Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.15 09:39

@Bobiše Moc děkuji a zároveň ti i gratuluji k narození miminečka :kytka: :hug:. Jinak jsem slyšela o porodnici samé chvály, tak jsem zvědavá.. :) Jak dlouho jsi tam byla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.2.15 13:29

@shadowofangels
Sest dnu. Pustili by me 5.den,ale meli jsme trochu zvysene hodnoty novorozenecke zloutenky, tak jsme sli az 6 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 15:37

@Bobiše Aha.. A s kolika lidmi jsi byla na pokoji? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
25.2.15 16:11

@shadowofangels také se přidávám ke gratulaci. Já naposledy rodila před rokem a také jsem byla spokojená. Pouštěli mě 3.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 18:28

@marvcel Děkujiii :kytka:.. To koukám, že 3.den, kdyby takhle brzy pustili i mě, byla by to prííma.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
25.2.15 19:49

@shadowofangels chtěla jsem jít, co nejdřív domů, vše bylo v pořádku, tak nebyl důvod tam být. Normálně pouštěli 3.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.5.15 14:45

Ahojky, porod mě sice čeká až v září 2015. Ale zajímá mne názor na porodnici Boskovice. Nemáte některá zkušenost, jestli umožnují porod do vody? Voda je moje kamarádka, mám strach z bolesti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.5.15 15:52

@Siminka448 Ahojda :) já jsem v Boskovicích rodila teďka v dubnu a teda nemůžu si stěžovat, personál byl super, na porodním sále všichni byli ochotní, pomáhali co to šlo. Ve vaně jsem byla dvakrát, třeba dvě hodiny v kuse a všechny vyšetření atd. probíhala tam a v pohodě. A myslím, že i porod do vody nabízí, určitě to mají napsaný na stránkách špitálu, tak se tam mrkni :) a neboj se, stojí to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
21.5.15 16:01

Ahoj holky :-) tak tu ctu vicemene samou chvalu. Zajimala by me jedna vec. Rodila jsem pred pul rokem v boskovicich a porad nemuzu prenest pres srdce jednu vec. Rodila jsem s epiduralem, ale rekla bych, ze to na to nema vliv. Malyho mi hned jak vysel na svet odnesl a prvni kdo ho po vazeni a cisteni dostal byl otec ditete. Porad se s tim nemuzu srovnat, ze miho hned nedali na bricho. Davam jim za vinu, ze nas pripravili o prvni spolecne minuty. Dostala jsem ho poprve do rukou az po pulhodinovem siti :-( jak jste to meli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.5.15 18:18
@Andreofix píše:
Ahoj holky :-) tak tu ctu vicemene samou chvalu. Zajimala by me jedna vec. Rodila jsem pred pul rokem v boskovicich a porad nemuzu prenest pres srdce jednu vec. Rodila jsem s epiduralem, ale rekla bych, ze to na to nema vliv. Malyho mi hned jak vysel na svet odnesl a prvni kdo ho po vazeni a cisteni dostal byl otec ditete. Porad se s tim nemuzu srovnat, ze miho hned nedali na bricho. Davam jim za vinu, ze nas pripravili o prvni spolecne minuty. Dostala jsem ho poprve do rukou az po pulhodinovem siti :-( jak jste to meli vy?

Tak to jsme se museli minout asi o tyden, vid?
No a mela jsi neco domluveneho? Ze te to ted tak mrzi? Vis, ja vim, ze to tak prozivas, ale pro me bylo moc krasne, ze prave tatinek mohl naseho chlapecka mit v rukou prvni, popsal si ho na stehynku, byl u vazeni, mereni, pak mu ho dali a on ho choval, kdyz ja nemohla, CS. Nevadi mi to. Jsem stastna, ze vse dopadlo dobre. Detatko je zdrave. Ted uz je to velky kluk 74cm. :-) samozrejme - moje miminko. Ale uz davno to neni miminko, spici, papajici. Uz je to malicky divosek. :-D Jsem stastna, oba jsme štastní, že ho máme. A kdo ho drzel první po porodu, to mi nevadí vůbec. Právě naopak, když vidim fotky, tak vidím, jak je můj manžel šťastný, něžný a v dobrém pyšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
21.5.15 19:34

@Andreofix Já rodila 2× v Boskovicích. První mi na břicho nedali, pže ji šli hned odsát. Byla dlouho v cestách, měla abnormní rotaci. Docela chápu. Druhá - před 2 roky - na břicho mi ji dali - řekla jsem si o to. Tatínek přestřihl šňůru, pak šli vážit, měřit apod. Kdybych rodila po třetí (jakože to asi nevyjde… :-)), tak bych si zažádala o měření a vážení až po těch dvou hodinkách (samozřejmě, když by bylo vše v pořádku). Samotní si jedou tu svoji rutinu, ale kdybys řekla předem, domluvila se, tak není problém. Já byla spokojená.
@Siminka448 - jj, porod do vody umožňují, mají velkou vanu na jednom porodím sále, kde jsou různé pomůcky k porodu. Židlička apod. Doporučuji prohlídku sálů každé první úterý ve 14 hod. Vše ukáží a odpoví Ti na otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
21.5.15 20:59

@Andreofix já rodila v Boskovicích 4× a mimčo mi na břicho dali až při posledním porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.5.15 08:43

Holky, jak vidím samá chvála, tak doufám že to v září proběhne vše v poho… :D Čekáme holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.5.15 09:31

@Andreofix Ahojky, já jsem nakonec musela rodit akutní sekcí, ale v porodním plánu jsem měla, že v případě sekce chci provedení „skin to skin“ miminka s tatínkem a taky se tak stalo a nebyl s tím žádnej problém :) myslím, že je to i hodně o domluvě, i když by to teda měli dělat automaticky no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
22.5.15 09:36

Porod 2012, šel hned na břich, ale byl obr a já velký šití tak ho odnesli a šel k manželovi

ted v dubnu dvojčata. první dali na břich na 2 minutky a pryč, tlačila sem druhou. tu mi dali taky. pak pryč a tatkovi. po prohlídnutí spodku mi je dali obě

boskovice super, ale stát si za svým a nenechat si nic vymluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková