Porodnice Podolí – kdo jste rodily?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
13.8.08 08:59

Tak já jsem od včera v Podolí zaregistrovaná - pro ostatní,na termín březen ještě v pohodě berou,únor už asi ne,co jsem pochopila.

Po vašich příspěvcích si od toho nic neslibuji,ale odrodil tam kdekdo a přežili..,takže to musím zvládnout i já. V žádný nemocnici,když člověk je,to není med,tak to samý nemůžem čekat ani v porodnici.
No,uvidíme,jak budu příští rok na jaře nadávat na Podolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.9.08 17:58

Ahoj, nevím jak porod, rodila jsem U Apolináře, kde to bylo vcelku dobré, ale já byla v Podolí na P3 - na riziku - a už nikdy víc. Nejsřív jsem tu byla tři dny kvůli krvácení, to přešlo, tak mě poslali domů - za týden jsem se vrátila kvůli hrozným bolestem. U Apolináře mě v té době nemohli vzít, protože neměli nedonošenecká lůžka. K těm bolestem - trvalo jim skoro týden, než někoho napadlo zjišťovat proč ty bolesti mám - stačil jeden ultrazvuk ledvin, ještě se ke mě chovali jak k pitomci a jako bych si snad ty bolesti vymýšlela (měla jsem dilataci ledviny - bolesti jako při kolice), přitom jsem skoro bolestmi lezla po čtyřech. Jakmile zjistili o co jde, propustili mě i s bolestmi domů. Měla sem pocit, jako by ji vadilo, že tam nejsem registrovaná a chtěli se mě co nejdřív zbavit. Se mnou tam ležela paní, tam byl také nějaký problém s ledvinami a tu dokonce na příjmu seřvali, jakto, že nejela do Neratovic, když je tam registrovaná a nechtěli ji skoro ani vyšetřit. No z Podolí mě pustili a za pět dní mě přítel vezl zase do porodnice, kvůli šíleným bolestem - to už mi bylo i dost blbě. Tentokrát mě naštěstí vzali U Apolináře - už jsem tam dokonce měla zánět a dva dny na to jsem porodila, kdyby se malý nepřihlásil sám, tak by mě to během týdne vyvolali, protože to ohrožovalo moje zdraví - ta ledvina mi mohla i selhat. No,v Podolí jim to bylo asi jedno, kdyby mě pořádně vyšetřili dřív, místo aby se se mnou hádali že to jsou kontrakce (nikdy předtím jsem nerodila, ale bylo mi jasné, že to kontrakce nejsou), tak to možná nemuselo dojít k zánětu a malý by možná vydržel chvíli déle.
Ale na porodních sálech v Podolí byly příjemné asistentky, to zase jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.10.08 22:12

Ahoj, také si přidávám, bohužel s negativní zkušeností. Jednalo se o můj první porod rok 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
5.11.08 19:50

Ja rodila v podoli pred dvema lety a bylo to tam uzasne!!!Rodila jsem tedy nakonec cisarem,bylo celou noc hodne rodicek,jen pry sest cisaru nepocitaje ostatni porody,ale i tak se me sestricky snazily venovat.
Na pokoji fajn,detske sestry andilci,zlaticka,az na jednu,ale te jsme se spis smali a delali si srandicky kdy bude mit zase sichtu.Cetla jsem hodne spatnych recenzi ohledne toalet–co by kdo nechtel..koberecky nebo fukar na ruce?? Toalety a sprchy absolutne klasicke,zadny zapach nic,uplne v pohode,jen nejaka az moc hakliva maminka si postezuje :? Bajecny dostatek vlozek,plenky na zacatek jsme dostali,proste super! Jen jedina mala nevyhoda co jsem zazila ja,rodici v zime–na mem pokoji jim bohuzel tahlo od oken,mela jsem postel hned u okna :( Treba jinde to bylo v poradku,nevim.Ted budu rodit v cervenci tak me to je jedno :D
Podoli chvalim!!! Mozna jedina nevyhoda ze ty toalety nejsou na pokoji jinakl fajn.

Co ale spatne zkusenosti se tyce tak klasicke gynekologie,co ctu i tady od vas tak ta tam asi trocha vazne…take jsem tam prijela,od rana se me strasne motala hlava a i jsem dvakrat zvracela…po dlouhem cekani me nakonec vzali potom na EKG tam zjistili ze mam spatne EKG a chteli me hospitalizovat.Pak zase delsi cekani a vylezla sestra a rekla ze mam jit domu,rikam,ale doktorka me chtela hospitalizovat…ne jdete domu.Pri pristi kontrole se divili ze jsem nebyla hospitalizovana tak se me potom sestra musela omluvit…Nastesti uz me nic potom enbylo a i jsem prisla na to cim to bylo---spala jsem na zadech a zrejmne me miminko skriplo tepnu,proto ty potize a nevolnost.
Proste a jasne,at rodite kdekoliv a neco se vam nezda… nebojte se otevrit pusu a jen tak se nedat odbyt!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
5.11.08 20:08

Holky a vy jste pak nevyplňovali ten dotazník, jak jste byly spokojené s přístupem k maminkám, přístup k miminkům, strava…porod???? Já jsem to vyplňovala, kromě stravy, kterou jsem jim ohodnotila čistou pětkou :twisted: , jsem dala všude jedničky, protože já fakt nemůžu říct jedno křivé slovo na Podolí, od začátku porodu až do konce a že jsem si teda těch 36 hodin užila svoje :roll: , většinu porodu u mě a u přítele byla žákyňka, co se učila na PA a do dneška si posíláme emaily :lol: (dneska už z ní je diplomované sestra) … tak já nevím…rodila jsem vůbec v Podolí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
9.11.08 23:21

tak já se s dovolením taky zapojím…hrozně jsem chtěla rodit v Podolí, ale teď občas váhám, jestli tam podruhé půjdu…
poporodní péče, sestřičky, laktační poradkyně, všechno super…
ovšem doktorka u porodu? Děs, běs, hrůza.....ano, měli tam nával, ale byla jsem na vyvolání a při příjmu mi udělali ultrazvuk a řekli, že malá bude mít kolem 4 kg.....
po 12ti hodinách kontrakcí mě šoupli na porodní sál, protože se jim nějak nezdál tep malé.....já se ale téměř neotvírala.....a paní doktorka mě nechala 6 hodin trpět na sále, nutila mě sedět na míči kvůli „nesestupujícímu porodu“, i když to pro mě bylo k nevydržení (kontrakce mi šly do zad), pak mě nutila kvůli sondám, které zavedla nejprve do vlasů a pak na obličej malé, abych ležela 20 minut bez hnutí.....
po 7 hodinách řekla, že udělá ultrazvuk, aby mi „vítězoslavně“ sdělila, že dítě je velké a zřejmě ho neprotlačím a vzhledem k tomu, že porod nesestupuje, rozhodla o císaři.....po 20 hodinách kontrakcí, kdy už jsem se třásla vyčerpáním, únavou, zimou......
a přestože jsem si donesla vlastní Yal gel a podepsala jsem souhlas s epiduralem, klystýr mi neudělali a před odvozem na operační sál mi sestřička gratulovala, jaká jsem statečná, že jsem to zvládla bez epidurálu…později jsem se dozvěděla, že jsem si o něj měla říct - no doprčič, copak já vím, kdy je ta správná doba na to, aby mi ho píchli?!!!

Takže na porod vůbec nevzpomínám v dobrém, ovšem jak už jsem napsala, popordní péče byla super.....ani to jídlo mi až tak nevadilo- jen teda sekaná nastavovaná kroupami, to byl fakt hnus.....
a kamarádka teď rodila u Apolináře a dle jejího popisu, taky žádný komfort…takže člověk si asi nevybere a já i podruhé zvolím POdolí :wink:

pavličko a rodila jsi opravdu v Podolí? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.11.08 09:05

Jak se říká…všude narazíte na nějakého blbce...... člověk si nevybere,každý je jiný,každému bude určitě něco vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.11.08 06:42

S Podoli mam vybornou zkusenost. Druhy porod jsem mela v Kanade, BC a neda se to s peci vubec srovnat, kudy chodim, CR a Podoli chvalim.
Mam dotaz,
nemate prosim vas z porodnice nekdo papir s poporodnimi cviky , ktere tam dostavaji maminky. Moc by mi pomohlo, kdyby mi jej nekdo mohl preposlat. Dekuju .
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
25.11.08 07:20

jednoduse zadej na netu do vyhledavace,ono ti je to jiste nekde ukaze a rekla bych ze ne jen na jednech strankach :wink: Zadala bych asi: cviky po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
25.11.08 23:24

amino já mám, ale jsou to cviky po císaři, což ti asi k ničemu nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.11.08 03:40

Dekuju, ja si je do vyhledavace zadala, ale hledala jsem ty konkretni z Podoli, protoze mi moc vyhovovaly…
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.12.08 00:28

já myslím, že na blbce se dá narazit vždy a všude. mám kamarádky, které by už nikdy k apolináři nešly a naopak ty co by nikdy nešly do podolí,… a tak ej to se všema porodnicema…

Vojtěch se narodil v Podolí před rokem a skoro se to tady stydím říct, ale ty 4 dny v porodnici jsem si opravdu užila! všichni byli moc milí, všechno vysvětlovali, ani co se porodu týká, nemůžu říct křivé slovo…

Vojtův sourozenec se určitě narodí v Podolí.. tedy pokud budou mít volno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.12.08 17:24

ahojte,
nevíte jak to v Podolí probíhá v případě plánovaného císaře? zda termín určují přesně na 40týden,nebo jak se jim to hodí (zaplněnost porodnice..).
A jakou upřednostnují anestezii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
27.12.08 21:53

Ahoj, v Podolí mě asi ve nejbližší době císař čeká, teď ve středu mi řeknou(pokud nebude malý otočený)což asi nebude. Před 14 dny mi dr říkala, že by to bylo tak nějak kolem 2.1, takže myslím, že tak týden před termínem(teda alespoň v to doufám, čím, dřív, tím líp, hrozím se že začnu rodit dřív, než by to bylo na CS).
PA jsem se ptala a nechají ti zvolit, jestli budeš chtít epi nebo celkovou narkozu… Hodně štěstí a ať je vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.12.08 09:06

Teo: tak pak prosím informuj,jaký to bylo :)
Já tě budu sledovat v Lednátkách,jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková