Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bobiše to já na monitoru v Bozaku raději sedím, na zádech je mi špatně. A co v ambulanci, nedozvěděla jsi se nêco nového? ![]()
@bohyně taky jsem to tak měla, večer jedna, v 7h druhá a v 10h třetí. V 13h Adélka na světě
. Holky na porodním jsou super, tě podpoří
. Už se těším jak budeš psát, že je mimčo už na světě ![]()
@Jitule38 píše:
@Bobiše to já na monitoru v Bozaku raději sedím, na zádech je mi špatně. A co v ambulanci, nedozvěděla jsi se nêco nového?
@bohyně taky jsem to tak měla, večer jedna, v 7h druhá a v 10h třetí. V 13h Adélka na světě. Holky na porodním jsou super, tě podpoří
. Už se těším jak budeš psát, že je mimčo už na světě
No oni mi to nenabidly, pry at si lehnu. Tak to zkusim pristi tyden. Byla jsem vlastne na sesterne. Nedelaji ten monitor jeste o mistnost bliz? Jako ze na te sesterne to bylo jen proto, ze delali se mnou vstupní pohovor.? No a ambulance, mela jsem dojit odpoledne. Byla to rychlovka, ovsem nic noveho. Jen, ze cipek mekne a ze dobry, ze to tak ma v 38 TT byt.
@Bobiše oni tam mají myslím dvě místnosti na monitor a když dělají registraci tak v místnosti kde mají PC. Tak u tebe ko dobrý, já jdu ve čtvrtek tak uvidím ![]()
Holky, držte se, myslím na vás. Já horečkuju, mám 38 a jsem ko.
Holky mam syna, dnes rano 1,22h.3630g. a 49cm. porod byl dlouhy al holky na porodnim jsou andele. hodnejsi sesyricky jsem nezazila. patri jim moje velke diky.pani doktorka CHROUSTOVA skvelaena ![]()
@bohyně
Veliká gratulace! Jsi sikulka. ![]()
![]()
Tak hodne zdravi. Jak se chlapecek jmenuje? ![]()
![]()
@bohyně Velikánska gratulace k Tomáškovi
. Hlavně zdravíčko a vidíš jaký jste byly všechny šikulky.
Hezky se rozkojte, ať můžete co nejdřív domů ![]()
Holky diky moc.
nebylo to jednoduchy ale sami vite ze to stalo za to
Bobise, ty to poznas. niceho se neboj, staci kdyz budes poslouchat asistentku a chlap je tam velkou oporou, jsem dost samostatny typ ale tam jsem mu nepustila ruku ani namoment ![]()
@bohyně píše:
Holky diky moc.nebylo to jednoduchy ale sami vite ze to stalo za to
Bobise, ty to poznas. niceho se neboj, staci kdyz budes poslouchat asistentku a chlap je tam velkou oporou, jsem dost samostatny typ ale tam jsem mu nepustila ruku ani namoment
Diky za povzbuzeni.
to vis, bricho tvrdne, krize bud bolest az krec nebo nemuzu udelat krok, jak se citim svazana, jak by me bricho tahlo na jednom konci a na zadech mi nekdo sedel.
ovsem pomalicku dostehovavam veci. Abychom do porodu byli prestehovani.
Dnes jsem nachystala postylku, vecicky do skříněk a tesim se. Uz si ma miminko kde lehnout. ![]()
Pres vsechno, ze chodim, jak kacena a ty bolesti a vse pomalu, tak se usmivam, ale jako ze jsi napsala, ze to poznam, tak najednou
se mi chce i na zachod, pri me caste zácpě.
Nervy se ozvaly.
jejda, to jsou pocity, strach a touha, aby vse dopadlo dobře a miminko bylo s námi. ![]()
Ty jo, tesim se. Ale i bojim to je jasne.
Bohyně, prosim, nechali ti tam manžela-přítele i pres noc?
@bohyně Jee, gratuluju k Tomáškovi
Jinak je vše ok?
moc pěkné jméno, taky jsem ho chtěla na chlapečka, ale nechtěli jsme dávat jména po nás a manžel je Tomáš ![]()
Bobise, nevim presne jak to myslis pres noc?
Svetlis_dekuju moc ![]()
@bohyně moooc gratuluju
na jednu stranu ti moc závidím že už to máš za sebou já když si představím že mám ještě 2měsíce do termínu už te´d si připadám hrozně nemotorně…
Telvi jde to první pondělí v listopadu na tu prohlídku?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.