Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.9.14 12:06

@Telvi Já o ní právě taky přemýšlím, tak to asi nakonec vyhraje ona. :) Pokud nás teda vezme a nebude mít plno. A nevíš jak dlouho do předu tam zajít a domlivit si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
25.9.14 14:10

@Katulinek1980 Paní doktorka stále nabírá. Už jsem jí psala… říkala že stačí někdy před porodem zavolat a nahlásit předpokládaný termín porodu…oni si vás zapíší a po porodu přijedou k vám. Já i přes to bych ale ráda zašla osobně - ať vím jaká paní doktorka je. Máme z dětství s doktory špatnou zkušenost, tak chci vědět, kdo se nám bude starat o dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.14 10:58

@Telvi Tak děkuji za informaci, tak u mě to stačí když si tam zajdu v prosinci a domluvím se sní. Taky tam půjdu radši osobně, myslím že je to tak i lepší. Dneska jedu na 3D/4D ultrazvuk do Brna tak se moc těším, doufám že nám malej pěkně zapozuje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
26.9.14 21:05

@Katulinek1980 jeee, my na něj nebyli :-/ za 1. jsem si vzpomněla na konci 27tt a to už říkají že to jde hůř vidět a za 2. protože tatínek řekl že ji chce už vidět na světě zabalenou v zavinovačce a ne jen na počítači :-D tak si počkáme na 20D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
27.9.14 13:42

Holky jste tu nekdo z Letovic? Kde a jakeho si vybirate pediatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
27.9.14 16:04

@Bobiše já chodim s děckama do Letovic a to k mudr. Šponerové a jsem s ní moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
27.9.14 19:41

Moc Ti dekuji. Vis, zatim bydlim v Boskovicich. Behem rijna, doufam ze to do porodu zvladneme, se budeme stehovat, smer k Letovicim. Nejdriv jsem si volala k detske lekarce tady v Boskovicich. Ale ted resim, ze bude lepsi, kdyz zvolim rovnou Letovice, takze hledam koho oslovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
27.9.14 19:44
@marvcel píše:
@Bobiše já chodim s děckama do Letovic a to k mudr. Šponerové a jsem s ní moc spokojená

Jeste se Te zeptam, jezdi ta doktorka domu, po porodu? Nebo se chodi k ni? Ja myslela, ze uz se to nedela, ze uz do domacnosti nechodi. No a nekde jsem slysela, ze jeste chodi, tak me to docela zajima. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
27.9.14 20:20

@Bobiše u ní je to tak, jak se s ní domluvíš, jak ti to vyhovuje. Takže teď, kdyz se mi narodil Domík, tak jsem šla k ní, nechtěla jsem, aby mi lezla do baráku.
A můžu se zeptat, kam se budeš stěhovat? Přímo do Letovic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.9.14 08:26

@Bobiše Ahoj, my jsme z Míchova, ale k dr. půjdeme do Boskovic (máme to 6 km do Letovic i do Boskovic. A ptala jsem se 3 doktorů z boskovic a všichni jezdí po porodu domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.9.14 09:22
@Bobiše píše:
Holky jste tu nekdo z Letovic? Kde a jakeho si vybirate pediatra?

já jsem přímo z letovic a k doktorce chci jít do Boskovic, nic proti těm v letovicích ale děkuji raději ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.9.14 09:40
@babuk píše:
já jsem přímo z letovic a k doktorce chci jít do Boskovic, nic proti těm v letovicích ale děkuji raději ne :roll:

No jo. Ja prave se prestehuji z Boskovic do Letovic a bojim se, co kdyz nebude manzel = auto k dispozici a bude v praci a jak ja se pak treba akutne dokodrcam do Boskovic.? Proste to zvazuji, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
30.9.14 09:53

@babuk máš nějakou špatnou zkušenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
30.9.14 11:23

Já osobně chodila k dr. vaškové, veškeré nemoci léčila zásadně paralenem, nesnáším když mi berou krev a když mi ji brala tak mi řekla ať se dívám na druhou stranu na klášter a za chvilku se mě ptala jestli nevím, zda už je s injekcí napíchnutá v žíle…ale je to moje zkušenost, někdo může být spokojený já sama za sebe chci jít jinam… :dance: ńevíte náhodou někdo jestli v porodnici půjčí noční košili a župan? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
30.9.14 11:30

@babuk já mám pocit že ti dají nemocniční, ale já si raději beru i své :-) nějak bych se asi v tom jejich necítila a navíc na svůj teplej župánek nedám dopustit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková