Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bobiše a jak to teď vlastně vypadá s průměrným věkem maminek?
těch 20ti napřiklad kolik bylo pod 30 a kolik třeba nad?.. jen ze zajímavosti… bojím se že tam budu - jako všude nejmladší - 22 ![]()
@Telvi Tak já půjdu taky sama, přítel je až do čtyř v práci a přijde mi to zbytečný aby si kvůli tomu bral volno.
No mě je 34 a mám strach abych tam zase nebyla nejstarší. ![]()
@Katulinek1980 tak budeme dělat hranici
já dole a ty nahoře (neber to zle)
PS: nevadí že ti tykám?
@Telvi píše:
@Bobiše a jak to teď vlastně vypadá s průměrným věkem maminek?těch 20ti napřiklad kolik bylo pod 30 a kolik třeba nad?.. jen ze zajímavosti… bojím se že tam budu - jako všude nejmladší - 22
Neboj.
to je různý. Mladší vypadají starsi, starsi vypadají mladsi. ![]()
Nejmladsi nebudes. ![]()
Víš, hodně záleží, jaké má žena zázemí, genetika, dneska jak říká muj gynekolog, jedna věc je věk, který vidim v počítači, jako fakt a druhá věc je věk, který vidim pred sebou.
vizáž, obličej. ![]()
@Bobiše Tak to máš naprostou pravdu, mě je sice 34,ale každej mi typuje mín. ![]()
@Katulinek1980 píše:
@Telvi Tak já půjdu taky sama, přítel je až do čtyř v práci a přijde mi to zbytečný aby si kvůli tomu bral volno.
No mě je 34 a mám strach abych tam zase nebyla nejstarší.
neboj, byli tam i starší, a prvorodicky.
jen jak jsem psala výš, vizáží vypadaly mladší nez ty co jim bylo 25. ![]()
No schválně, pak to smazu. Kolik hadate me? A to jsem zde v 7 mesici tehotenstvi.
@Katulinek1980 to já asi teda věk nezapřu - tipuji že „gezichtem“ odpovídám
, mám ale o 13 let staršího partnera - tedy 35 let a miminko už si moc přál
nebyla jsem nikdy diskotékovej typ, aby mi to třeba vzalo „mládí“ - a moc se těším
a vůbec nejsi stará, moje maminka měla 3. dítě ve 40 letech.. takže strejda mé dcerky bude mít při jejím narození 5 let ![]()
@Bobiše jsem zvědavec - uvidíme kdo se tam sejde ![]()
@Bobiše já hádat nemůžu… nemám vůbec odhad na věk…a nerada bych urazila ![]()
@Telvi píše:
@Bobiše já hádat nemůžu… nemám vůbec odhad na věk…a nerada bych urazila
Neurazis. At je sranda.
Tipni, se pak priznam.
@Telvi Tak je fakt, že jsem rodinu chtěla už dávno, ale to nebyl vhodnej partner. A pak když přišel ten správnej chlap, tak to bohužel zase nešlo a podařilo se až po třech letech, takže to naše miminko je dost vymodlený. ![]()
Já rodila tento rok v lednu a v porodce byli věkově různě, byly tam maminy 20leté, ale i 40leté. Takže můžete být všechny v klidu. Mně je 35 a kolem té třicítky jich tam bylo asi nejvíc.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.