Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
29.10.14 10:19

A co je prosím ten oxytocin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.10.14 11:16

Holky jde někdo na DOD 3.11.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
29.10.14 11:28
@Jitule38 píše:
@Telvi @Bobiše @marvcel děkujiiii holky :-), vše o. k., musely mě pak u konce trošku pomoct oxytocinem, jinak bych tam byla ještě dvě hoďky. Sestřičky i mudra perfektní. :palec:. Já jsem tam byla na porodním sále kol 11h na kontrolu a pak jsem dojela ve 2h a to už jsem tam zůstala.

Ty jo, tak to jsme se videly. :-) :-) :-)
Nejdriv dole u informaci, sedela jsem u lekarny, mela jsi sebou manzela a malou holcicku, poznala jsem tu holcicku, sedela nejdriv pred porodnim, cekali na Tebe, vysla jsem z monitoru, sla si koupit vodu a nejake sladkosti, volala jsem manzelovi, ze tam musim kolem pul 1 znovu na monitor a tlak, ze jsem z toho na nervy. Rikala jsem mu i o Tobe, ze jsem slysela, ze ti zacina porod, ale ze te nejak presly bolesti a ze se urcite vratis. Podle me jsi vypadala uplne v pohode. :-) tak jsem si rikala, to je dobry, ja tu sotva lezu, jako kacena, tvrde bricho. No proste narocny a ta ma rodit a vypada tak vpohode. :-)
Pak jsem ve 14 te videla u vytahu, odchazela jsem a ty jsi cekala na vytah, s manzelem a kabelou. :-D tak mi hned blesklo hlavou, ty jo, ona se fakt na to porodni vraci.
Stejne si tedy porodila rychle, kdyz ses tam ve 14 vratila a za par hodin Sofinka u Tebe. :-)
Jeste jednou gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
29.10.14 12:18

Ahoj holky. Omlouvám se, že vám tady tak lezu :) Jen jsem se chtěla zeptat některé z vás, která teď rodila v Boskovicích, jestli je na šestinedělí přítup k netu (wifi) přes pc, nebo tablet nebo tak? Už jsem tam rodila dvakrát, ale je to už dýl 2008 a 2012 a v tu dobu tam nic nebylo. Teď mám termín začátkem dubna 2015.Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
29.10.14 13:09

@Markri bohužel není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
29.10.14 13:47

@marvcel Díky :) A škoda, že to tam nevedou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.10.14 14:51

@Jitule38 Moc gratuluji k holčičce :potlesk:

@Telvi píše:
Ahoj holky, delší dobu jsem tady nebyla. Měla jsme doma spoustu práce. Konečně jsme dodělali malé pokojíček tak ještě přestěhovat nábytek a je to… pomale dovézt postýlku, přebalovák atd atd. Prosím chci se zeptat, teď v pondělí 3.11. je teda DOD v porodnici ve 14.hod? jde někdo?

já jdu určitě :palec:
dneska jsem byla na kontrole, zatím je všechno OK, máme na 100% potvrzený že je to kluk doktor mi vyfotil i pindíka :) malej má cca 2kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.10.14 15:07

@Telvi rodila jsem 39 +1 :-)
Oxytocin je hormon, který vyvolává ty porodní stahy a díky ním se otvíráme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.10.14 15:18

@babuk děkujiii moc :-) @Bobiše jooo máš pravdu, pamatuji si tě :-). Jak jsme šli do výtahu, tak jsem říkala chlapovi, že tam šla mamina a taky vypadá, že rozdejchává stahy :-D to je náhoda :-) no já jsem měla bolesti už od 1 h v noci tak do 9h, ale nepravidelný, tak proto jsem jela na kukajdu, abych věděla jestli si mám píchnout clexan. Mudr řikala ať nepicham, ze se to rozjede a ono fakt od pul 12 zacaly kontrakce znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.10.14 15:26

@babuk také máme kolem 2kg :-) nakonec pujdu asi i s mužem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
1.11.14 14:17

Holky, rodily jste v Boskovicich nekdo cisarem a i v celkove narkoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
2.11.14 10:26

Prosím kdo byl na DOD v Boskovicích, chtěla bych se tam jít zítra podívat… kam máme přijít a ve 14:00? kde najdeme tu knihovnu prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.11.14 17:20

@Telvi ve středu jsem byla u svého doktora na kontrole a sestřička tam dělá PA takže mi to trochu vysvětlila…prý je to od 14.hod. v knihovně říkala ve 2.patře - nemusím se bát, jsou tam info cedule které tě navedou…při nejhorším se zeptám…radši tam budu o něco dřív než abych přišla pozdě… :think:
holky, co jste už rodily možná se to už zde řešilo - jsou na postelích nějaký podložky nebo něco kdybych protekla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
2.11.14 18:38

@babuk jsou tam takové ty zelené podložky, takže neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
4.11.14 08:16

Tak v porodnici moc a moc informací :-) nečekali jsme že to bude na 2 hodiny :-D ale fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková