Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
4.11.14 10:18

@Telvi jj přesně ale vůbec nelituju, jsem ráda že jsme tam byli… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.11.14 13:15

@babuk a která jsi byla :-D já seděla s přítelem vzadu…v červeným triku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.11.14 17:48

Já jsem seděla hned u dveří, měla jsem takovou světlou mikinu…neměla si sukni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.11.14 21:59

@babuk a muž má více fousatou pusinu? :-) neměla jsem sukni - rifle. A můj chlap byl celou dobu v šedé teplé bundě blboun :-D… nebyli jsme u stolu ale na těch židličkách vzadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.11.14 14:49

Nene to naštěstí nemá :D seděla jsem hned vedle tuším třetí…co máš z toho, já pořád poslouchala při větě od té sestry máte někdo nějakou otázku…no tak se zeptej, doma pořád něco studuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.11.14 18:20

@babuk chjoo… já pořád nevím :-D… no ten můj blboun prej - mám se zeptat jestli můžu na porodním sále mít flašu vodky a cigáro? :-D a pak nahoře se BEZE MĚ na něco ptal a já se lekla že na to… naštěstí se ptal na porod do vany :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.11.14 10:30
@Telvi píše:
@babuk chjoo… já pořád nevím :-D… no ten můj blboun prej - mám se zeptat jestli můžu na porodním sále mít flašu vodky a cigáro? :-D a pak nahoře se BEZE MĚ na něco ptal a já se lekla že na to… naštěstí se ptal na porod do vany :-D
:lol: tak koukám že jsme na tom byli stejně :) já možná vím která si byla ale nejsem si úplně 100% jistá, seděla jsem vedle té černovlasé maminy v tom šedočerným triku, mám hnědý vlasy a chlap měl šedou mikinu…
ale moc se mi to tam líbilo akorát malej místama pěkně kopal :) hlavně jsem byla překvapená z těch porodních boxů…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.11.14 08:17

No to já teda taky… přišli mi hrozně malinkatý a přítel to nechápal… čekal že to bude jak v amerických filmech ten obrovskej sál s lampama a přístrojema nad tebou :-D… tak to byl zážitek hlavně pro něho. Snad nebude v zimě karantéra jak před 2 lety, co byly zakázané v zimě návštěvy kvůli chřipkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.11.14 13:15

Jejdamane nestraš to by bylo hrozný, já se budu těšit až půjdu s mimčem domů a ty návštěvy mi ten pobyt aspoň trochu taky zpříjemní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
19.11.14 11:25

Nějak to tu utichlo, jak se všechny máte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.14 12:00

Ahoj Holky, no já lítám kolem mimina,mazec.jen krmím, přebaluju a uspávám :D. malej roste jak z vody hrozně rychle ty dny s ním utíkají, za chvíli budu mít batole a ani si v tom schonu neužiju to miminkovský období :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.11.14 12:04

Ahojky… já pořád nosím pupek :-D za měsíc to vypukne tak doma šúruju a chystám… ale krom postýlky máme doma už vše… postýlka se ještě bude natírat… tak snad už bude za chvíli doma. Letí to hrozně… nějak si nedokážu představit za měsíc ten porod :-D noooo snad to jako prvorodička zvládnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 12:31

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dělá se před porodem ještě klystýr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.11.14 13:13

@Katulinek1980 záleží na porodnici a na tobě… můžeš si ho nechat udělat a nemusíš… už to ve většině porodnic není povinnost… ale co jsem četla je to lepší než pak u porodu přemýšlet „nad svěračem“… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
19.11.14 13:15

@bohyně kolik už má? Ze začátku je to jen hoňka, ale bude líp.
@Telvi určitě to zvládneš a budeš se chuchlat s miminkem
@Katulinek1980 já jsem rodila 4× a nikdy jsem klystýr neměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková