Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
4.12.14 09:04
@Světlis píše:
@babuk Já jsem si to myslela že to bud Mosler nebo Novosad. Když jsem před porodem byla v nemocnici na té prohlídce, tak tam ta staniční co nás prováděla říkala že jediní doktoří co neposílají pacientky do nemocnice jsou Mosler a Novosad. Řekn at ti udělá váhový odhad miminka…je to cice jen odhad, ale když by bylo mimčo větší jde to řešit zavčas…nikomu nepřeju zažít to co se stalo mě a kamarádce

Jsem zvedava co se stalo? Muzes i do SZ. Ale jak chces, staci nejak v kostce, jestli o tom nechces moc psat. Vim, ze tu v diskuzi byli akcni prispevky, ale uz nevim od koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
4.12.14 10:07

@babuk mě ke konci také nikdo nedělal ultrazvuk. A s tím odhadem bych to brala s rezervou. Mně u třetího tvrdili, že bude mít přes 4 kila, bála jsem se, jak ho zvládnu porodit a měl 3,3kg, takže se docela sekli. Já bych ten odhad ani vědět nechtěla, protože je to vážně jen odhad a pletou se dost často. Takže bych se akorád nervovala. U 4.jsem nic nevěděla a byla jsem aspoň v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.12.14 21:40

@Bobiše velikaanska gratulka k miminku :-) hlavne zdravicko. Nejak neni casek… Pichas si jeste clexane? Ja uz od uterka nemusim, hura :-)
A jinak se mate holky fajn? Sofinka uz bude mit pristi tyden 6 tydnu, uz se usmiva a zacina broukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
5.12.14 21:50
@Jitule38 píše:
@Bobiše velikaanska gratulka k miminku :-) hlavne zdravicko. Nejak neni casek… Pichas si jeste clexane? Ja uz od uterka nemusim, hura :-)
A jinak se mate holky fajn? Sofinka uz bude mit pristi tyden 6 tydnu, uz se usmiva a zacina broukat :-)

Dekuji. Od porodu me prevadeli na Warfarin tablety. Jarousek ma 4 tydny, takze jeste 2 tydny a jdu na kontrolu a zase se to bude vysazovat.
A co Sofinka, je hodna? U nas miminko hodne. Jen se nenecha osidit o jidlo, to se rozplace a musi byt jidlo hned. :-) ale ma obraceny rezim, klidne od 22 do 4 treba nespi, pak to zalomi a spi treba i 5,6 hodin vkuse. Ve dne proste spi vic. Jenze ja jsem po noci casto unavena, tak jsem rada, kdyz spi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.12.14 22:39

@Bobiše Sofinka je zlata, place kdyz boli brisko anebo kdyz chce spinkat a nemuze zabrat. Prvorozena Jolca taky byla pohodarka, akorat druhorozena Ada byla urvanecek. Kdyz je hladecek to se musi ozvat a prsicko musi byt hned mamco :-) :-) v noci nekdy taky 2 az 4 hodky nespi, ale cim je starsi tak je to lepsi a tesim se po sestinedeli to by se melo jeste zlepsit ;-). Uz jste meli rustovy sprut? My kol 3 tydne a ted me prijde ze je tady zase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.12.14 13:14

Ahoj holky,18.12.2014 se nám narodil Vojtíšek 3660g a 52cm…je to naše zlatíčko, pláče pokud má hlad nebo než pustí bobek do plenky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.12.14 19:21

Jeeee, velka gratulace. At jste zdraví a dobře prospivate. :-)
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
25.12.14 21:59

@babuk velká gratulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.12.14 23:05

@babuk gratuluju…ať vám brouček dělá jen radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.15 13:12

Ahoj holky tam nam se 30.12.narodil Adamek s mirami 3380g a 50cm a je to nase zlaticko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.1.15 15:05

@Katulinek1980 moooc gratuluji ať vám dělá jen samou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.1.15 15:06

@Telvi jak je to u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
18.1.15 19:01

@Katulinek1980 velká gratulka a přeji hlavně zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
21.1.15 10:29

@babuk Ahojky ani jsem se neozvala.. jsem ostuda… tak nám se narodila 21.12.2014 dcera Michaelka… porodnici chválím kde můžu - naprostá spokojenost jak na porodním tak na šestinedělí… vstřícní lidé… no paráda. Miška je šikovná… od porodnice nám krásně spinká, takže se i vyspíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
21.1.15 10:30

Jinak gratuluji ke všem naarozeným miminkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková