Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, prosim, nevite jestli v nemocnici v Boskovicich delaji vysetreni na cukrovku, OGTT?
Nebyla jste tam nektera?
Holky ty dny otevřených dveří v boskovicích vypadají tak, že tam prostě ve středu přijdete a někomu se ohlásíte nebo jak?
@Bobiše píše:
Holky, prosim, nevite jestli v nemocnici v Boskovicich delaji vysetreni na cukrovku, OGTT?
Nebyla jste tam nektera?
mám tam jít taky, doktor mi říkal že si mám zavolat na spojovatelku a říct ji, že se potřebuju objednat na tohle vyšetření v těhotenství…prý už mě přepojí a řeknou co a jak…má to být ve druhém patře…
@Telvi píše:
Holky ty dny otevřených dveří v boskovicích vypadají tak, že tam prostě ve středu přijdete a někomu se ohlásíte nebo jak?
taky by mě to zajímalo, kamoška mi tvrdí že si musela prvně zavolat a domluvit se ale na druhou stranu pokud mají jasně daný že každou první středu v měsíci mají možnost prohlídky tak nevím… ![]()
Ahoj holky, mám otázku…můžu se zaregistrovat do dvou porodnic najednou? ptám se z toho důvodu, že momentálně mám nejblíž Boskovice, termín mám 21.12.2014 a cca mezi 10. - 15.12.2014 se budeme stěhovat zhruba 50km kousek od Brna…doktor mi řekl, že to vypadá že bych mohla podle velikosti a stáří mimi porodit i o týden dřív…
@babuk píše:
mám tam jít taky, doktor mi říkal že si mám zavolat na spojovatelku a říct ji, že se potřebuju objednat na tohle vyšetření v těhotenství…prý už mě přepojí a řeknou co a jak…má to být ve druhém patře…
Dekuji. ![]()
Vis, ja bydlela v Brne, tak mam gynekologa v Brne, tak on me posila vzdy na vysetreni po Brne, ale od vanoc bydlim v Boslovicich, tak jsem si chtela zkratit cestu.
taky proto, ze v Brne, tam kde me doktor poslal mi rekli, ze objednavaji az na zari, protoze rekonstruuji. No jenze zari je pro me pozde, uz zacinam 28.tyden. ![]()
@babuk píše:
taky by mě to zajímalo, kamoška mi tvrdí že si musela prvně zavolat a domluvit se ale na druhou stranu pokud mají jasně daný že každou první středu v měsíci mají možnost prohlídky tak nevím…
Holky ty prohlídky jsou každé první pondělí, takže hned 1.září, ve 14 hodin ![]()
@Yamaha píše:
Holky ty prohlídky jsou každé první pondělí, takže hned 1.září, ve 14 hodin
Ty ses tam nejak nahlasila? Komu?
@Yamaha píše:
Holky ty prohlídky jsou každé první pondělí, takže hned 1.září, ve 14 hodin
Jo, ted si rikam, ze tu nekdo psal, ze prohlidky jsou prvni stredu, ty vis ze je to pondeli? ![]()
@Bobiše píše:
Jo, ted si rikam, ze tu nekdo psal, ze prohlidky jsou prvni stredu, ty vis ze je to pondeli?
Je to tu tak napsaný
http://www.babyonline.cz/…ce-boskovice
Tak jsem si to cetla, ale prijde mi, ze se to tyka jen kurzu, ale ja myslela, ze jako zajit se jen podivat. Nechce se mi na nejake lekce.
@Yamaha má pravdu
,sestřička mi doporučila tuhle návštěvu, první pondělí v měsíci 14h.- knihovna.taky se tam chystám. termím máme 16.10. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.