Porodnice Boskovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
13.1.12 17:52

Holky, super a dík. Mě to čeká tak za 2 týdny. V pondělí prim.Machačovi zavolám a domluvím se. Už se tam těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
16.1.12 21:09

rada

můžu poprosit o radu, co si nachystat a vzít s sebou do porodky? Co musím mít vlastního atd? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášena Katka
17.1.12 10:52

Ahoj já v Boskovicích rodila cca před 2 měsíci, byla jsem tam moc spokojená a věřím že ty taky budeš.
Co s sebou - na porodním pokoji jsem v podstatě z tašky nevytáhla nic z nachystaných věcí - kromě ručníků. Na nic dalšího jako např. hroznový cukr jsem neměla ani pomyšlení.
Rodila jsem v nemocniční košili, dostala jsem vložky - ty potom byly 1 balíček i na oddělení šestinedělí, na další dny už musíš mít SVOJE! Hned od začátku plenky pro miminko musíš mít svoje. Dále si vem ručníky a takové ty hygienické potřeby klasika. Pro miminko tedy plenky, ubrousky, a co jsem já hrubě podcenila byly látkové plenky - malej pořád ublinkával nebo jsem tím zachycovala čůrání při rozbalení apod.. a měla jsem jich docela velkou spotřebu a bylo mi blbé si pro ně pořád chodit - takže jsem jich měla nakonec tak 8 svých, a doma jsem dokupovala, mám jich ted cca 20 a pořád pocit že jich je málo :-) A jinak mi manžel sice nosil jídlo, ale na jejich jídlo jsem si vůbec nemohla stěžovat, bylo toho i dost já jsem moc chut k jídlu neměla.Kdyby ses chtěla zeptat na něco konkrétního tak se ptej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená katka
17.1.12 11:03

A ještě přidávám vložky do podprsenky spotřebovala jsem 3 balení, ty jsem potřebovala až tak od 4. dne až se mi spustilo mlíko, ale já jsem byla v porodnici 7 dní tak normálně jich možná tolik nepotřebuješ.. A taky jsem využila nějaké oblečky pro mimco, protože jsem docela nešikovná a při přebalování občas byla nějaká nehoda a kdybych měla pořád lítat za sestřičkama at mi dají něco čistého tak bych si připadala jak trubka, ale určitě by mi vyhověly - prostě stalo se třeba ve 2 v noci že když jsem malého rozbalila tak si počůral celý oblečení a musela jsem s mimčem zabaleným v plíně jít pro nový oblečky - tak pak jsem si nechala donést pár kousků z domu :jazyk: Ale pro šikovnější mamky to asi nebude třeba :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1692
17.1.12 13:01

Děkuju moc. Budu rodit císařem, takže se tam taky zdržím. Plínek hadrových mám jen deset, tak budu muset zaúkolovat tatínka. Nějaké oblečení pro prcka vezmu s sebou. Vložky do podprdy se dají koupit v lékárně, že? Myslíš, že mi tam poradí? Kdyby tě ještě něco napadlo, tak pisni. A ještě jednou moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlášená Katka
17.1.12 13:09

V lékárně seženeš vše potřebné určitě, a určitě se neboj že ti tam neporadí, fakt jsem tam nenarazila na někoho nepříjemného nebo neochotného :-) Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
463
6.3.12 22:57

nechystate se zde nekdo rodit v kvetnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.3.12 06:30

…případně začátkem srpna? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 08:47

já koncem července :andel:

• Citovat
  • Upravit
4275
7.3.12 13:44
Anonymní píše:
já koncem července :andel:

tak jestli si to naše pospíší, budu chodit po chodbách a hledat nějakou Anonymní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.3.12 20:43

ja jsem na boskovice slysela docela chvalu, ale pry pokud nejsou problemy, pokud jsou nejake potize, tak ze si doktori moc neumi poradit, tak nevim nevim teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.3.12 08:44
jacquelina píše:
ja jsem na boskovice slysela docela chvalu, ale pry pokud nejsou problemy, pokud jsou nejake potize, tak ze si doktori moc neumi poradit, tak nevim nevim teda :nevim:

No nevím, tohle je opravdu dost nekonkrétní příspěvek. Řekla bych že erudovanost a zkušenosti tamních lékařů a stejně tak možnosti nemocnice jsou na velmi velmi dobré úrovni.
Možná by bylo dobré napsat co konkrétního máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.3.12 11:04
marmelada78 píše:
jacquelina píše:
ja jsem na boskovice slysela docela chvalu, ale pry pokud nejsou problemy, pokud jsou nejake potize, tak ze si doktori moc neumi poradit, tak nevim nevim teda :nevim:
No nevím, tohle je opravdu dost nekonkrétní příspěvek. Řekla bych že erudovanost a zkušenosti tamních lékařů a stejně tak možnosti nemocnice jsou na velmi velmi dobré úrovni.
Možná by bylo dobré napsat co konkrétního máš na mysli?

No ja prave slysela to stejne, naopak, ze radeji chodi maminy rodit do boskovic. Ale zaskocila me znama prave tim, ze mela nejake komplikace, ktere pri prvnim porodu jinde zvladli a tady asi ne tak uplne. Presne informace nemam.
Ale osobne si taky myslim, ze gynekologie obecne je jedno z nejlepsich oddeleni, ktery boskovicka nemocnice ma. Stejne, je to nejbliz, takze to tu asi jisti a kdyby se mimco chtelo narodit driv, tak stejne clovek musi do brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
9.3.12 22:10

Já teda byla s Boskovickou porodnicí naprosto spokojená. Rodila jsem 10 dní před termínem, byl tam pan primář Machač, ale rodila mě moc příjemná paní dr., na jméno si teda nevzpomenu, a staniční sestra, která je mooooc příjemná. Se stravou jsme teda až tak spokojená nebyla, ale příbuzenstvo to v návštěvách jistilo :-D Kamarádka tu rodila císařem a byly taky spokojená, dokonce ji pak dovolili být na jednolůžkovém pokoji-nadstandartu. Jak je to s komplikovanými porody, to nevím, ale rozhodně bych chtěla aby u toho byl Machač, pokud možno. To je vážně třída :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.3.12 23:42

Nechystate se nekdo na prohlidku salu pristi pondeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková