Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
6.8.14 10:52

@Telvi jasnačka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.8.14 23:35

Holky, prosim, nevite jestli v nemocnici v Boskovicich delaji vysetreni na cukrovku, OGTT?
Nebyla jste tam nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
9.8.14 10:19

@Bobiše Ahoj ano dělají byla jsem tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.8.14 14:50

Holky ty dny otevřených dveří v boskovicích vypadají tak, že tam prostě ve středu přijdete a někomu se ohlásíte nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.8.14 11:37
@Bobiše píše:
Holky, prosim, nevite jestli v nemocnici v Boskovicich delaji vysetreni na cukrovku, OGTT?
Nebyla jste tam nektera?

mám tam jít taky, doktor mi říkal že si mám zavolat na spojovatelku a říct ji, že se potřebuju objednat na tohle vyšetření v těhotenství…prý už mě přepojí a řeknou co a jak…má to být ve druhém patře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.8.14 11:41
@Telvi píše:
Holky ty dny otevřených dveří v boskovicích vypadají tak, že tam prostě ve středu přijdete a někomu se ohlásíte nebo jak?

taky by mě to zajímalo, kamoška mi tvrdí že si musela prvně zavolat a domluvit se ale na druhou stranu pokud mají jasně daný že každou první středu v měsíci mají možnost prohlídky tak nevím… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
10.8.14 11:45

Ahoj holky, mám otázku…můžu se zaregistrovat do dvou porodnic najednou? ptám se z toho důvodu, že momentálně mám nejblíž Boskovice, termín mám 21.12.2014 a cca mezi 10. - 15.12.2014 se budeme stěhovat zhruba 50km kousek od Brna…doktor mi řekl, že to vypadá že bych mohla podle velikosti a stáří mimi porodit i o týden dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
10.8.14 19:56
@babuk píše:
mám tam jít taky, doktor mi říkal že si mám zavolat na spojovatelku a říct ji, že se potřebuju objednat na tohle vyšetření v těhotenství…prý už mě přepojí a řeknou co a jak…má to být ve druhém patře…

Dekuji. :-)
Vis, ja bydlela v Brne, tak mam gynekologa v Brne, tak on me posila vzdy na vysetreni po Brne, ale od vanoc bydlim v Boslovicich, tak jsem si chtela zkratit cestu. :-) taky proto, ze v Brne, tam kde me doktor poslal mi rekli, ze objednavaji az na zari, protoze rekonstruuji. No jenze zari je pro me pozde, uz zacinam 28.tyden. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
12.8.14 07:01
@babuk píše:
taky by mě to zajímalo, kamoška mi tvrdí že si musela prvně zavolat a domluvit se ale na druhou stranu pokud mají jasně daný že každou první středu v měsíci mají možnost prohlídky tak nevím… :dance:

Holky ty prohlídky jsou každé první pondělí, takže hned 1.září, ve 14 hodin :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1707
12.8.14 09:27
@Yamaha píše:
Holky ty prohlídky jsou každé první pondělí, takže hned 1.září, ve 14 hodin :mavam:

Ty ses tam nejak nahlasila? Komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
12.8.14 09:32
@Yamaha píše:
Holky ty prohlídky jsou každé první pondělí, takže hned 1.září, ve 14 hodin :mavam:

Jo, ted si rikam, ze tu nekdo psal, ze prohlidky jsou prvni stredu, ty vis ze je to pondeli? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
12.8.14 09:49
@Bobiše píše:
Jo, ted si rikam, ze tu nekdo psal, ze prohlidky jsou prvni stredu, ty vis ze je to pondeli? ;)

Je to tu tak napsaný
http://www.babyonline.cz/…ce-boskovice

• Citovat
  • Upravit
1707
12.8.14 18:04

Tak jsem si to cetla, ale prijde mi, ze se to tyka jen kurzu, ale ja myslela, ze jako zajit se jen podivat. Nechce se mi na nejake lekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.8.14 11:10

Rodila tam kámoška, prý dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.8.14 14:34

@Yamaha má pravdu :pankac:,sestřička mi doporučila tuhle návštěvu, první pondělí v měsíci 14h.- knihovna.taky se tam chystám. termím máme 16.10. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková