Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
10.10.14 09:27
@bohyně píše:
@Světlis, prosím tě a který doktor to tak zanedbal, jestli se můžu zeptat?

Ahoj. Tak co, uz se chystas rodit? :-) Nezapomen dat vedet. :-) Myslim na Tebe a preji, at vse dobre dopadne. Ja mám termin za mesic, ale uz dost trpim na tezke bricho, tvrdne. Kosti nohy, klouby, panev, tam se citim jak rozrazena. :-( strašně me boli krize. Nejlip mi je kdyz lezim a zrovna spim. :-) dnes se mi zdal sen, ze mi praskla voda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
10.10.14 09:42

@Bobiše máš dobrý sny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.10.14 09:52

@marvcel @Bobiše ahojte… závidím.. mě se už několik let sen nezdál.. nevím proč :-( prostě sny nemívám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
10.10.14 10:05
@marvcel píše:
@Bobiše máš dobrý sny :palec:

:-) no jo. Vis co je zvlastni, nikdy v tom snu neni bolest. Dneska sen, praskla voda, bylo toho, jak vylity kybl. :-) hodne, ale zadna bolest. Bylo to v nejakem byte. Byl tam v kuchyni muj gynekolog, tak mu rikam, to je ono? Nebolelo to. Nic neluplo. A ted to taky neboli. Na to on rika to nic. Voda muze odtyct, ale porod muze prijit az za nekolik tydnu. :-)
Nedavno jiny sen, chodila jsem po nemocnicni chodbe v nocni košili a kazdymu vykladala, ze mam rodit, ze mi odtekla ta voda, ale ze me nic neboli, ze chci domu, dyt se nic nedeje. :-) zadne bolesti.
Do tretice jsem nekomu vysvetlovala, jakto, ze diteti 3tydennimu davaji pit s flasky, kdyz se ma kojit. Dite jsem nakojila, mela jsem z toho radost. (ve skutecnosti jsem jeste nekojila) Dite bylo v autosedacce a holcicka. Nebylo moje. :-) po probuzeni ve me zavrtal cerv, ve snu holcicka, my cekame chlapecka. :-D
Takovy mam sny. :-) zatim vzdy bezbolestne.
Ovsem jak se probudim, uz se cela citim. :-) kosti, panev, bricho. :-) nemotornost, a krize!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.10.14 10:10

@Bobiše ahoj :)
jj, chystám ale malému se moc nechce, už to chci mět za sebou jsem nervní a on si tam furt lebedí, v noci nespím, děs běz. ůplně vím jak ti je, mě bylo naprosto stejně kříže a stydská kost mě bolela jak prase pak se to uklidnilo a ted se mi vrátila bolest stydské kosti :,( včera jsem byla u doktora stěžovala jsem si na svědivost kůže, vzal mě krev prý by to mohl být problém s játry ale dnes testy ukázaly že je to dobrý. ale mám zvýšený leukocity-což znamená zánět v těle tak tam jedu v pondělí zas na kontrolu. ke konci trochu veselo. díky za podporu jsi hodná. určitě se pak ozvu jak to budu mět za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
10.10.14 10:26

@Bobiše také jsem měla sny ke konci těhu o porodu a tak.Asi je to tím, že se to blíží a víc na to myslíš. Bez bolesti to asi nepůjde jako ve snu, ale podle mě bolest zubů bolí víc. Navíc u porodu tě po bolesti čeká krásný miminečko, které potřebuje jen a jen tebe a na bolest, která byla okamžitě zapomeneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.10.14 10:30

Prosím někdo mi řekněte. Na mateřskou ofic. nastupuji 1.11.2014 tento den se bude žádost asi zasílat, jelikož mi tam dala podpis s tímto datem. Když to teda pošleme kolem toho 1.11. kdy dostanu 1. dávku? Ještě v tom listopadu? nebo až prosinci? Ať víme s čím počítat :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
10.10.14 10:38

@Telvi já jsem na to neodpovídala, protože nevím. Myslím si, že to přijde až v prosinci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.10.14 11:32
@Telvi píše:
Prosím někdo mi řekněte. Na mateřskou ofic. nastupuji 1.11.2014 tento den se bude žádost asi zasílat, jelikož mi tam dala podpis s tímto datem. Když to teda pošleme kolem toho 1.11. kdy dostanu 1. dávku? Ještě v tom listopadu? nebo až prosinci? Ať víme s čím počítat :-) díky

nastupuju taky na MD k 1.11.2014 a nikdo mi to není schopný říct…já osobně raději počítám s variantou že mi příjde zbytek nemocenské i první dávka mateřské v prosinci…štve mě to protože to nevím přesně ale nikdo mi to přesně nechce říct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.10.14 11:35

@Světlis určo to dobře dopadne, budem na tebe myslet a pak dej vědět…čekám na každé info… 8o
holky, jak to teda je kdy bych měla být správně,,předána,, na ty kontroly do porodnice? nebo respektive jak ten poslední měsíc probíhá skrz vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.10.14 11:48

@babuk taky počítám spíš s prosincem.. :-/ i kdy se nám to teď vůbec nehodí, ale co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.10.14 12:05

@babuk
neníto doktorova povinnost tě předat na poslední měsíc do porodnice ale ty si to můžeš vyžádat to že na ozvy chceš docházet do porodnice. kolem 37. týdne by jsi stějně měla zajít do porodnice na předpříjem a to se pak můžeš tam o tom s nimi poradit.jsou hodný a obětavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.10.14 11:00

Ahoj holky :mavam:, tak příští týden už jdu na pásy do Bozaka, to budu 38tt a budu se domlouvat jestli si mě tam už nechají, nebo budu ještě chodit k mojí mudr. páč si píchám Clexane, tak jsem zvědavá :lol:
@Světlis Tak už zítra :) neboj to bude všechno dobré :palec: už se těším jak tady budeš psát co mimísek :hug: Budu na Tebe myslet a s odhadem miminka se můžou seknout o půl kilča, ale mě den před porodem říkali něco přes 3 kila a malá měla 3030g. Ono záleží hodně na hlavičce a ne na kilech :lol:
@Telvi Mateřská Ti podle mě dojde až v prosinci, mě chodí kol 7.-8. dne v měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.10.14 12:00

Chci se zeptat, papir na jmeno miminka davaji vyplnit v porodnici nebo musime pro nej nekam, na matriku? A rodny list se pak vyzvedava na matrice nebo ho nekdo z uradu nosi do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.10.14 13:02

@Bobiše papír mají určo na matrice, ale mě ho dávala i mudr. na gyndě. Určitě ho mít nachystanej sebou :-). Rodný list ti pak dojde poštou na adresu, kterou máš uvedenou v občance. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková