Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Telvi píše:
@babuk Ahojky ani jsem se neozvala.. jsem ostuda… tak nám se narodila 21.12.2014 dcera Michaelka… porodnici chválím kde můžu - naprostá spokojenost jak na porodním tak na šestinedělí… vstřícní lidé… no paráda. Miška je šikovná… od porodnice nám krásně spinká, takže se i vyspíme![]()
Gratuluji. ![]()
At pekne roste a spinkani vam vydrzi. ![]()
@Telvi moooc gratuluju, nás propouštěli 22.12. takže jsme se tam možná potkali na chodbě na jakým pokoji si ležela? já chválím kde můžu i když teda na porodním boxu jsem na noční směnu chytla staniční sestru a ta byla protivná až hrůza
naštěstí se pak vystřídala směna a ty PA byly naprosto super ![]()
@babuk píše:
@Telvi moooc gratuluju, nás propouštěli 22.12. takže jsme se tam možná potkali na chodbě na jakým pokoji si ležela? já chválím kde můžu i když teda na porodním boxu jsem na noční směnu chytla staniční sestru a ta byla protivná až hrůzanaštěstí se pak vystřídala směna a ty PA byly naprosto super
Stanicni takova ta mensi starsi hubena? Ta co vede kurzy v knihovne?
@Bobiše jj,přesně ta ještě tam zaučovala nějakou mladou tu chudáka pořád pérovala až mi ji bylo líto…a nejvíc mě dorazila když dr. kupková řekla v 6:30 že se může začít rodit a ona oznámila ať si mě odrodí druhá směna že se nebude kvůli porodu zdržovat… ![]()
@marvcel No u nás paráda, malá je hrozně moc šikovná, ve 3 měsících 64cm a 5800g, už je z ní slečna ![]()
@Světlis tak to je fajn. A kdy dáme to kafčo, jestli máš ještě zájem
@marvcel Příští týden toho mám moc, ale ten další klidně
a kde?
@Světlis já mám také příští ťyden nabytej, malej bude mít rok a bude oslava. A kde nevim, nevíš o nêčem nebo klidně u nás. ![]()
Prosim te, nepatris bydlistem pod Letovice?
Jestli ano, byla jsi v Letovicich na vitani obcanku? Jak to probihalo?
Ahojky holky, je tu některá, kdo bude mít termín 26.8. nebo celkově srpen? ![]()
@shadowofangels
Ja ne. ![]()
Uz mám miminko 4 měsíce. Jen Ti chci pogratulovat. ![]()
A boskovickou porodnici jen doporucit. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.