Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
7.10.14 08:37

@Bobiše tak já jsem si kojící podprsenku kupovala v Lidlu, když byla v akci a jinak ji koupíš na městě pod Adamem, jak se tam prodává spodní prádlo. Kojící košili jsem si nepořizovala, mám pyžamo na rozepínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.10.14 08:57

@marvcel já chtěla taky pyžamo… s kalhotama, protože jsem věčně zmrzlá, ale kupovat se mi nechce :-( a propínací nemám… tak budu muset vydržet v těch košilách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 09:41

@Telvi přesně,mě je také pořád zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.10.14 09:47

@marvcel taky máš s létě ve 30ti studený ruce? :-D neřekla bych kdybych byla nějaká vyhublína - u těch to je běžné.. ale já jsem oplácanda a stejně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 09:50

@Telvi také nejsem žádnej hubeňour a zima je mi pořád. A o nohách ani nemluvím, ty mám ledové pořád. Vymyslela jsem dobrej způsob usínání. Dřív jsem nemohla usnout, jak jsem měla zmrzlý nohy, tak jsem si napustila do 2litrové petky hodně teplou vodu.Tu si dám před spaním do postele a krásně se mi usíná. Takže já usínám s flaškou jak nějakej alkoholik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.10.14 09:56

@marvcel :-D to my už v noci topíme :-D takže to zvládám i bez ponožek, ale po uši v peřině :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 10:01

@Telvi tak to my také topíme, ale stejně mám pořád studené nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.10.14 10:47

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat :) Chystám se taky rodit v Boskovicích, termín mám 3.11.2014. První jsem rodila na obilňáku a děs běs, přístup PA otřesný :cert:. Druhý porod v Boskovicích a oproti obilňáku milión a jedna. Přístup PA, doktorů, psychická podpora, no prostě úplně někde jinde :palec:. Proto opět v Boskovicích. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 10:54

@Jitule38 vítej mezi námi, takže čekáš třetí? Koukám na metříky, tak máš asi holčičky :think: Co čekáš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
7.10.14 11:03

@Jitule38 také vítám :-) jsem ráda za „recenzi“ na Boskovice - to mě těší. Čekám 1.miminko takže je strach velikej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 11:09

@Telvi Jestli chceš být na Vánoc doma tak to začni přemlouvat už ted, já naší malé domlouvám pořád a nechce se jí :D

@Bobiše Podprsenku jsem kupovala v Lidlu a vím že v CaA ve vankovce mají taky. Jo a máš pravdu, kojící podprsenku jsem viděla i v Boskovicích u vietnamců mezi spodním prádlem a šílenej model :D Kojící košili mám z netu. Jinak v nemocnici použiju spíš ty jejich abych si nezničila svoje a doma už si vezmu co mi bude pohodlný :)

@marvcel @Telvi tak to já v té porodnici zmrznu :D

Dneska mě čeká odpoledne zas monitor…není divný že mě doktor ani neprohlídne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.10.14 11:10

@Jitule38 Ahoj, taky tě vítám…hned se mi zas ulevilo z pozitivní recenze na Boskovice :) mě to čeká každým dnem a každá dobrá zpráva je vítaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
7.10.14 11:12

@Světlis a to tě neprohlíží nikdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109

@marvcel Díky :) Jj třetí a bude to opět holčička :lol: Se dívám, že ty jsi zasloužilá mamča :palec:
@Telvi Díky :) To ti věřím, že strach je, ale neboj to zvládneš :) za to nám ty mimča stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127

Já bych třeba nešla k Milosrdným do Brna…byla jsem tam ve škole na praxi jako studentka a vůbec se mi tam nelíbilo. Navíc kamarádka tam rodila v červenci a říkala že děsný, že už nikdy víc. Ale zas někdo si to tam chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková