Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
13.10.14 16:52

@Diblík3 Utkvěl mi hlavně ten výběr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
13.10.14 18:46

Já jsem si také na mimčo žádné oblečení nebrala, všechno mi dali a mohla jsem si vybrat. Bodyčko, dupačky, ponožky, čepičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
13.10.14 21:28

@Mája128 @Diblík3 Ahojte, děkuji… přijde mi ale že bodyčko a ponožečky jsou celkem málo… tak myslíte že vzít třeba zavinku nebo dečku?
@babuk tašku si ještě nechystám, ale už pomale přemýlším co by v ní tak mohlo být… v listopadu bych si ji chtěla nachystat.. radši :-) můj muž totiž nemá ani šajnu kde co v baráku je.. takže kdyby se stalo že odjedu dřív.. on by mi ty věci nedokázal dovézt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
13.10.14 21:48

@Telvi zavinku i dečku dostaneš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
14.10.14 07:57

@Diblík3 bezva.. moc díky :-) takže opravdu jen plínky a ubrousky a krém :-) aspoň toho tolik nepotáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.10.14 09:44
@Telvi píše:
@Diblík3 bezva.. moc díky :-) takže opravdu jen plínky a ubrousky a krém :-) aspoň toho tolik nepotáhnu.

No na mimi nic, ale zda se mi, ze ja toho tahnu, tu boty, nocni kosile - pro jistotu, jednu. Pak vlozky, kalhotky, drogerie, rucniky, papir, proste velka cestovni taska bude zaplnena, a to Boskovice jsou porodnice, kde v uvozovkach nic neberes. :-) vzpominam, jak jsem pracovala v Brne, jak tam jezdili s kuframa do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.10.14 11:20

Tak @Světlis už to má asi za sebou a má u sebe krásné miminečko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.10.14 11:55

@marvcel Taky na ni právě myslím, ale to by dala vědět ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.10.14 11:57

@Jitule38 tak byla by ještě v porodce a tam internet není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.10.14 12:04

@marvcel no není, ale může ho mít v dnešní době v mobilu :lol:, ale se nám určitě ozve jak bude na příjmu :), pokud jí to vyvolávali tak to je někdy na dva dny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.10.14 14:50

@Bobiše já sice tašku nachystanou ještě nemám ale když jsem si četla ten seznam co si všechno mám vzít a pak jsem viděla třeba to balení vložek tak to vidím taky na velkou cestovní tašku :lol:
@Telvi no u nás by to asi našel ale prvně by mi volal a nechal se navádět po telefonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.10.14 08:42

Holky až já budu rodit tak hlásím že chytrý telefon nemám :-D ale zkusím si v té mé šunce na těch pár dní internet zprovoznit… jen nevím jestli se v něm na tuto stránku dostanu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.10.14 10:05

@Telvi Jj, třeba se Ti net rozjede :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.10.14 10:24

@Jitule38 mě jako net v telefonu jede…už jsem přes nějk byla na FB :-D ale tím že mám tlačítkovej telefon, tak nevím jak se mi povede se dostat někam jinam, například sem, jak na FB (kterej je v telefonu uloženej):-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.10.14 10:37

@Telvi :lol: tak to zkušenost nemám, já mám dotykáč, tak si doma vyzkoušej na nečisto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková