromady letáků a čtení
@Světlis píše:
@marvcel už se mooc těším@Bobiše jak píše @marvcel, dávají kufřík se vzorkama, jsou v tom nějaký aviváže a prací gely, 2 pínky, malý ubrousky, patlátka na prdelku, via pohárek od aventu, hromady letáků a čtení
tak to bude asi stejny. Jak jsem videla, ze si to nesli domu. ![]()
Co Dominicka, je hodné miminko?
@Bobiše Ahojky, tak já jdu ještě příští týden k mojí mudr. Byla jsem jenom na pásech, ale tebe bude asi čekat i kontrola v ambulanci, když si tě má porodnice už převzít do péče. Už jsem na porodním předregistrovaná, tak kdyby něco šupajdím tam
Tak ať dobře zajtra dopadneš a dej vědět ![]()
@Bobiše Je naprosto úžasná
je moc hodná…jsme z ní unešení, furt se na ni musím dívat ![]()
Ale vubec, malej porad ve me a k tomu jsem v nemocnici od vcera s vysokym tlakem. druhy termin v patek. jinak to budou vyvolavat. jestli sama neporodim ![]()
Tak jsme se s doktorem domluvili ze vecer bude preindukce a zitra vyvolani kdyz se to nachysta. holky ma nekdo zkusenost a vyvolanym porodem je v tom velky rozdil od prirozeneho?
@bohyně Já mám zkušenosti a to dobré
. Rozdíl je v tom, že kontrakce nastanou hned třeba po 5 min a jsou silnější, není to postupné zesilování jak u přirozeného, já jsem měla po 3 min, ale zase to bylo u mě určo rychlejší. Za 6h od tablety byla malá venku. Preindukci jsem taky měla, vůbec jsem neměla nachystané porodní cesty a všichni mě tvrdili, že dneska neporodím a za 6h bylo vše jinak
Neboj se toho, to zvládneš ![]()
@bohyně rodila jsem ted 11.10. a jelikož porod nepostupoval, dostala jsem 2 vyvolávací tablety, v 8 a v 10 hod a ve 14:33 se narodila Domča. Po první tabletě kontrakce za půl hodiny po 3 minutách, po druhé častější, ale aspoň už se to hnulo.
@marvcel Máme se skvěle, táta je s náma ještě do čtvrtka doma. Malá spí většinou 3 hodiny, v noci i 4. Občas ji trápí prdíky, ale víme jak na ně, tak dobrý. Je moc hodná
![]()
Holky diky, snad to probehne jako u vas.
.jste me uklidnily ![]()
@bohyně Hlavně klid…porodní asistentky jsou skvělý, byla i sranda ![]()
@bohyně Tak se drz. Musis to zvladnout. Je dobre, ze nebudes cekat az do patku. Ja byla dnes dopoledne se zaregistrovat a na monitoru. Blbe se mi tam lezelo. Mam desny bolesti v krizi, tak mi rekly, at si lehnu na bok. No, z toho jsem byla nervozni, hur se mi dychalo, ted odpovidat na dotazy. Drzet si monitor, aby byl lepe slyset, no byla to i sranda. Stale jsem v nemocnici, spis tedy znovu. Cekam, az me vemou na ambulanci.
drž se.
Vecer mi soupnou tabletu na dozrani cipku a rano presun za holkama nahoru a dalsi tableta na vyvolani, jsem byla na ozvech a uz mi rikali tak zitra rano nastup maminko
,je fakt. ze nahore jsou zlaty holky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.