Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
31.8.14 13:54

To nevim, zeptám se na recepci jak tam příjdu, ona nás navede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
1.9.14 08:19

@Bobiše se mnou tam chlap asi nepujde :-D pujdu asi jiné pondělí.. máme to prosince ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.9.14 18:55

Já se tam chystám v říjnu půjdete tam některá z Vás? a byl jste tam dneska někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.14 20:21

Babuk jsem tam byla a semnou dalších asi 15 maminek.snad nebudeme rodit zaráz :lol:.určitě jsi tam zajdi, staniční sestra je velmi příjemná a připravená odpovídat na tvé otázky. cítím se ted líp když vím jak to tam vypadá ;. tatínků tak bylo taky dost takže se ten tvůj nemusí bát že by tam byl sám pokud půjde s tebou. probíhalo to tak že hodinu nám vyprávěla sestra v knihovně a pak jsme se šly podívat na porodní :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 20:21

@babuk Ahojky,tak ja mam termin 7.1.a prave taky premyslim kdy se tam jit mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
1.9.14 20:40
@bohyně píše:
Babuk jsem tam byla a semnou dalších asi 15 maminek.snad nebudeme rodit zaráz :lol:.určitě jsi tam zajdi, staniční sestra je velmi příjemná a připravená odpovídat na tvé otázky. cítím se ted líp když vím jak to tam vypadá ;. tatínků tak bylo taky dost takže se ten tvůj nemusí bát že by tam byl sám pokud půjde s tebou. probíhalo to tak že hodinu nám vyprávěla sestra v knihovně a pak jsme se šly podívat na porodní :).

Jeee, a ktera jsi? :-)
Ja tam byla taky, i s manzelem. :-) kdy mas termin? To jsem si rikala taky, ze je to tam malinky, tak aby kazda mela jiny termin. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.9.14 21:45

Jsem seděla hned před dveřma, blond vlasy.jsem si říkala jestli je tady nějaká maminka z téhle diskuze :lol: já mám termín 16.10 a ty? a jaký z toho máš pocit, líbílo se ti to?. já jsem se pak byla podívat na novorozenecký, máme tam známou tak nás provedla, byli tam tři maminky, každá měla svůj pokoj :potlesk: jak tam měli prázdno. taky to tam vypadá v pohodě, překvapilo mě tam to ticho jaké tam bylo, velmi poziivtní a poklidná atmosféra. právě jsme se ted s přítelem bavili že to bylo dobrý tam zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.9.14 02:26
@bohyně píše:
Jsem seděla hned před dveřma, blond vlasy.jsem si říkala jestli je tady nějaká maminka z téhle diskuze :lol: já mám termín 16.10 a ty? a jaký z toho máš pocit, líbílo se ti to?. já jsem se pak byla podívat na novorozenecký, máme tam známou tak nás provedla, byli tam tři maminky, každá měla svůj pokoj :potlesk: jak tam měli prázdno. taky to tam vypadá v pohodě, překvapilo mě tam to ticho jaké tam bylo, velmi poziivtní a poklidná atmosféra. právě jsme se ted s přítelem bavili že to bylo dobrý tam zajít.

Hned pred dverma? Mela jsi dotazy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.9.14 02:40

Jinak pocity? Jo, je to tam maly. Tichy, proroze nastesti nikdo nerodil. Ale myslim si, ze to tam tak je. Ze tam preci jen jezdi min maminek nez v Brne. :-) Vis, ja pracovala v jedne z nemocnic v Brne a vim, ze maminky pri navalu lezely i na chodbe na pristylkach po porodu. Proste, zalezi jak se trefis, ale verim, ze v Boskovicich tohle neznaji. Prijde mi to tam takove klidne, rodinne. Rodila tam na jare jedna „sousedka“ vic ji neznam, ale potkala me, prohodili jsme par slov a rikala, bezte do Boskovic, vic se vam budou venovat. Je to rodinne, mensi. Neni to, jak treba v Brne, tam je naval a masokokbibat. :-) ona nakonec skoncila císařem. Ale presto byla spokojena.
Ja mam termin az na listopad. :-) takze tva zousenost by mela nastat driv. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.9.14 08:02

Měla jsem pár dotazů :lol:,čím víc toho vím tím jsem klidnější :lol:.
jsem doma říkala že pokud to funguje jak o tom vyprávěla tak se nemáme vůbec čeho bát. co se týče brna tak jsem taky slyšela něco podobného co ty, myslím že boskovice jsou fajn ale dřív to tak nebylo-co se tak říká ale to je pryč.
držím palce at vám vše klapne :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.9.14 09:10
@bohyně píše:
Měla jsem pár dotazů :lol:,čím víc toho vím tím jsem klidnější :lol:.
jsem doma říkala že pokud to funguje jak o tom vyprávěla tak se nemáme vůbec čeho bát. co se týče brna tak jsem taky slyšela něco podobného co ty, myslím že boskovice jsou fajn ale dřív to tak nebylo-co se tak říká ale to je pryč.
držím palce at vám vše klapne :D.

Tak my dve jsme se celkem dobre videly. :-) v knihovne jsem ti byla za zady. Sedeli jsme hned u dveri vlevo. Manzel prisel malinko pozdeji z prace. Na sale, jak ses sla mrknout na nadstandart, tak ses ptala pritele, jestli ti to zaplati. :-) a do tretice jsi stala po skonceni u schodu a ten tvuj telefonoval. No a ja si vlevo u schodu sedla na sedacku, protoze ten muj taky telefonoval. A to jsme se na sebe my dve podivaly. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.9.14 09:25

Jo jo, na těch schodech si tě pamatuju. vzpomněla jsem si na tebe jak jsem uviděla tady vaše svatební foto :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.9.14 09:35

:lol: tak vidis. Dle terminu rodis driv, tak pak podas info. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.9.14 09:49
@Bobiše píše: :lol: tak vidis. Dle terminu rodis driv, tak pak podas info. :-)

ano, sslibuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
2.9.14 10:09

Holky, já rodila v Boskovicích 4× a byla jsem tam vždycky moc spokojená. Naposledy to bylo letos v lednu, takže kdyby vás zajímalo něco konkrétního, tak se klidně ptejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková