Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Telvi jj přesně ale vůbec nelituju, jsem ráda že jsme tam byli… ![]()
@babuk a která jsi byla
já seděla s přítelem vzadu…v červeným triku ![]()
Já jsem seděla hned u dveří, měla jsem takovou světlou mikinu…neměla si sukni?
@babuk a muž má více fousatou pusinu?
neměla jsem sukni - rifle. A můj chlap byl celou dobu v šedé teplé bundě blboun
… nebyli jsme u stolu ale na těch židličkách vzadu ![]()
Nene to naštěstí nemá
seděla jsem hned vedle tuším třetí…co máš z toho, já pořád poslouchala při větě od té sestry máte někdo nějakou otázku…no tak se zeptej, doma pořád něco studuješ ![]()
@babuk chjoo… já pořád nevím
… no ten můj blboun prej - mám se zeptat jestli můžu na porodním sále mít flašu vodky a cigáro?
a pak nahoře se BEZE MĚ na něco ptal a já se lekla že na to… naštěstí se ptal na porod do vany ![]()
@Telvi píše:
@babuk chjoo… já pořád nevím… no ten můj blboun prej - mám se zeptat jestli můžu na porodním sále mít flašu vodky a cigáro?
a pak nahoře se BEZE MĚ na něco ptal a já se lekla že na to… naštěstí se ptal na porod do vany
No to já teda taky… přišli mi hrozně malinkatý a přítel to nechápal… čekal že to bude jak v amerických filmech ten obrovskej sál s lampama a přístrojema nad tebou
… tak to byl zážitek hlavně pro něho. Snad nebude v zimě karantéra jak před 2 lety, co byly zakázané v zimě návštěvy kvůli chřipkám ![]()
Jejdamane nestraš to by bylo hrozný, já se budu těšit až půjdu s mimčem domů a ty návštěvy mi ten pobyt aspoň trochu taky zpříjemní… ![]()
Ahoj Holky, no já lítám kolem mimina,mazec.jen krmím, přebaluju a uspávám
. malej roste jak z vody hrozně rychle ty dny s ním utíkají, za chvíli budu mít batole a ani si v tom schonu neužiju to miminkovský období
.
Ahojky… já pořád nosím pupek
za měsíc to vypukne tak doma šúruju a chystám… ale krom postýlky máme doma už vše… postýlka se ještě bude natírat… tak snad už bude za chvíli doma. Letí to hrozně… nějak si nedokážu představit za měsíc ten porod
noooo snad to jako prvorodička zvládnu ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dělá se před porodem ještě klystýr?
@Katulinek1980 záleží na porodnici a na tobě… můžeš si ho nechat udělat a nemusíš… už to ve většině porodnic není povinnost… ale co jsem četla je to lepší než pak u porodu přemýšlet „nad svěračem“… ![]()
@bohyně kolik už má? Ze začátku je to jen hoňka, ale bude líp.
@Telvi určitě to zvládneš a budeš se chuchlat s miminkem
@Katulinek1980 já jsem rodila 4× a nikdy jsem klystýr neměla ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.