Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já jsem si také na mimčo žádné oblečení nebrala, všechno mi dali a mohla jsem si vybrat. Bodyčko, dupačky, ponožky, čepičku
@Mája128 @Diblík3 Ahojte, děkuji… přijde mi ale že bodyčko a ponožečky jsou celkem málo… tak myslíte že vzít třeba zavinku nebo dečku?
@babuk tašku si ještě nechystám, ale už pomale přemýlším co by v ní tak mohlo být… v listopadu bych si ji chtěla nachystat.. radši
můj muž totiž nemá ani šajnu kde co v baráku je.. takže kdyby se stalo že odjedu dřív.. on by mi ty věci nedokázal dovézt ![]()
@Diblík3 bezva.. moc díky
takže opravdu jen plínky a ubrousky a krém
aspoň toho tolik nepotáhnu.
@Telvi píše:
@Diblík3 bezva.. moc díkytakže opravdu jen plínky a ubrousky a krém
aspoň toho tolik nepotáhnu.
No na mimi nic, ale zda se mi, ze ja toho tahnu, tu boty, nocni kosile - pro jistotu, jednu. Pak vlozky, kalhotky, drogerie, rucniky, papir, proste velka cestovni taska bude zaplnena, a to Boskovice jsou porodnice, kde v uvozovkach nic neberes.
vzpominam, jak jsem pracovala v Brne, jak tam jezdili s kuframa do porodnice.
Tak @Světlis už to má asi za sebou a má u sebe krásné miminečko ![]()
@marvcel no není, ale může ho mít v dnešní době v mobilu
, ale se nám určitě ozve jak bude na příjmu
, pokud jí to vyvolávali tak to je někdy na dva dny ![]()
@Bobiše já sice tašku nachystanou ještě nemám ale když jsem si četla ten seznam co si všechno mám vzít a pak jsem viděla třeba to balení vložek tak to vidím taky na velkou cestovní tašku ![]()
@Telvi no u nás by to asi našel ale prvně by mi volal a nechal se navádět po telefonu ![]()
Holky až já budu rodit tak hlásím že chytrý telefon nemám
ale zkusím si v té mé šunce na těch pár dní internet zprovoznit… jen nevím jestli se v něm na tuto stránku dostanu
![]()
@Jitule38 mě jako net v telefonu jede…už jsem přes nějk byla na FB
ale tím že mám tlačítkovej telefon, tak nevím jak se mi povede se dostat někam jinam, například sem, jak na FB (kterej je v telefonu uloženej):-D ![]()
@Telvi
tak to zkušenost nemám, já mám dotykáč, tak si doma vyzkoušej na nečisto ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.