Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@bohyně píše:
Bobise, nevim presne jak to myslis pres noc?
Svetlis_dekuju moc
Myslela jsem na tom porodnim sale. Kdyz tam budu a bude to trvat, pres noc a tak. Na porodnim sale jsem myslela.
Tata tam bude dokud neporodis a pak jeste dve hodiny po porodu s mrnouskem
. vubec se neboj ze by ti ho vyhaneli a taky si za to zaplati tak jeste aby.muj chlap tam byl od 10h. dopoledne s mensi prestavkou ale to jel domu po nasi domluve protoze me prestali bolesti a vypadalo to to ten den nebude tak jel o peti vecer domu poklidit zver a o pul osme jsem mu volala at jede zpatky ze mi praskla voda a domu odjizdel ve 4h. rano
a rovnou sel do prace. takze mamino bud uplne v klidu i caj tam dostane ![]()
Hrůza, malého mám v brně v polích, krev ve stolici.nic moc nevíme, doufáme že je to alergie na mléko. musíme čekat. myslete na nás holky ![]()
@bohyně píše:
Hrůza, malého mám v brně v polích, krev ve stolici.nic moc nevíme, doufáme že je to alergie na mléko. musíme čekat. myslete na nás holky
Jejda. Moc na vas myslim. Drzte se!! At vam to dobře dopadne!
![]()
Ahoj holky, delší dobu jsem tady nebyla. Měla jsme doma spoustu práce. Konečně jsme dodělali malé pokojíček tak ještě přestěhovat nábytek a je to… pomale dovézt postýlku, přebalovák atd atd. Prosím chci se zeptat, teď v pondělí 3.11. je teda DOD v porodnici ve 14.hod? jde někdo?
Ahoj holky
, 28.10. v 17.48h se narodila Sofie, 3360g a 50cm ![]()
@Jitule38 Moc gratuluji k princezně… vše proběhlo v pořádku?… rodila jsi v Boskovicích?
@Jitule38 píše:
Ahoj holky, 28.10. v 17.48h se narodila Sofie, 3360g a 50cm
@Telvi @Bobiše @marvcel děkujiiii holky
, vše o. k., musely mě pak u konce trošku pomoct oxytocinem, jinak bych tam byla ještě dvě hoďky. Sestřičky i mudra perfektní.
. Já jsem tam byla na porodním sále kol 11h na kontrolu a pak jsem dojela ve 2h a to už jsem tam zůstala.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.