Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, tak já zatím slyšela o Pardubické nemocnici samou stížnost, ale jsou to holky, které rodily dříve, tak jsem byla na rozpacích, ale asi dám na Vás, co rodíte teď a taky tam půjdu rodit, sice až v prosinci, tak doufám, že do té doby ještě nějaké dotazy a poznatky přibudou ![]()
Zuzi známá tam rodila ted v unoru a ona je taky dost náročná měla teda neplánovaného císaře,ale nestěžovala si a šestinedělí taky v pořádku.Sousedka že sem by vživotě nešla a preferuje jinou.Každej má jiné zkušenosti.Na každý nemocnici něco vždy je,někdo řekne že Chrudim super jinej zas že néé.Vždy je vše na pul.
No ale zas, Pardubickou mám 5min autem od baráku, takže asi nebudu riskovat Chrudim nebo Hradec… nevím jak rychlý to bude…
Budu určitě rodit v Pardubicích i když pulka říká že je to tady na houby.Jsem v klidu mimčo musejí vyndat tak jako tak.At rodíš kde koliv.A máme mamku která tady pracuje v nemocnici tak kdyby něco tak na to se taky spoléhám.
já mám kámošku, dělá na chirurgických sálech, tak budu chtít, aby na to taky dohlídla ![]()
holky, já rodila v pce v únoru 2008 a jsem naprosto spokojená, další porod jsem měla v hk a to byl děs a hrůza takže teď pojedu zase do pardubic i kdybych měla rodit v autě…prostě jsem byla spokojená. sestry skvělý jak na gyndě tak novorozencích a doktoři taky. jen jeden mě tam zasekl, ale to byl ušař, takže s porodnicí neměl nic společného. já doporučuju na 100%, ale jídlo teda nic moc, to jedl manžel a mě vozil z domu mňamky
Tak já se přidávám do party ,,nevím jestli rodit v Pardubicích,,… ![]()
DianaAndílek píše:
holky, já rodila v pce v únoru 2008 a jsem naprosto spokojená, další porod jsem měla v hk a to byl děs a hrůza takže teď pojedu zase do pardubic i kdybych měla rodit v autě…prostě jsem byla spokojená. sestry skvělý jak na gyndě tak novorozencích a doktoři taky. jen jeden mě tam zasekl, ale to byl ušař, takže s porodnicí neměl nic společného. já doporučuju na 100%, ale jídlo teda nic moc, to jedl manžel a mě vozil z domu mňamky
DianaAndílek píše:
Ahoj a sousedka si pochvalovala Hradec, no jasný každej si chválí když je vše ok.Já na tyhle řeči nedám prostě se rozhoduju podle sebe.Co člověk to názor.To podle těch řečí na porodnice a rad kde je to jaky.Bych asi měla rodit doma néé?Takže my budem určo v Pardubkách.
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřív
DianaAndílek píše:
Tak to já tam budu o měsíc dýl ![]()
DianaAndílek píše:
no semnou ne my máme TP 9.12.
Chtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?
Holky, já jsem rodila v Pce v 2009 a nemůžu říct nic negativního.
Na blbce člověk narazí všude.
Ale jsou určitě profesionálové a jsou lidský!!! Takže já bych za Pardubky klidně hlasovala. ![]()
Bibi11 píše:DianaAndílek píše:no semnou ne my máme TP 9.12.
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřívChtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?
ján jsem byla u nás v hk u prof. eliáše, je to vyhlášený odborník, nevím jestli je v pce taky někdo takový
Bibi11 píše:Štěpi, my se tam možná potkámeDianaAndílek píše:no semnou ne my máme TP 9.12.
tak s kým se tam potkám? mám termín 15.10. ale asi to bude dřívChtěla bych začít chodit na předporodní kurz.je v nemocnici.ale nevím od kdy mužu.asi to nechám na září.Jo a zeptám se tě mám sem do porodnice jít ve 20tt na UTZ byla si tady na něm?
DianaAndílek píše:Bibi11 píše:ján jsem byla u nás v hk u prof. eliáše, je to vyhlášený odborník, nevím jestli je v pce taky někdo takovýDianaAndílek píše:no semnou ne my máme TP 9.12.
myslím, že v PCE je vyhlášená Dr.Kokrdová, já jsem teda u ní byla jenom na pohotovosti, ale přišla mi moc fajn, chtěla bych ji mít u porodu
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.