Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
19.11.14 13:24

Za týden přibral přes 300g. v pátek u doktora měl 4,250g, prý už to není žádné novorozeně :lol:,zítra má 4 týdny. roste mi rychle ale jsem ráda že je zdravý a že ho mám doma těch 12 dní co byl v nemocnici jsme si prožili peklo na zemi. přeji všem bdoucím maminkám rychlý porod a at jste všichni zdraví.
Bobiše, jak se máš? ty už to musíš mít každou chvilku. myslím na tebe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
19.11.14 13:38

@bohyně tak to je cvalík, to jenom kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
19.11.14 16:04

@marvcel My se máme báječně, malá je nejhodnější…v noci spí jak dudek někdy i 8 hodin :lol: přes den už kouká ale nebrečí…už má skoro 6 týdnů…hrozně to utíká, ale je to boží :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.11.14 17:31

@Telvi jsme na tom stejně, zítra si už budu chystat tašku :)
dneska jsem byla na kontrole, už budu chodit každý týden ale bylo to moc krásný slyšet srdíčko miminka :srdce:
a ten klystýr probíhá jak? to je jediná metoda v Boskovicích nebo existuje i nějaká jiná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
19.11.14 19:13

@babuk V Boskovicích klystýr nedělají, asi by sis o něj musela říct, ale myslím že ti dají maximálně čípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.14 19:55

@marvcel nekojím dávám mu neocate, měli jsme ve stolici krev, což možná znamená alergie na krav. mléko tak nám nasadili umělé a budeme chodit do gastro poradny do nemocnice a uvidíme zatím odstřikávám a zamražuju snad kojit časem budu.ale jak píše SVĚTLIŠ že malá jí spí ž osm hodin to je paráda, můj se budí nejdéle po třech a hladovej že by mi tu flašku snědl celou :lol:.
@babuk světliš má pravdu tam dávají čípek ale myslím že to ani není potřeba, příroda to má zařízení dobře. vyprázdíš se sama před porodem, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.11.14 20:16

Ahojky holky, Sofinka měla v úterý 3 týdny, hrozně to utíká. V noci se nám nechce moc spát, ale doufám, že kol 6 týdne se to podá :) @Bobiše už má asi miminko u sebe, myslím podle fotky, ale zatím nepsala :think: Klystýr v Bozaku nedělají, ale jak psaly holky, příroda to má zařízené :lol: já jsem chodila snad i 5 dnů před porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.11.14 23:59

Holky, nejsem schopna vam napsat… Miminko me zamestnava. :-) ve dne spici andelicek, po probuzeni ho zajima jestli je neco k jidlu. :-) a v noci, vecer otevre oci a chce stale jist, takze kojime, prikrmujem trochou nutrilonu. Vecer vcera od 22 do 4 nespal, tedy on u prsa ma nejaky mikrospanek ale ja nespim. Jedli jsme, kakali a noc v tahu. :-) ted tu na me kouka, samozrejme najezenej a v naruci. :-)
Jinak hodne miminecko. :-)
Narodil se 4.11. V 5.59 meril 51cm, vazil 4250. Z porodnice jsme sli s vahou 3920. Dnes u lekarky mel 4050 g.
Natodil se cisarskym rezem. Kvuli vice faktorum a odhadni vaze miminka byl CS naplamovan ma 5.11. Ovsem proc by si nechal neco diktovat. 4.11. mi ve 3.15 praskla voda a kontrakce po 5 minutach. V porodnici i po 2 min. Tak pak fofr. :-)
Jmemuje se Jaroušek. Po tatinkovi Jaromír.

Příspěvek upraven 24.11.14 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
20.11.14 09:05

@Bobiše krásnej a velká gratulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.11.14 09:31

@Bobiše tak ti už jsi v plném nasazení :dance:,moc gratuuju a přeji hodně zdraví a síly do začátku :lol:.Jaroušek je překrásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.11.14 13:52

@Bobiše Moc gratuluju, hlavně ať jste oba zdraví..je krásnej brouček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
20.11.14 14:01

@bohyně Jo jo, malá je úžasná, první týden co jsme byli doma z porodnice měla otočený režim, ale pak se to srovnalo a ted už ví, že v noci se spí :D Dokrmuju Nutrilonem, takže když někdy spí tak dlouho, taky mám pocit že sní mě a pak i flašku :D

Holky nedělejte si s tím klystýrem starosti, na sále jsou zvyklí na všechno…jsem taky sestřička, takže vím, že i kdyby něco, tak to nikomu vadit nebude a nikdo to nebude komentovat ;)
Hlavu vzhůru, nebát se, hlavně pevné nervy a hodně síly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.11.14 14:23
@Světlis píše:
@bohyně Jo jo, malá je úžasná, první týden co jsme byli doma z porodnice měla otočený režim, ale pak se to srovnalo a ted už ví, že v noci se spí :D Dokrmuju Nutrilonem, takže když někdy spí tak dlouho, taky mám pocit že sní mě a pak i flašku :DHolky nedělejte si s tím klystýrem starosti, na sále jsou zvyklí na všechno…jsem taky sestřička, takže vím, že i kdyby něco, tak to nikomu vadit nebude a nikdo to nebude komentovat ;)
Hlavu vzhůru, nebát se, hlavně pevné nervy a hodně síly :srdce:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.11.14 17:17

Holky mám otázku - kolik jste za celou dobu v porodnici spotřebovali plenek a vlhčených ubrousků? raději bych si udělala doma zásoby a kdyby náhodou došlo tak abych mohla jen zavolat přítelovi aby dovezl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.11.14 19:10
@babuk píše:
Holky mám otázku - kolik jste za celou dobu v porodnici spotřebovali plenek a vlhčených ubrousků? raději bych si udělala doma zásoby a kdyby náhodou došlo tak abych mohla jen zavolat přítelovi aby dovezl… :think:

Vlhcene ubrousky 1 balicek = nespotrebujes cely. Pleny velikost 1 jsem mela ten mensi balík pampers, bylo jich asi 35 ks, pak jsem si nechala 10 ks jeste donest. Takze pocitej pro jistotu 10 plenek na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková