Porodnice Pardubice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
5.7.11 15:40

Ahoj holky, tak já zatím slyšela o Pardubické nemocnici samou stížnost, ale jsou to holky, které rodily dříve, tak jsem byla na rozpacích, ale asi dám na Vás, co rodíte teď a taky tam půjdu rodit, sice až v prosinci, tak doufám, že do té doby ještě nějaké dotazy a poznatky přibudou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
5.7.11 16:03

Zuzi známá tam rodila ted v unoru a ona je taky dost náročná měla teda neplánovaného císaře,ale nestěžovala si a šestinedělí taky v pořádku.Sousedka že sem by vživotě nešla a preferuje jinou.Každej má jiné zkušenosti.Na každý nemocnici něco vždy je,někdo řekne že Chrudim super jinej zas že néé.Vždy je vše na pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.7.11 16:05

No ale zas, Pardubickou mám 5min autem od baráku, takže asi nebudu riskovat Chrudim nebo Hradec… nevím jak rychlý to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
5.7.11 16:16

Budu určitě rodit v Pardubicích i když pulka říká že je to tady na houby.Jsem v klidu mimčo musejí vyndat tak jako tak.At rodíš kde koliv.A máme mamku která tady pracuje v nemocnici tak kdyby něco tak na to se taky spoléhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.7.11 16:18

já mám kámošku, dělá na chirurgických sálech, tak budu chtít, aby na to taky dohlídla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.7.11 18:35

holky, já rodila v pce v únoru 2008 a jsem naprosto spokojená, další porod jsem měla v hk a to byl děs a hrůza takže teď pojedu zase do pardubic i kdybych měla rodit v autě…prostě jsem byla spokojená. sestry skvělý jak na gyndě tak novorozencích a doktoři taky. jen jeden mě tam zasekl, ale to byl ušař, takže s porodnicí neměl nic společného. já doporučuju na 100%, ale jídlo teda nic moc, to jedl manžel a mě vozil z domu mňamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.7.11 18:40

Tak já se přidávám do party ,,nevím jestli rodit v Pardubicích,,… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
5.7.11 18:52
DianaAndílek píše:
holky, já rodila v pce v únoru 2008 a jsem naprosto spokojená, další porod jsem měla v hk a to byl děs a hrůza takže teď pojedu zase do pardubic i kdybych měla rodit v autě…prostě jsem byla spokojená. sestry skvělý jak na gyndě tak novorozencích a doktoři taky. jen jeden mě tam zasekl, ale to byl ušař, takže s porodnicí neměl nic společného. já doporučuju na 100%, ale jídlo teda nic moc, to jedl manžel a mě vozil z domu mňamky
DianaAndílek píše:
holky, já rodila v pce v únoru 2008 a jsem naprosto spokojená, další porod jsem měla v hk a to byl děs a hrůza takže teď pojedu zase do pardubic i kdybych měla rodit v autě…prostě jsem byla spokojená. sestry skvělý jak na gyndě tak novorozencích a doktoři taky. jen jeden mě tam zasekl, ale to byl ušař, takže s porodnicí neměl nic společného. já doporučuju na 100%, ale jídlo teda nic moc, to jedl manžel a mě vozil z domu mňamky

Ahoj a sousedka si pochvalovala Hradec, no jasný každej si chválí když je vše ok.Já na tyhle řeči nedám prostě se rozhoduju podle sebe.Co člověk to názor.To podle těch řečí na porodnice a rad kde je to jaky.Bych asi měla rodit doma néé?Takže my budem určo v Pardubkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.7.11 18:56

tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.7.11 19:01
DianaAndílek píše:
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív

Tak to já tam budu o měsíc dýl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
5.7.11 19:11
DianaAndílek píše:

no semnou ne my máme TP 9.12. :-) Chtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
5.7.11 19:25

Holky, já jsem rodila v Pce v 2009 a nemůžu říct nic negativního. :nevim: Na blbce člověk narazí všude. :lol: Ale jsou určitě profesionálové a jsou lidský!!! Takže já bych za Pardubky klidně hlasovala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.7.11 20:26
Bibi11 píše:
DianaAndílek píše:
no semnou ne my máme TP 9.12. :-) Chtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?

ján jsem byla u nás v hk u prof. eliáše, je to vyhlášený odborník, nevím jestli je v pce taky někdo takový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.7.11 22:15
Bibi11 píše:
DianaAndílek píše:
no semnou ne my máme TP 9.12. :-) Chtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?
Štěpi, my se tam možná potkáme :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.7.11 22:15
DianaAndílek píše:
Bibi11 píše:
DianaAndílek píše:
ján jsem byla u nás v hk u prof. eliáše, je to vyhlášený odborník, nevím jestli je v pce taky někdo takový

myslím, že v PCE je vyhlášená Dr.Kokrdová, já jsem teda u ní byla jenom na pohotovosti, ale přišla mi moc fajn, chtěla bych ji mít u porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková