Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já to nebudud mít půjčení,.. ona mi to dá, protže už v budoucnu neplanuje další dětii.. má jich 6… no jinak já právě že jdu zítra na poslech srdíčka tak sjem myslela že bychom se pak mohli někde sejít a pokecat popznat se..
Ahoj budoucí maminy,rodila jsem v Chomutově v listopadu 2008,teď v únoru se tam chystám znovu
Musím říct,že přístup byl fajn,i doktor u porodu byl milý a vtipný
Malou mi tedy nedali hned na břicho,až po vážení atd.,pak mi jí přinesli na pokoj až po dvanácti hodinách od porodu,až jí prohlídnul pediatr,ovšem mezi tím jsem jí na sestrách 2× vyžádala a v pohodě jí přinesly.Jinak co s sebou?Asi to,co je v „obecných seznamech“ věcí do porodnice,taky vložky a oblečení pro mimčo
no tak to já budu po vás hned v březnu protože mám termín 9.3.
Já si myslím,že si můžeme tykat
Já mám termín okolo 15-tého února
tak to je jen 2 týdny a něco přede mnou… ted sjem naštvaná.. protože mi jedna holka slíbila že mi dá levně věci… a ví že si to můžu až v prosinci vzít a ted mi napíše že to pootřebuje hned prodat…
týnko, promiň mě včera nebylo nějak OK, dneska je to sice lepší, ale na courání po městě se necítím. Budu ráda, když tady trošku pouklidím, jinak budu polehávat.
Držím palečky, ať ti dobře dopadne srdíčko.
Hele, ale na stránkách porodnice píšou, že oblečení na mimi dávají ![]()
tweetydee: Tak mě malou oblékli na porodním sále do jejich oblečků a ráno,když mi jí přinesli,tak se sestra hned ptala,jestli mám s sebou věci na mimčo,jestli ne,tak prý až ho někdo z rodiny přinese,tak že jí mám převléknout a odnést jim jejich.Já s sebou oblečení měla,takže jsem jí hned převlékla a to jejich jim dala.Nevím,jestli se to za ty dva roky změnilo.
To je blbé… právě maminky si chválí, že pak doma nemusí prát. Předpokládám, že košile musíš mít taky vlastní
… V jiných porodnicích dávají i vložky a plenky a u nás nic. Takže myslíš, že musím zabalit už rovnou něco?
Jo jo,ty věci si vezmi s sebou.Měla jsem s sebou body,nějaké košilky,dupačky,rukavičky,aby se nepoškrábala.Košili jsem od nich nedostala ani jednu,už při příjmu mi řekli,ať se obléknu do svojí,v té jsem i odrodila a pak používala svoje.Vložku jsem dostala jen po porodu,pak jsem musela mít svoje.A plenky - těch nám sestra donesla 5 kusů,prý jako pozornost,pak svoje.Stejně tak ubrousky a krém na zadeček.Na koupaní tam mají kosmetiku od Johnsona,ručníky pro mimčo - já měla tetra pleny, jsme taky měli svoje ![]()
Info vyčerpávající… super. Už jsem si to tak nějak i sepsala. Je to pěkně blbé. Jestli jsem nakonec opravdu neměla jít do té Kadaně.
Když tady je to zase blízko.
Podle mě je to jedna z mála porodnic, která nic nedává. Nevím teda na čem šetří. Johnson jsem četla, že je pěkně blbej, tak si snad asi ještě koupím nějaký minibalení lepší kosmetiky. Chtěla jsem brát jen Bepanthen a Lenienskou… ![]()
No,ale zase prostředí a personál byl super
Měla jsem problémy s kojením a sestry se dost snažily mě rozkojit a nakonec se podařilo.Tu kosmetiku používat nemusíš,já malou taky koupala jen v čisté vodě a mazala Bepantenem,nebo Rybilkou.Bepanthen byl i skvělej na bradavky.
Tak to je zase dobrá zpráva, protože u nás v rodině jsou dost problémy s kojenim, tak bych to docela brala. Koupím si na to asi i ty homeopatika. Právě, že personál mi byl celkem příjemnej i když jsem chodila na velký UZ do nemocnice a před asi 4 rokama jsem ležela na gyndě a taky se mi tam celkem líbilo (když pominu to, že je to pořád nemocnice a doma je doma). Hele a jak teda s tím přikládáním mimi, mám si o to říct hned? A co nástřih? Dělali automaticky? Já mažu hráz, tak bych byla ráda, kdyby alespoň zkusili bez něj. Doufám, že nevadí, že se tak vyptávám
Nevadí,ptej se,taky jsem před porodem vyhledávala informace
Asi si s tím přiložením hned po porodu budeš muset říct dopředu,protože já jsem myslela,že jak se narodí,tak mi jí dají hned na břicho,ale řekli,že je to holka,odnesly jí na měření,vážení a odsávání a pak mi jí přiložily.Nástřih nedělali automaticky,snažili se bez toho,ale pak jsem se začala trhat,tak mě nastřihli,ale kdyby mi to neřekli,že ho udělají,ani bych ho necítila
A na hekárně mají hezky prostornou vanu,v ní jsem byla celých 16 hodin,než jsem šla na sál a odmítala jsem z ní vylézt
I PA byla fajn,dělala mi tlakové masáže při křížových bolestech a snažila se odvést pozornost od bolestí hovorem o tom,jaké to mám pěkné brýle a že by se jí taky hodily ![]()
tak ještě jedna otázka a půjdu spát. Četla jsem, že na porodním sále jsou dvě lůžka oddělená plentou. Co když se tam sejdou dvě ženský a ta druhá nechce, aby tam byl i manžel tý první. Bojím se, aby náhodou muj manžel nemusel pak pryč. Chce být u porodu.
Jo jo,jsou tam dvě lůžka a ta plenta je celkem dost dlouhá,tak si myslím,že pokud by byla vedle mamina bez partnera,že by jí to vadit nemuselo.Stejně v tu chvíli nebude myslet na to,jestli je vedle cizí chlap
my tam také rodily dvě najednou,ale obě jsme tam měly manžely.To,že byl vedle ještě jeden chlap mi bylo fuk ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.