Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
3.10.14 10:57

@marvcel Holky a jak to je pak s menstruací? když kojím tak není? nebo je normálně každý měsíc? Slyšela jsem o tom že kojení funguje jako antikoncepce :-D je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.10.14 11:02

@Telvi tak já kojím a menstruaci jsem zatím neměla a vůbec mi nechybí. Včera jsem byla na kontrole na gyndě a mudr. mi říkala, že se to zatím ani na menstruaci nechystá, tak mám klid.Jako antikoncepce to ale nefunguje, tak bacha na to.Beru hormon. antikoncepci, která se může i při kojení a u ní právě většinou vůbec není menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.10.14 11:09

@Telvi tak to je super, mám to přesně nachystaný jako ty :) kdyby něco náhodou chybělo tak budu volat přítelovi aby to vzal nebo koupil…jinak kámoška co rodila na začátku února tak mi říkala ať si pak do tašky přibalím teplý ponožky, hodně ji byla zima do noh tak ji musel přítel pak dovézt…jinak taky nevím, snad se všechno dozvíme na DOD…kolik máš už kilo nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.14 11:10

@marvcel Joo přesně, to říkám taky…no budu to muset přežít :roll:

Jinak dnes termín porodu a nic…jdu udělat generální úklid, dám si maliník, zaskáču si na balonu, pak znásilním manžela a uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.10.14 11:11

@Světlis tak držím pěsti, aby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.10.14 11:12

Holky, doufám, že dáte vědět, jakej byl porod a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.14 11:12

@marvcel Zatím to moc nevypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.10.14 11:13

@Světlis může se to rozjet raz dva. Také jsem po termínu znásilnila manžu a ráno jsme rodili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.14 11:16

@marvcel To zní slibně…vyzkouším to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
3.10.14 12:20

@babuk jsem zimomřivá, takže u mě napjdeš teplý ponožky v kufru i v létě :-D jinak mám nahoře zatím 6kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.14 13:30

@Telvi Ponožky sebou…taky je mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.10.14 13:53

Jo, ponožky jsem také využila, hlavně v noci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.10.14 14:48

@Telvi jen 6kg? a kolik si vážila na začátku teda jestli to není tajemství…já mám nahoře 11kg a to se fakt nijak nepřecpávám a jím pořád zeleninu a ovoce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
3.10.14 16:50

@babuk měla jsem 62, teď mám 68. A jím všechno na co mám chuť.. od asi 5. měsíce jsem začala šíleně jíst sladké a buchty a každej den musím mít nějaký kokino, teď jsem třeba spráskala celej balíček takových těch kyselých pásků :-D nechápu to… na to jak se cpu tak přibírám naštěstí pomale, zaměstnání mám sedavé - celý den sedím u pc, ale je pravda že pak doma jsem už na nohách, nádobí, vaření, úklid, praní - lehnu si až vlastně jakoby do postele na spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
5.10.14 17:25

@Světlis tak že by už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková