Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
21.10.14 19:25

@Bobiše to já na monitoru v Bozaku raději sedím, na zádech je mi špatně. A co v ambulanci, nedozvěděla jsi se nêco nového? ;-)
@bohyně taky jsem to tak měla, večer jedna, v 7h druhá a v 10h třetí. V 13h Adélka na světě :-). Holky na porodním jsou super, tě podpoří ;-). Už se těším jak budeš psát, že je mimčo už na světě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
21.10.14 19:40
@Jitule38 píše:
@Bobiše to já na monitoru v Bozaku raději sedím, na zádech je mi špatně. A co v ambulanci, nedozvěděla jsi se nêco nového? ;-)
@bohyně taky jsem to tak měla, večer jedna, v 7h druhá a v 10h třetí. V 13h Adélka na světě :-). Holky na porodním jsou super, tě podpoří ;-). Už se těším jak budeš psát, že je mimčo už na světě :pankac:

No oni mi to nenabidly, pry at si lehnu. Tak to zkusim pristi tyden. Byla jsem vlastne na sesterne. Nedelaji ten monitor jeste o mistnost bliz? Jako ze na te sesterne to bylo jen proto, ze delali se mnou vstupní pohovor.? No a ambulance, mela jsem dojit odpoledne. Byla to rychlovka, ovsem nic noveho. Jen, ze cipek mekne a ze dobry, ze to tak ma v 38 TT byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.14 19:46

@Bobiše oni tam mají myslím dvě místnosti na monitor a když dělají registraci tak v místnosti kde mají PC. Tak u tebe ko dobrý, já jdu ve čtvrtek tak uvidím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
21.10.14 21:15

Holky, držte se, myslím na vás. Já horečkuju, mám 38 a jsem ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.10.14 04:30

Holky mam syna, dnes rano 1,22h.3630g. a 49cm. porod byl dlouhy al holky na porodnim jsou andele. hodnejsi sesyricky jsem nezazila. patri jim moje velke diky.pani doktorka CHROUSTOVA skvelaena :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.10.14 04:57

@bohyně
Veliká gratulace! Jsi sikulka. :kytka:
:hug:

Tak hodne zdravi. Jak se chlapecek jmenuje? :kytka:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.10.14 07:10

Tomas junior po tatovi a krtenej bude Adam toho chci ja.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.10.14 08:44

@bohyně Velikánska gratulace k Tomáškovi :kytka:. Hlavně zdravíčko a vidíš jaký jste byly všechny šikulky. :palec: Hezky se rozkojte, ať můžete co nejdřív domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
23.10.14 10:31

@bohyně velká gratulka a přeji hlavně zdravíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.10.14 11:41

Holky diky moc. :hug: nebylo to jednoduchy ale sami vite ze to stalo za to
Bobise, ty to poznas. niceho se neboj, staci kdyz budes poslouchat asistentku a chlap je tam velkou oporou, jsem dost samostatny typ ale tam jsem mu nepustila ruku ani namoment :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.10.14 15:10
@bohyně píše:
Holky diky moc. :hug: nebylo to jednoduchy ale sami vite ze to stalo za to
Bobise, ty to poznas. niceho se neboj, staci kdyz budes poslouchat asistentku a chlap je tam velkou oporou, jsem dost samostatny typ ale tam jsem mu nepustila ruku ani namoment :P

Diky za povzbuzeni. :hug: to vis, bricho tvrdne, krize bud bolest az krec nebo nemuzu udelat krok, jak se citim svazana, jak by me bricho tahlo na jednom konci a na zadech mi nekdo sedel. :roll: ovsem pomalicku dostehovavam veci. Abychom do porodu byli prestehovani. :-) Dnes jsem nachystala postylku, vecicky do skříněk a tesim se. Uz si ma miminko kde lehnout. :-)
Pres vsechno, ze chodim, jak kacena a ty bolesti a vse pomalu, tak se usmivam, ale jako ze jsi napsala, ze to poznam, tak najednou :-) se mi chce i na zachod, pri me caste zácpě. :-) Nervy se ozvaly. :-) jejda, to jsou pocity, strach a touha, aby vse dopadlo dobře a miminko bylo s námi. :-)
Ty jo, tesim se. Ale i bojim to je jasne.

Bohyně, prosim, nechali ti tam manžela-přítele i pres noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.10.14 16:10

@bohyně Jee, gratuluju k Tomáškovi :) Jinak je vše ok? :kytka: moc pěkné jméno, taky jsem ho chtěla na chlapečka, ale nechtěli jsme dávat jména po nás a manžel je Tomáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.10.14 18:05

Bobise, nevim presne jak to myslis pres noc?
Svetlis_dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.10.14 18:05

@bohyně moooc gratuluju :potlesk: na jednu stranu ti moc závidím že už to máš za sebou já když si představím že mám ještě 2měsíce do termínu už te´d si připadám hrozně nemotorně…
Telvi jde to první pondělí v listopadu na tu prohlídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
23.10.14 18:06

@bohyně a jak dlouho si rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková