Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Callie píše:
@valina1 @lalaláček ahoj holky, tak jak jste dopadly v poradně? já v pátek dobře, pořád se nic neděje, byla jsem odbavená celkem rychle. Malý váží 3700 g, to mě trochu vyděsiloChci se zeptat, tam je pokaždé jiný lékař? Pan doktor Karel mi vyhovoval
Zdravim vas, mne uz ani spodem nevysetruji, natoz aby delali odhad… mam lehce zvyseny tlak, takze ve ctvrtek jdu na kontrolu - na datum porodu. A uz teda nemuzu, vsechno me dole picha a kosti me boli… ano, je tam pokazde jiny doktor. ![]()
Jinak na lalalacka jsem se dnes ptala a podle vseho porodila v prostejove, protoze meli ve fn plny stav
takze pokud je to oravda, tak mooooooooc gratuluji
![]()
@valina1 Jéé tak to koukám jako z jara
Laláčku, taky gratuluji, ale to je teda mazec, porodnice za barákem a pak stejně musí jinam ![]()
Taky jsem přemýšlela, že jak jsem dostala lístek do nemocnice s číslem, že to bude asi číslo těhotné v tomto roce. Nebo se mýlím? To je tolik dětí na cestě? Asi plodný rok
Fakt je, že na předporodním to v pátek bylo celkem husté ![]()
Já už nejsem taky moc pružná, v sobotu jsem se rozčílila doma (to co bych zase za normálního stavu skousla, tak teď to díky hormonům vpálím v plné kráse), ať mi všichni už dají pokoj, že mám za 14 dní rodit a jen pořád někam někoho rozvážím a pořád se po mně něco chce
Už jsem jim všem zatrhla i návštěvy. Kupodivu jediný koho musím pochválit je chlap, ten je v pohodě a hýčká si mě. ![]()
@Callie jojo ja si taky neberu servitky
jinak ja byla na kontrole ve ct- tam namerili vysoky tlak a odpo jsem jela znovu, protoze me bolela hlava a mela jsem tlak za ocima… natocili ktg a zmerili tlak a ze dobry… no a ten den prave sestry litaly od boxu k boxu a nevedely co driv; takze lalalacek musela porodit asi v ten ctvrtek… porozeno bylo 11 deti; coz je tusim strop..,
Ja jsem dnes vyhnala kluky do kina a ted lezim. Doufam; ze do ctvrtka uz 2v1 nebudu.., ale myslim, ze. Nakonec pujdu stejne po terminu na vyvolani ![]()
Ty mas termn kdy.?
@valina1 já jsem ráda, že si neberu servítky, za normálních okolností jsem ten hodnej blbec, co má ségru a mamku generála a organizátora ( s tím se nedá žít )
Holky to nemohly rozdýchat, že jsem je poslala do háje zeleného.
11 dětí?
Někdy se to tak sejde, já když byla na předporodním kurzu, tak jim tam naráz dovezli taky 4 rodičky
No nic, v záloze si nechám Šternberk.
Já mám termín 1.4., dnes jsem 38+1 tt. Počítám taky, že budu přenášet, jsem prvorodička. V pátek další kontrola ve FN. Tlak mám v pohodě, akorát ty otoky, to je děs ![]()
Jsem zvědavá, jestli Laláček napíše ![]()
@Callie ja jsem 39+4 a rozhodne si do zalohy nic nedavam
olomouc a endešlus
do patku hodlam mit porozeno, v pondeli chci domu ![]()
@valina1 vidím, že v tom máš jasno
Co vůbec čekáš a jaké bude jméno? A co jsi mimču nabalila za outfit? ![]()
@Callie jejdananky, ja uz mam kufr sbalenej tak strasne dlouho, ze uz ani nevim ![]()
Jinak cekame druheho syna- Hynka a termin mam temer stejnej jako u prvniho syna- jen o pet let pozdeji ![]()
Co cekate vy?
@valina1 my taky chlapečka - Ondřeje. Nastávající otec prohlásil, dle UTZ, že má kanón po tatínkovi ![]()
@Callie
![]()
Hele prni syn mel na 3d utz tak velkej nos ze jsem se modlila aby to fakt tak nemel
a ma krasnej nosanek… tak to vyrid chlapovi; at si moc nefandi ![]()
@Callie @valina1 Koukám holky, že o mně víte víc jak já sama
Oni to tam na mne vykecali, jo?
No, pravda je taková, že jsem přišla ve čtvrtek s prasklou vodou, ale neměli místo, tak mne přelifrovali do Prostějova. Poprvé v životě jsem jela v sanitce. nicméně porodila jsem až v pátek dopoledne krále Matyáše
Napřed to nešlo, a pak se to rozjelo tak rychle, že už jsem ani ten epidural nestihla ![]()
@lalaláček tak hlavně, že jste v pořádku
Prcek si vybral špatný termín
jaké to bylo v Prostějově? Pak si piš porodní plán že?
![]()
@valina1 to mu nemůžu říct
počkáme na originál
Náš prcek má taky velký nos na UTZ, ale náš tatínek i bez UTZ ![]()
@lalaláček no když jsem tě tam nikde neviděla, tak jsem se jen ptala, jestli jsi už náhodou neporodila
a samotné je to zajimalo, protože by jim vznikl prostor mezi děláním ktg, tak si to samý vyhledala a jen řekly, že jsi byla převelena do PV. To že to bylo ve čtvrtek, jsem si domyslela já, protože jsem viděla, jakej tam byl srumec. Snad se nezlobis
jinak moc gratuluji a Matyášek je nádherné jmeno
jak je ti?
V pohodě
já jsem se jen divila, z kama to víš
Já jsem totiž myslela, že oni to budou vědě, protože po porodu šla sestřička volat do Olomouce, že už jsem porodila. Ale jinak Prostějov super, jsou tam moc hodní. No, já jsem sice už od čtvrteční noce pořádně nespala, protože musím co dvě hodiny krmit, ale jsem happy
a tatínek je ještě nadšenější.
@lalaláček
a jak dlouho jsi rodila? Máš velké poranění? Kolik měl maličký…? Povídej ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.