Porodnice Boskovice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
6.4.12 10:48

Machač dělá všechny císaře, když je přítomný. Jinak doktoři většinou na úrovni a skvělí.Sestry na gynekologii a odd.šestinedělí naprosto skvělý, moc hodný, ochotný. Za jejich nasazení opravdu smekám. Odd.novorozenecké, kde se starají o děti, je už o moc horší. O dítka se starají teda skvěle, to jo, ale k vám se chovají jak k nějakému povlu. Obzvlášt pokud jste prvorodička a staršího data narození a náhodou nemáte mlíko hned a nedej Bože, aby vám dítě nechtělo samo sát. Tak to je pak peklo. Ale taky ne všechny sestry. Půlka je super, druhá krajně neprofesionální.
Moje zkušennost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.4.12 11:04

@olousek35 a muzes byt u tech sester konkretni? a ty jsi tam ted nekdy rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
6.4.12 22:12

Já teda nemůžu říct ani půl slova. Z porodnice jsem se vrátila včera a mlíko taky nemám. Všechny sestry se mě snažily pomoct. Každá zkoušela trošku jinou metodu kojení, takže pořád doufám, že se mlíko rozběhne. Já sem byla spokojená. I když ty společné sociálky sou fakt nevýhoda. Ale všude je něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.4.12 13:08

nemůžu být konkrétní, protože jsem jejich jména nezkoumala. Skvělá byla sestřička blondýna a taková víc silná. Zbytek nic moc a nejstarší z nich, taková rázná, ta mi neseděla vůbec. I když třeba zlá nebyla, ale mluvila dřív než přemýšlela a dokázala hodně ubližovat. Jo a laktační poradkyně byla taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.4.12 18:47

Tak já jsem tam rodila asi před 4 měsíci a fakt si nemůžu stěžovat ani na sestry z novorozeneckýho, mně teda kojení šlo naštěstí hned, ale byla jsem tam docela dlouho (týden) a myslím že se tam vystřídaly snad všechny sestry, a nezažila jsem situaci kdy by se chovaly k jakékoliv mamince jakkoliv nevhodně. Ono je to asi taky hodně o rozpoložení novopečených maminek. Zažila jsem paní, která byla po sekci a měla problémy s kojením a dávala to za vinu sestrám, a ty se jí snažily vysvětlit, že u jejího miminka bylo potřeba v první řadě zajistit životní funkce (či jak se to formuluje), proto jí nemohli umožnit mimčo přiložit hned po narození, ale paní to prostě nechápala a chovala se dost „hustě“, naopak jsem docela obdivovala jak to ty sestřičky zvládaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajja31
7.4.12 20:35

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat maminek,co rodily ted v dubnu v Boskovické porodnici..Jak je to s tím placením tatínka u porodu :) Zda je to tady zrušeno,nebo ne 8) Děkuji moc za odpovědi.Mám termín v květnu,tak at mám představu,jak to tady chodí :)

• Citovat
  • Upravit
179
7.4.12 20:47

Za tatínka u porodu se platí 400kč a platí se to přímo na porodním sále, takže se nemusí chodit nikam na pokladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajja31
7.4.12 20:48

Moc děkuji za odpověd.právě jsem četla,že od 1.dubna je tento poplatek zrušen..no..asi jak kde :lol:

• Citovat
  • Upravit
179
7.4.12 20:52

Jé, já sem teda rodila 31.3., ale myslím, že i holky co rodily v dubnu to platily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajja31
8.4.12 08:36

Dobré ráno :mavam: Ted jsem četla,že u Milosrdných v brněnské porodnici ten poplatek zrušen :) Tak jsem zvědavá,jak se předvedou tady 8)

• Citovat
  • Upravit
463
16.4.12 22:37

no tak uvidime, treba budu mit na sestry stesti, uz se nam to taky krati
lenanej: a muzu se zeptat, jak jsi byla jinak spokojena s porodnimi asistentkami a jestli jsi mela u porodu manzela? poradi prvorodicce co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.4.12 09:44

My sme měli plánovanýho císaře na 10.4. (malej byl koncem pánevním), ale prcek se rozhodl, že se na svět podívá dřív. Takže mě 31.3. ráno odtekla voda a museli sme jet. Přijali nás na porodní sál a manžela čekal venku než se mnou udělali všechny papíry a než mě vyšetřil doktor. Pak mě dali na porodní box a tam už manžela pustili. Já sem neměla skoro žádné bolesti, tak sme chvilku čekali než odrodili maminku vedle, ale asi jen 20min. Pak už šlo všechno rychle. Naložili mě na vozík a vzali na sál, kde se dělají císaře. Já sem nechtěla uspat, tak sem si nechala píchnout do páteře jen svodnou. Celou dobu mě bylo fajn, skoro nic sem necítila a chlap byl celou dobu se mnou na sále. Byl z toho víc vyplašenej než já :lol: No a jak malýho vytáhli, tak nám ho ukázali a pak ho šli ošetřovat a to šel manžel s nima. Mě mezitím zašili. Pak nás převezli na šestinedělí a to mě teda trochu vadilo, že první den za mnou nikdo nesměl. Musela sem 24hod. ležet a tam nejsou návštěvy na pokoji. Ale jinak musím říct, že sestřičky z novorozenců byly skoro všechny super, se mnou se dost nadřely - nemám žádné mlíko, tak se se mnou snažily, aby se mě to rozjelo. Byly většinou hrozně ochotné. A na porodním taky super. Pro mě je jedinou nevýhodou ty návštěvy, že nesmí na pokoj. JInak sem byla spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
6.1.13 10:56

Nazdárek, nebudete některá rodit v Boskovicích začátkem prázdnin???

• Citovat
  • Upravit
10675
13.1.13 22:10

@Yamaha ja tam budu asi v dubnu :)

Tak jsem si procetla celou diskusi a trochu me teda vadi, ze ani na nadstandardu na sestinedeli neni zachod na pokoji. A taky by me zajimalo, zda navstevy nesmi ani na nadstandard :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
14.1.13 12:35
@Simi123 píše:
@Yamaha ja tam budu asi v dubnu :)Tak jsem si procetla celou diskusi a trochu me teda vadi, ze ani na nadstandardu na sestinedeli neni zachod na pokoji. A taky by me zajimalo, zda navstevy nesmi ani na nadstandard :think:

Pokud vím, tak návštěvy na nadstandard můžou na pokoj a dokonce i mimo návštěvní hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková