Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
baaruunkaa píše:
Ahojte maminy, rozhodujeme se zda rodit ve Vyškovské porodnici a chtěla bych vás poprosit o nějaké aktuálnější „zážitky“. Většina připomínek mi přijde stará a za tu dobu se změní hodně. Děkuji
Ahoj přečti si můj příspěvek, já rodila 18.4.2011
no co já vím, tak ve vyškovské porodnici je to v pohodě,pokud i porod probíhá v pohodě. To znamená, přijdu, odrodím rychle, bez komplikací a vše je OK. Horší přístup personálu je, když máte problémy, nepostupující porod nebo dlouhotrvající atd.
tak já mám v plánu , pokud bude porod dřív tak Brno-Bohunice, pokud bude normálně po 36tt tak Vyškov. Snad bude vše dobré a budu spokojená jako osttatní maminky
a doktoři tam asi nerodí že?
Někde jsem ale četla že dr. Babjak byl u porodu, je to můj gyn. bylo by super kdyby tam byl ![]()
Nicollka píše:
tak já mám v plánu , pokud bude porod dřív tak Brno-Bohunice, pokud bude normálně po 36tt tak Vyškov. Snad bude vše dobré a budu spokojená jako osttatní maminkya doktoři tam asi nerodí že?
Někde jsem ale četla že dr. Babjak byl u porodu, je to můj gyn. bylo by super kdyby tam byl
ahoj, doktori tam nerodi, to je skoda. Ale ja rodila ve vyskove a mela jsem u porodu porodni asistentku, i gynekolosku ale rodila me PA, doktorka me jenom podporovala. Drzim palecky at je vse v pohode a mas krasny porod
Ahoj holky
![]()
Nicolko - taky to mám tak v plánu. Dcerku jsem rodila ve 35.t.t. v Brně-Bohunicích a naprostá spokojenost. Takže když to přijde dřív, tak jedu určitě tam. Pokud budu rodit v termínu tak jedu do Vyškova.
Akorát nevím, zda se musím nějak v tom Brně registrovat. Aby mě pak tam vůbec vzali, když se tam rozjedu.
Zkoušela jsem pohledat tady na diskuzích a nic tu o registraci není. Ani na stránkách porodnice. Nevíte někdo? ![]()
no před třemi týdny měly BOhunice stop stav, tak je taky docela možné, že tě pošlou na Obilňák
luckyhorse píše:
no před třemi týdny měly BOhunice stop stav, tak je taky docela možné, že tě pošlou na Obilňák
Děkuji za info. Takže je lepší si tam předem asi zavolat,co?
tak ja volala na obilnak s prvnim synem a poslali me rovnou do bohunic že maji plno.
no ještě dva týdny to už snad zvládneme a pak už je to ten Vyškov
snad budou volné nadstandardy, těch dětí ted je všude ![]()
Beata jej taky Sofinku
to budou dvě Sofinky ve Vyškově kousek od sebe ![]()
Nicollko a syn se narodil v kterém týdnu, že jsi jela do Brna?
Daniel se narodil přesně 1 den před termínem v 40tt ale bydleli sme tam ![]()
ted sme před rokem koupili domeček na vesnici a mme to do Vyškova kousíček.
Už týden ze mě cosik teče, špiním, prý jsem se pootevřela na 4cm
No začala jsem jen 35tt malá odpovídá 36tt, ale hrozně se bojím aby se ji něco nestalo nebo tak, už bych ju nejraději vytáhla at mi křičí u ucha
než tyto stresy. Pan dr. řekl že je to dobr a poslal mě domů a 1.8. mam dojit na kontrolu a přeměření, jen kdyby se pustila krev tak okamžitě. Ani ji ultrazvukem nezkontroloval jako placentu nebo tak z čeo by to molo být, ale prý je to tim jak se otvírám, jinak kontrakce zatím žádné, jen občas posel. Tak snad ve Vyškově ví co dělají.
Ahoj Nicollko
![]()
Panejo to tě měli nechat v nemocnici. Byla by jsi aspoň pořád pod kontrolou. No hlavně, že nemáš kontrakce. Já takhle porodila dcerku ve 35t.t. Začala jsem špinit,ale měla jsem k tomu ještě pravidelné kontrakce. Tak jsem raději pelášila do Brna. Stejně by mě tam asi poslali. Prý tu berou rodičky až od 36t.t.
Nicollko - ale ten UTZ měli udělat. Jak sama píšeš - je lepší zkontrolovat placentu, zda se třeba předčasně neodlučuje. Já bych těm doktorům někdy nakopala fakt zadek.
Kdo tam byl za Drvoštěpa? ![]()
Nicollka píše:
Daniel se narodil přesně 1 den před termínem v 40tt ale bydleli sme tam
ted sme před rokem koupili domeček na vesnici a mme to do Vyškova kousíček.Už týden ze mě cosik teče, špiním, prý jsem se pootevřela na 4cm![]()
![]()
No začala jsem jen 35tt malá odpovídá 36tt, ale hrozně se bojím aby se ji něco nestalo nebo tak, už bych ju nejraději vytáhla at mi křičí u ucha
než tyto stresy. Pan dr. řekl že je to dobr a poslal mě domů a 1.8. mam dojit na kontrolu a přeměření, jen kdyby se pustila krev tak okamžitě. Ani ji ultrazvukem nezkontroloval jako placentu nebo tak z čeo by to molo být, ale prý je to tim jak se otvírám, jinak kontrakce zatím žádné, jen občas posel. Tak snad ve Vyškově ví co dělají.
no já mám bohužel zkušenost že ve Vyškově neví co dělají, malou po porodu převezli na JIP do Brna až po několika dnech, kdy nemohla pořádně dýchat. Ale nechci strašit. Třeba v tvém případě bude vše v pořádku, ale asi bych trvala na důslednějším vyšetření
Luckyhorse – souhlasím s tebou. Ten UTZ bych si určitě vydupala. Pořád zvažuji jestli mám jít rodit sem nebo do Brna. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.