Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@babuk tak to máš pravdu, letí to hrozně. Já jsem rodila v lednu a za chvíli bude mít malej rok ![]()
@babuk přesně tak… my se ještě „nedávno“ rozhodovali jestli vysadit hned nebo ještě počkat…no a už budeme rodit ![]()
@Telvi píše:
@marvcel musímjá nepanikařím ani tak z porodu jako takového - to mi zatím moc nedochází, ale spíše z toho že rodím za necelé 3 měsíce a pořád není doma hotové to co by mělo
3 mesice?
co bych za to dala. Mam mesic do porodu. Stehovani je pred nami. Musi probehnout v tomto mesici. V nynejsim byte skoro nic nezbaleno. Casto musim hodne odpocivat. Takze situace skvela.
ale věřím, ze vse zvladneme.
takze nezoufej, to zvladnete.
@Bobiše zvládnete… no a nebo bude stěhovat muž až budeš v porodnici
my se stěhovali vloni a jak se říká radši vyhořet než se stěhovat
takže teď opravujeme a budujeme a tak.. malá bude žít tak trochu na staveništi
ale snažíme se aby tam bylo čisto - po každém zásahu naběhnu s vysavačem a mopem a šůruju ![]()
@Telvi píše:
@Bobiše zvládnete… no a nebo bude stěhovat muž až budeš v porodnicimy se stěhovali vloni a jak se říká radši vyhořet než se stěhovat
![]()
takže teď opravujeme a budujeme a tak.. malá bude žít tak trochu na staveništi
ale snažíme se aby tam bylo čisto - po každém zásahu naběhnu s vysavačem a mopem a šůruju
No právě. Surovani.
My se právě stehovali minuly rok v prosinci. Ani jsme se poradne nezabydleli a ja v unoru otehotnela, dojizdela az do cervence do prace z Boskovic do Brna. Proste jsem spoustu veci vubec nevybalila.
no a v cervenci svatba, 7 mesic tehotenstvi pred nami a rozhodli jsme se pro stehovani.
takze fofr, frkot, plno prace, manzel vse dela sam. Byli jsme v podnajmu, ted budem ve svem, ale starem baraku. Takze jsem chtela, aby jeden pokoj byl jen nas, cisty, vymalovany, pekny
nova podlaha.
tak na tom pracujem. Chci aby pokoj byl nachystany, aby miminku nic nechybelo.
pak se muze narodit. ![]()
Ještě že to stěhování a rekonstruování zatím neřeším o jednu starost míň…
ale určo to zvládnete a mimčo bude krásném čistém pokojíku
budete mít partnera u porodu?
@Bobiše také jsme ve starém domku
ložnici už máme, ale jelikož je malinkatá a budu tam mít pouze postýlku, tak musíme udělat ještě pokoj vedle - ten byl hrozný (dělali se omítky okno i podlaha) abych tam byly skříně přebal. pult a vše pro malou
My dojíždíme z Míchova do práce do Kuřimi… takže to už je skoro nastejno ![]()
@babuk Nevím na koho byla otázka myšlena - ale jako aktivistka odpovím
My asi tatínka u porodu mít nebudeme… bude s námi v nemocnici ale k porodu se moc nehrne, tak ho nutit nechci
pomůže nám jen to že bude trpělivě čekat až malá vykoukne
ale třeba si to ještě rozmyslí ![]()
A kdo říkal že jde v tom listopadu na DOD do porodky? Já jdu ![]()
@Telvi píše:
@babuk Nevím na koho byla otázka myšlena - ale jako aktivistka odpovímMy asi tatínka u porodu mít nebudeme… bude s námi v nemocnici ale k porodu se moc nehrne, tak ho nutit nechci
pomůže nám jen to že bude trpělivě čekat až malá vykoukne
ale třeba si to ještě rozmyslí
neboj, otázka byla pro všechny
u nás to bude stejný, tatínek se k porodu absolutně nehrne mám takový dojem že je z toho víc vystrašený než já
jinak v listopadu chci jít taky na DOD…
Ahoj holky, tak po dnešním dnu stráveném běháním po doktorech mám verdikt…termín porodu změněn a přesunut na zítra, tj. 3.10. místo 9.10.
a pokud neporodím přes víkend, tak zas v pondělí na natáčení, ale prý to vypadá že to bude hoodně brzo ![]()
@Světlis píše:
Ahoj holky, tak po dnešním dnu stráveném běháním po doktorech mám verdikt…termín porodu změněn a přesunut na zítra, tj. 3.10. místo 9.10.a pokud neporodím přes víkend, tak zas v pondělí na natáčení, ale prý to vypadá že to bude hoodně brzo
jéé tak to je super,doufám že nám dáš pak vědět jak to probíhalo…
@Telvi píše:
@babuk Kdy máš termín prosím? budeš mít taky prosinčáka?
jj, taky budu mít prosinčátko…TP mám 21.12. ale podle doktora je miminko o týden starší takže bych mohla porodit i dřív…kéž by to tak bylo, byla bych moooc ráda kdyby jsme byly už na vánoce doma… ![]()
@babuk Hned jak to půjde, tak napíšu. Dnes jsem s byla zaregistrovat v porodnici a sestřička byla moc hodná, tak uvidíme ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.