Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Světlis Díky
Přístup na porodním je fakt skvělej
, se nemusíš bát, ale šestinedělí je slabší, ale to se tam těch pár dnů zvládne a pak šup domů
Tak Ti přeji rychlý a bezproblémový porod ![]()
@Světlis aha,tak to mě prohlížela každej týden, ale tak na monitoru zase poznají, jak se miminku daří
@Jitule38 jj zasloužilá matka, chtěla jsem 4,tak je máme. Můžu se zeptat, odkud jsi?
@Jitule38 Já taky myslím že těch pár dní už přežiju a doma si to všechno naladím podle sebe
Díky díky…přeju ti totéž ![]()
@marvcel mě už napadlo, že mu řeknu at se podívá jestli se to chystá nebo ne…já to nějak nepoznám. Ale tak to je jedno i kdyby to měli vyvolávat…těch pár dní už to vydržím, hlavně aby malé nic nebylo.
@Světlis jasnačka,nejdůležitější, abyste byly obě dvě v pohodě a to určitě budete ![]()
@marvcel jasně, jsem z Blanska a ty Boskovice?
já sama jsem ze čtyř dětí a to ještě k tomu holek ![]()
@Světlis Díky
Už se nemůžu dočkat až budu mimi muchlovat
A co nechají tě přenášet?
@marvcel Jj Svitávka ![]()
@Světlis Tak to je na palici
, to ti věřím, já mám aspoň jistotu, že teď mě přenášet nenechají, páč si pichám léky na ředění krve ![]()
@Jitule38 píše:
@marvcel Jj Svitávka
@Světlis Tak to je na palici, to ti věřím, já mám aspoň jistotu, že teď mě přenášet nenechají, páč si pichám léky na ředění krve
Pichas si leky na redeni krve? A to te nenechaji prenaset? To ma nejaky vyznam? Ja cekam prvni, nikdo nic nerikala picham si Clexan asi od 25 TT.
@marvcel píše:
@Bobiše tak já jsem si kojící podprsenku kupovala v Lidlu, když byla v akci a jinak ji koupíš na městě pod Adamem, jak se tam prodává spodní prádlo. Kojící košili jsem si nepořizovala, mám pyžamo na rozepínání.
pod Adamem? Ja nevim kde to je? Vim kde je Ceska sporitelna, radnice, kde stal vanocni strom a ze je tam elektro.
ja tu bydlim teprv od vanoc, ale to jsem denne dojizdela do Brna do prace a proste vubec jsem si Boskovice neuzila. Od srpna doma, ale ven se moc nedostanu.
tak me trochu nasmeruj, co je to ten Adam. Znam hlavne autobusy na 17. listopadu, ten smer, ze se jde na namesti. ![]()
@Světlis píše:
@Telvi Jestli chceš být na Vánoc doma tak to začni přemlouvat už ted, já naší malé domlouvám pořád a nechce se jí![]()
@Bobiše Podprsenku jsem kupovala v Lidlu a vím že v CaA ve vankovce mají taky. Jo a máš pravdu, kojící podprsenku jsem viděla i v Boskovicích u vietnamců mezi spodním prádlem a šílenej model
Kojící košili mám z netu. Jinak v nemocnici použiju spíš ty jejich abych si nezničila svoje a doma už si vezmu co mi bude pohodlný
@marvcel @Telvi tak to já v té porodnici zmrznu
Dneska mě čeká odpoledne zas monitor…není divný že mě doktor ani neprohlídne?
a nevíš kolik cca stojí ty podprsenky v CA? mám kámošku ve svitavech a tam je taky nějaký obchod a co od ní vím tak tam prodávají i vyztužené podprsenky…
@Světlis jak si dneska dopadla?
v porodnici asi umrznu jak nemám vytopeno aspoň na 23 stupňů tak mi je zima ![]()
@babuk Já jsem si zatím koupila jen jednu s tím že uvidím jak budu pak potřebovat velkou. V tom CA měli 2 v balení za cca 500,– úplně obyčejný bavlněný bez kostic.
No žádná změna…pokud se nebude nic dít, tak v pátek vyvolání.
My taky topíme ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.