Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marvcel Chtěla jsem se zeptat…po porodu jak mě přehodí na šestinedělí to mi dají mimčo hned na pokoj??
@Světlis když bude mimčo v pořádku a ty budeš chtít, tak ti ho dají asi 3hod po porodu.
@marvcel Já vím
ale je to nekonečný. Podle doktora by to měla být holčička, ale nespoléhala jsem na to na 100%…stát se může všechno ![]()
@Světlis nojo,tak ta se stroji, tak musíš ještě počkat. Také jsem holku přenášela.
@marvcel No právě…ještě jí dám pár dní k dobru a pak ji nemilosrdně vykouřím ![]()
Holky dejte pokoj
já tajně doufám že malá přijde na svět dříve než má v plánu…aspoň o den… 20.12. abych byla na svátky domaaaaa
žádný strojení - já ju nastrojím až bude na světě ![]()
Prosim, nevite nektera, jestli je v Boskovicich nejaky obchod, kde se da sehnat kojici podprsenka, kojici pyzamo, kosile. Dokonce jinde v diskuzi psali, ze si to kupuji u nich u vietnamcu. Tady se to taky da sehnat? ![]()
@Telvi Víš co, mě doktor tvrdil před několika měsíci že porodím dřív…no a prdlačky
Taky ju pořád přemlouvám, ale je to tvrdohlavá ženská ![]()
@Bobiše ahoj, myslím si že když zajdeš do nějakýho obchůdku s dětským zbožím… že by to tam mohli mít… ale tip nemám. Já kojící podprsenku mít v porodce ani nebudu… nesnesla bych to.. potřebuji svou vyztuženou
a budu ji vyhrnovat. Košile kojící jsem 2 dostala - jsou mi velký, ale co už
na ty 3 dny to stačí
a nebo budu mít tu nemocniční ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.