Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
7.10.14 11:13

@marvcel No naposledy tak v 35 týdnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.10.14 11:17

@Světlis Díky :) Přístup na porodním je fakt skvělej :palec:, se nemusíš bát, ale šestinedělí je slabší, ale to se tam těch pár dnů zvládne a pak šup domů :lol: Tak Ti přeji rychlý a bezproblémový porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 11:19

@Světlis aha,tak to mě prohlížela každej týden, ale tak na monitoru zase poznají, jak se miminku daří
@Jitule38 jj zasloužilá matka, chtěla jsem 4,tak je máme. Můžu se zeptat, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 11:20

@Jitule38 Já taky myslím že těch pár dní už přežiju a doma si to všechno naladím podle sebe :) Díky díky…přeju ti totéž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 11:23

@marvcel mě už napadlo, že mu řeknu at se podívá jestli se to chystá nebo ne…já to nějak nepoznám. Ale tak to je jedno i kdyby to měli vyvolávat…těch pár dní už to vydržím, hlavně aby malé nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 11:25

@Světlis jasnačka,nejdůležitější, abyste byly obě dvě v pohodě a to určitě budete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.10.14 11:47

@marvcel jasně, jsem z Blanska a ty Boskovice? :) já sama jsem ze čtyř dětí a to ještě k tomu holek :)
@Světlis Díky :) Už se nemůžu dočkat až budu mimi muchlovat :hug: A co nechají tě přenášet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 11:51

@Jitule38 jsem ze Svitávky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 11:57

@marvcel Budeem…já to zařídím :D

@Jitule38 už přenáším od pátku :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.10.14 12:02

@marvcel Jj Svitávka :)
@Světlis Tak to je na palici :zed:, to ti věřím, já mám aspoň jistotu, že teď mě přenášet nenechají, páč si pichám léky na ředění krve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 13:12

@Jitule38 To jo no, ale už se to blíží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.10.14 16:17
@Jitule38 píše:
@marvcel Jj Svitávka :)
@Světlis Tak to je na palici :zed:, to ti věřím, já mám aspoň jistotu, že teď mě přenášet nenechají, páč si pichám léky na ředění krve :)

Pichas si leky na redeni krve? A to te nenechaji prenaset? To ma nejaky vyznam? Ja cekam prvni, nikdo nic nerikala picham si Clexan asi od 25 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.10.14 16:24
@marvcel píše:
@Bobiše tak já jsem si kojící podprsenku kupovala v Lidlu, když byla v akci a jinak ji koupíš na městě pod Adamem, jak se tam prodává spodní prádlo. Kojící košili jsem si nepořizovala, mám pyžamo na rozepínání.

:-) pod Adamem? Ja nevim kde to je? Vim kde je Ceska sporitelna, radnice, kde stal vanocni strom a ze je tam elektro. :-) ja tu bydlim teprv od vanoc, ale to jsem denne dojizdela do Brna do prace a proste vubec jsem si Boskovice neuzila. Od srpna doma, ale ven se moc nedostanu. :-) tak me trochu nasmeruj, co je to ten Adam. Znam hlavne autobusy na 17. listopadu, ten smer, ze se jde na namesti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.10.14 17:22
@Světlis píše:
@Telvi Jestli chceš být na Vánoc doma tak to začni přemlouvat už ted, já naší malé domlouvám pořád a nechce se jí :D

@Bobiše Podprsenku jsem kupovala v Lidlu a vím že v CaA ve vankovce mají taky. Jo a máš pravdu, kojící podprsenku jsem viděla i v Boskovicích u vietnamců mezi spodním prádlem a šílenej model :D Kojící košili mám z netu. Jinak v nemocnici použiju spíš ty jejich abych si nezničila svoje a doma už si vezmu co mi bude pohodlný :)

@marvcel @Telvi tak to já v té porodnici zmrznu :D

Dneska mě čeká odpoledne zas monitor…není divný že mě doktor ani neprohlídne? :nevim:

a nevíš kolik cca stojí ty podprsenky v CA? mám kámošku ve svitavech a tam je taky nějaký obchod a co od ní vím tak tam prodávají i vyztužené podprsenky…
@Světlis jak si dneska dopadla?
v porodnici asi umrznu jak nemám vytopeno aspoň na 23 stupňů tak mi je zima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 17:28

@babuk Já jsem si zatím koupila jen jednu s tím že uvidím jak budu pak potřebovat velkou. V tom CA měli 2 v balení za cca 500,– úplně obyčejný bavlněný bez kostic.

No žádná změna…pokud se nebude nic dít, tak v pátek vyvolání.
My taky topíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková