Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bobiše tak já jsem si kojící podprsenku kupovala v Lidlu, když byla v akci a jinak ji koupíš na městě pod Adamem, jak se tam prodává spodní prádlo. Kojící košili jsem si nepořizovala, mám pyžamo na rozepínání.
@marvcel já chtěla taky pyžamo… s kalhotama, protože jsem věčně zmrzlá, ale kupovat se mi nechce
a propínací nemám… tak budu muset vydržet v těch košilách
@marvcel taky máš s létě ve 30ti studený ruce?
neřekla bych kdybych byla nějaká vyhublína - u těch to je běžné.. ale já jsem oplácanda a stejně ![]()
@Telvi také nejsem žádnej hubeňour a zima je mi pořád. A o nohách ani nemluvím, ty mám ledové pořád. Vymyslela jsem dobrej způsob usínání. Dřív jsem nemohla usnout, jak jsem měla zmrzlý nohy, tak jsem si napustila do 2litrové petky hodně teplou vodu.Tu si dám před spaním do postele a krásně se mi usíná. Takže já usínám s flaškou jak nějakej alkoholik
![]()
@marvcel
to my už v noci topíme
takže to zvládám i bez ponožek, ale po uši v peřině ![]()
@Telvi tak to my také topíme, ale stejně mám pořád studené nohy ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat
Chystám se taky rodit v Boskovicích, termín mám 3.11.2014. První jsem rodila na obilňáku a děs běs, přístup PA otřesný
. Druhý porod v Boskovicích a oproti obilňáku milión a jedna. Přístup PA, doktorů, psychická podpora, no prostě úplně někde jinde
. Proto opět v Boskovicích. ![]()
@Jitule38 vítej mezi námi, takže čekáš třetí? Koukám na metříky, tak máš asi holčičky
Co čekáš teď?
@Jitule38 také vítám
jsem ráda za „recenzi“ na Boskovice - to mě těší. Čekám 1.miminko takže je strach velikej ![]()
@Telvi Jestli chceš být na Vánoc doma tak to začni přemlouvat už ted, já naší malé domlouvám pořád a nechce se jí ![]()
@Bobiše Podprsenku jsem kupovala v Lidlu a vím že v CaA ve vankovce mají taky. Jo a máš pravdu, kojící podprsenku jsem viděla i v Boskovicích u vietnamců mezi spodním prádlem a šílenej model
Kojící košili mám z netu. Jinak v nemocnici použiju spíš ty jejich abych si nezničila svoje a doma už si vezmu co mi bude pohodlný ![]()
@marvcel @Telvi tak to já v té porodnici zmrznu ![]()
Dneska mě čeká odpoledne zas monitor…není divný že mě doktor ani neprohlídne? ![]()
@Jitule38 Ahoj, taky tě vítám…hned se mi zas ulevilo z pozitivní recenze na Boskovice
mě to čeká každým dnem a každá dobrá zpráva je vítaná
@marvcel Díky
Jj třetí a bude to opět holčička
Se dívám, že ty jsi zasloužilá mamča ![]()
@Telvi Díky
To ti věřím, že strach je, ale neboj to zvládneš
za to nám ty mimča stojí ![]()
Já bych třeba nešla k Milosrdným do Brna…byla jsem tam ve škole na praxi jako studentka a vůbec se mi tam nelíbilo. Navíc kamarádka tam rodila v červenci a říkala že děsný, že už nikdy víc. Ale zas někdo si to tam chválí.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.