Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To nevim, zeptám se na recepci jak tam příjdu, ona nás navede ![]()
@Bobiše se mnou tam chlap asi nepujde
pujdu asi jiné pondělí.. máme to prosince ještě čas ![]()
Já se tam chystám v říjnu půjdete tam některá z Vás? a byl jste tam dneska někdo?
Babuk jsem tam byla a semnou dalších asi 15 maminek.snad nebudeme rodit zaráz
.určitě jsi tam zajdi, staniční sestra je velmi příjemná a připravená odpovídat na tvé otázky. cítím se ted líp když vím jak to tam vypadá ;. tatínků tak bylo taky dost takže se ten tvůj nemusí bát že by tam byl sám pokud půjde s tebou. probíhalo to tak že hodinu nám vyprávěla sestra v knihovně a pak jsme se šly podívat na porodní
.
@babuk Ahojky,tak ja mam termin 7.1.a prave taky premyslim kdy se tam jit mrknout.
@bohyně píše:
Babuk jsem tam byla a semnou dalších asi 15 maminek.snad nebudeme rodit zaráz.určitě jsi tam zajdi, staniční sestra je velmi příjemná a připravená odpovídat na tvé otázky. cítím se ted líp když vím jak to tam vypadá ;. tatínků tak bylo taky dost takže se ten tvůj nemusí bát že by tam byl sám pokud půjde s tebou. probíhalo to tak že hodinu nám vyprávěla sestra v knihovně a pak jsme se šly podívat na porodní
.
Jeee, a ktera jsi? ![]()
Ja tam byla taky, i s manzelem.
kdy mas termin? To jsem si rikala taky, ze je to tam malinky, tak aby kazda mela jiny termin. ![]()
Jsem seděla hned před dveřma, blond vlasy.jsem si říkala jestli je tady nějaká maminka z téhle diskuze
já mám termín 16.10 a ty? a jaký z toho máš pocit, líbílo se ti to?. já jsem se pak byla podívat na novorozenecký, máme tam známou tak nás provedla, byli tam tři maminky, každá měla svůj pokoj
jak tam měli prázdno. taky to tam vypadá v pohodě, překvapilo mě tam to ticho jaké tam bylo, velmi poziivtní a poklidná atmosféra. právě jsme se ted s přítelem bavili že to bylo dobrý tam zajít.
@bohyně píše:
Jsem seděla hned před dveřma, blond vlasy.jsem si říkala jestli je tady nějaká maminka z téhle diskuzejá mám termín 16.10 a ty? a jaký z toho máš pocit, líbílo se ti to?. já jsem se pak byla podívat na novorozenecký, máme tam známou tak nás provedla, byli tam tři maminky, každá měla svůj pokoj
jak tam měli prázdno. taky to tam vypadá v pohodě, překvapilo mě tam to ticho jaké tam bylo, velmi poziivtní a poklidná atmosféra. právě jsme se ted s přítelem bavili že to bylo dobrý tam zajít.
Hned pred dverma? Mela jsi dotazy? ![]()
Jinak pocity? Jo, je to tam maly. Tichy, proroze nastesti nikdo nerodil. Ale myslim si, ze to tam tak je. Ze tam preci jen jezdi min maminek nez v Brne.
Vis, ja pracovala v jedne z nemocnic v Brne a vim, ze maminky pri navalu lezely i na chodbe na pristylkach po porodu. Proste, zalezi jak se trefis, ale verim, ze v Boskovicich tohle neznaji. Prijde mi to tam takove klidne, rodinne. Rodila tam na jare jedna „sousedka“ vic ji neznam, ale potkala me, prohodili jsme par slov a rikala, bezte do Boskovic, vic se vam budou venovat. Je to rodinne, mensi. Neni to, jak treba v Brne, tam je naval a masokokbibat.
ona nakonec skoncila císařem. Ale presto byla spokojena.
Ja mam termin az na listopad.
takze tva zousenost by mela nastat driv. ![]()
Měla jsem pár dotazů
,čím víc toho vím tím jsem klidnější
.
jsem doma říkala že pokud to funguje jak o tom vyprávěla tak se nemáme vůbec čeho bát. co se týče brna tak jsem taky slyšela něco podobného co ty, myslím že boskovice jsou fajn ale dřív to tak nebylo-co se tak říká ale to je pryč.
držím palce at vám vše klapne
.
@bohyně píše:
Měla jsem pár dotazů,čím víc toho vím tím jsem klidnější
.
jsem doma říkala že pokud to funguje jak o tom vyprávěla tak se nemáme vůbec čeho bát. co se týče brna tak jsem taky slyšela něco podobného co ty, myslím že boskovice jsou fajn ale dřív to tak nebylo-co se tak říká ale to je pryč.
držím palce at vám vše klapne.
Tak my dve jsme se celkem dobre videly.
v knihovne jsem ti byla za zady. Sedeli jsme hned u dveri vlevo. Manzel prisel malinko pozdeji z prace. Na sale, jak ses sla mrknout na nadstandart, tak ses ptala pritele, jestli ti to zaplati.
a do tretice jsi stala po skonceni u schodu a ten tvuj telefonoval. No a ja si vlevo u schodu sedla na sedacku, protoze ten muj taky telefonoval. A to jsme se na sebe my dve podivaly. ![]()
Jo jo, na těch schodech si tě pamatuju. vzpomněla jsem si na tebe jak jsem uviděla tady vaše svatební foto
.
@Bobiše píše:tak vidis. Dle terminu rodis driv, tak pak podas info.
ano, sslibuji ![]()
Holky, já rodila v Boskovicích 4× a byla jsem tam vždycky moc spokojená. Naposledy to bylo letos v lednu, takže kdyby vás zajímalo něco konkrétního, tak se klidně ptejte ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.