Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
1.10.14 08:56

@Světlis JoJo,rodila jsem tam 4×, ten nejstarší má už 13 let a nejmladšímu je 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 09:03

Tak to je super a máš nějaké postřehy co je třeba dobrý si vzít sebou nebo co je zbytečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 09:13

@Světlis @marvcel vím že se to tady řeši pořád dokola, ale jsem stále jedno velké ucho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 09:18

@Telvi Já vím…zas každý má jinou zkušenost a mě to tak nějak uklidňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 09:20

@Světlis však jooo taky se ráda dovím další info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 09:21

@Telvi a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 09:34

@Světlis až 21.12. ale šílím už teď :-D doma ještě doděláváme jeden pokoj, kde bude mít malá vše kromě postýlky (která bude u nás v ložnici) a pořád není hotovej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 09:41

@Telvi Jé, to budete mít dáreček pod stromeček :D Bud klidná, to se všechno stihne, taky jsem šílela když jsme měnili okna a všude byl hroznej binec a taky se to stihlo ;) ted už jen čekám a vzpomínám na to, jak to bylo fajn když se pořád něco dělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 09:42

@Světlis okna už máme naštěstí taky za sebou - ty byly katastrofa, myslela jsem že to nikdy neuklidím :-D u nás se asi bude dít pořád něco…koupili jsme domek loni - starej a opravujeme ho… práce jako na kostele. ale tona baráku asi bude vždycky :-( :-D no já doufám že si prcina pospíší a budu na vánoce doma - na svoje oblíbené pohádky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 09:52

@Telvi A kde máte domeček jestli se můžu zeptat? Vím jaký to je kolem baráku. My jsme koupili byt a už je díky bohu v cajku. Už bych taky chtěla aby se naše malá vykulila, ale má ještě týden a ani bych se jí nedivila, kdyby se jí do té zimy nechtělo :D já se letos hrozně těším na Vánoce, že budeme všichni tři spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.10.14 09:57

Ahoj,
v Boskovicích jsem rodila v březnu plánovaným císařem. Jedíný, co mi vadilo, bylo, že sestry na novorozeneckým byly jak google, co sestra to jinej názor a vy si pak vyberte :think:
K doktorce chodíme v Letovicích ke Šponerové a zatím v poho. Je hodná, poradí a skoro nikdy nečekáme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 10:02

@Telvi @Světlis také máme koupenej starší domeček a opravujeme ho a asi ještě hodně dlouho opravovat budeme.
Jinak moc nevím, co bych vám poradila do porodky.Za těch 13 let se to změnilo hodně. Nejdřív nám nadávali, že dudlík nesmíme dát, teď řeknou, klidně dejte dudlík. Dřív se nesmělo mimčo dát do postele, teď si ho klidně můžete dávat do postele.
Co si vzít s sebou? Tak určitě vložky, protože ty vám dají jen jedno balení a to nestačí, jednorázový kalhotky, který se vyhodí a nemusíte mít starosti co s nima. Já jsem tam měla i župan, ale nepoužívala jsem ho, protože tam bylo šílený vedro. Šla jsem 3.den dom, takže to uteklo celkem rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.10.14 10:03

@Mája128 tak to je pravda, fakt se tam nečeká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.10.14 10:04

@Světlis domeček máme v obci Míchov, mezi Letovicemi a Boskovicemi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.14 10:08

@Mája128 @marvcel My budeme chodit v Opatovicích k Doleželovi, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková