Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rodila jsem 2014, plenky jsem musela mít svoje a wc bylo na pokoji. S navstevama nevim, ja jsem byla rada, kdyz vsichni odesli brzo ![]()
Spis by me zajimalo, jestli nekdo nevite, kdy se bude otevirat ta nova cast porodnice?
Rodila jsem v dubnu 2018 a plenky musíš mít svoje. Občas se stane, že odvezli miminko na vyšetření a přivezli přebalené, ale to spíše výjimečně. Jinak porodní vložky dostaneš na porodním pokoji kolik je potřeba, ale na oddělení šestinedělí už musíš mít svoje. WC bylo přímo na porodním pokoji i na pokoji šestinedělí. Akorát pokoje jsou bohužel po 3 maminkách a 3 miminkách, což je opravdu hodně. Návštěvy na standardním pokoji pouze v návštěvních hodinách. Na minutu to kontrolovat nebudou, ale pořád tam někdo lezl, takže je pak vyhodí. Na nadstandardním pokoji jsou návštěvy skoro celý den.
Plenky svoje,i vlhčené ubrousky a vložky pro sebe.
Návštěvní hodiny jsou dost dlouhé. A dodržují se.
@ajmy nová část je poměrně jedno,porodní a šestinedělí bude stále na stejném místě jako teď.
A WC je na každém porodním pokoji,i sprcha. A pak na každém pokoji na oddělení šestinedělí.
ahoj a jak jste byly spokojené s péči u porodu a po? Zvažuji ji jako první variantu, jen se bojím aby to tam nebyl " jak na běžícím páse "
moc díky za informace.
@Nejjmenovaná já jsem spokojená byla. Teď v lednu tam chci jít vlastně počtvrté.
Ahoj, oživuji diskuzi.
V pátek nastupuji do Poruby na vyvolání. Byla tam některá aktuálně rodit? Co vše si mám vzít s sebou? A odkdy dokdy jsou návštěvy?
@grokat rodila jsem v lednu. S sebou to co píšou na webu ( doklady, hygienické potřeby, ručníky, toaletní papír, kapesníky, ubrousky,plenky a mastičku pro miminko..), noční košile a oblečení pro miminko a zavinovačku dostanete. Vzala bych si ještě svoje pití, láhev. Termoska, hrnek a příbor je k dispozici.
Návštěvy jsou 15-18h.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj holky, prosím o pár informací ty, které už ve FNO rodily. dávají vám nějaké plenky na den ( každý den)? měli jste na pokoji i na porodním WC a nemuseli jste někde přes chodbu? a co se týče návštěv, hlídal to tam někdo, nebo když bylo po návštěvních hodinách, tak tam mohl ještě někdo být? Moc díky za info, chci být přibližně připravena.