Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, tak teď jsem se řádně vyděsila…celý šestinedělí bez vany plné horké vody???to nepřežiju ![]()
@Světlis píše:
@babuk zvlášť když je venku tak hnusně že? Taky si to říkám
no právě
ale docela ti závidím že máš termín tak brzy, já už začínám pomalu panikařit ![]()
@babuk Panikařit kvůli vaně nebo kvůli porodu? Nebooj, dočkáš se ![]()
@marvcel Tak se pak určitě domluvíme ![]()
Ahoj holky, já jsem z Míchova, a pro @babuk rodím v prosinci a panikařím jak z porodu tak z vany taky
![]()
@marvcel musím
já nepanikařím ani tak z porodu jako takového - to mi zatím moc nedochází, ale spíše z toho že rodím za necelé 3 měsíce a pořád není doma hotové to co by mělo ![]()
@Telvi 3 měsíce je ještě dlouhá doba, buď v klidu, všechno se zvládne. I když na druhou stranu tě chápu. Když se měla narodit holka, tak jsme se zrovna měli stěhovat a také jsem šílela, že se to do porodu nestihne a tak ![]()
@marvcel mám strach z toho že kdyby to přišlo nějak dříve, tak že malá bude spát u psa v boudě ![]()
@Telvi píše:
Ahoj holky, já jsem z Míchova, a pro @babuk rodím v prosinci a panikařím jak z porodu tak z vany taky![]()
![]()
vana je můj největší relax a vydržet bez ní tak dlouho to bude zážitek
jinak mi příjde že to strašně rychle utíká, když si vzpomenu jak jsem si udělala těhu test a zjistila že jsem těhu jen to mi příjde jako by to bylo před 14dny…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.