Porodnice Kyjov vs. Uherské Hradiště

18
24.2.13 14:19

porodnice v Kyjove vs v Uh.Hradisti

Prosim o radu… premyslim do ktere nemocnice jit rodit. Mate nekdo nejake aktualni zkusenosti?
A take zda jste rodili s epiduralem… bylo to jednoduche vyzadat si ho v te nemocnici, nebo to jen slibili a pak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
24.2.13 14:30

Já rodila 2× v Uh a spokojenost, sestřičky jsou v pohodě hlavně ty od novošků a epidurál rádi dají pokud se to stíhá, já poprvé měla je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.13 14:59

Ani jedno jendoznačně Zlín :mrgreen: (jinak spadám pod Kyjov měla bych rodit tam, ale nechci tam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.2.13 16:12

@inshala rodila jsem 3× v Kyjově… poprvé před téměř 18ti lety, naposled před 20ti měsíci. Spokojenost největší. Bylo poznat, že se v porodnici od „posledně“ :jazyk: zmodernizovali, moc příjemná porodní asistentka, milí a ochotní doktoři i doktorky… Epidurál jsem neměla ani jednou- a ani bych nechtěla. Mám obavu ze „špatně načasovaného“ epidurálu, který zastaví nebo zpomalí porod :think:. Z okolí znám dost případů, které nakonec museli končit CS. Poslední porod jsem si fakt užila :palec: Dcerka se narodila 4h od prasknutí plodové vody (i když za podpory oxytocinu, protože jsem neměla žádné kontrakce /byla jsem těhu diabetička na inzulinu/ a z důvodu zralosti placenty nechtěli čekat…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
24.2.13 21:44

V kyjove se epidural ani velice nedava-pouze v pracovni dny a tusim do 15,00 a to jeste za predpokladu, ze je volny anesteziolog…takze pokud trvas na epi, tak tam nechod…jinak ja v kyjove rodila cs, spokojenost velka, byli na me vsichni hrozne hodni…jedine ale velke minus je, ze za dva dny na pooperacnim(absolutne bez komlikaci ja i dite) jsem malou videla i pres neustale uhaneni sester malou jen 2× :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.13 12:43
@alusa11 píše:
Já rodila 2× v Uh a spokojenost, sestřičky jsou v pohodě hlavně ty od novošků a epidurál rádi dají pokud se to stíhá, já poprvé měla je to fajn

a nevis nahodou zda to maji stejne jako Kyjov, ze epidural jen pres tyden a jen do 3 hodin, coz mi prijde smesne, proc si vubec davaji do sluzeb nemocnice, ze ho neninproblem mit, kdyz ja mam termin zrovna v sobotu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
25.2.13 13:17
@inshala píše:
a nevis nahodou zda to maji stejne jako Kyjov, ze epidural jen pres tyden a jen do 3 hodin, coz mi prijde smesne, proc si vubec davaji do sluzeb nemocnice, ze ho neninproblem mit, kdyz ja mam termin zrovna v sobotu! :lol:

z termínu si nic nedělej…dva termíny jsem měla v neděli a rodila jsem vždy ve středu :pankac:. A jinak to info Ti dají v konkretni nemocnici… zkusím se zeptat kamarádky anesteziolog. sestry, proč to tak je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.13 14:36
@birma píše:
z termínu si nic nedělej…dva termíny jsem měla v neděli a rodila jsem vždy ve středu :pankac:. A jinak to info Ti dají v konkretni nemocnici… zkusím se zeptat kamarádky anesteziolog. sestry, proč to tak je :think:

je to by bylo super! :) predem dekuji za jakekoliv info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
25.2.13 19:36

inshalaV UH. by měli dát epidural v kteroukoliv hodinu, mě píchali co si pamatuji kolem 17 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
25.2.13 19:40

@alchien v Kyjove nemas mimco u sebe hned od porodu? ja premyslim mezi Breclavi a Kyjovem, moje doktorka pracuje v Kyjove tak by me tam mohla odrodit ale vim ze v Breclavy mas dite u sebe celou dobu coz je pro me dulezite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
25.2.13 20:07
@CalGirl píše:
@alchien v Kyjove nemas mimco u sebe hned od porodu? ja premyslim mezi Breclavi a Kyjovem, moje doktorka pracuje v Kyjove tak by me tam mohla odrodit ale vim ze v Breclavy mas dite u sebe celou dobu coz je pro me dulezite

u normos porodu jo, ja mela cisare…tam ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
25.2.13 21:32
@CalGirl píše:

Dcerku mi dali na břicho ještě na pupeční šňůře, pak ošetřili a přinesli hned na porodní sál. K prsu jsem přikládala dcerku cca 1h po porodu, jen co se uklidnilo poporodní krvácení. Pak jsme ji měli celou další hodinu u sebe…poté mě převezli na vozíčku na pokoj a cca za 1/2h mi dcerku přinesli- a už jsem ji nedala :hug: (přesto, že mi sestry nabízeli, ať si první noc odpočinu a vyspím se/ rodila jsem ve 14h). Chtěla jsem mít maličkou na očích, navíc měla převrácený den a noc, takže celou noc jsem ji měla u prsu (s krátkými přestávkami a dřímáním), i díky tomu mi nastoupilo mléko již druhý den po porodu :palec:. Starší děti bivakovaly první noc u sestřiček a mléko jsem měla později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
25.2.13 21:36

@birma @alchien dik moc holky, premyslim jestly Breclav nebo Kyjov. Moje dr dela v Kyjove ale vsichni me doporucuji Breclav, tak se budu muset jet podivat ale snazim se predem aspon trosku zjistit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.6.14 16:40

Kyjov vs. Uh.Hradiště

Holky, co poradíte? Kyjov nebo Uherské Hradiště? Sem prvorodička, proto nevím jak se rozhodnout.. Mátě někdo aktuální zkušenosti?? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.6.14 14:46

Ja se nakonec rozhodla pro Kyjov na zaklade doporuceni a rodila jsem tam pred rokem. Nemuzu to porovnat s jinou nemocnici, ale ja byla spokojena. Porodni saly jsou nic moc, moje mamka byla se mnou u porodu a rekla, ze vypadaji presne jako kdyz tam rodila ona! :) Porodni asistentky byly mile a ochotne a i doktori. takze za me Kyjov! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková