Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jéžíš
tak to je naprd. Takže ty jsi sama doma? Tak to je fakt náročný.
Ahoj Nikolko.
Tak třeba Sofinka čeká na tatínka, aby byl u porodu. ![]()
Niky chci se ti zeptat - sestřička mi v poradně říkala, že si mám zajít do porodnice vypsat nějaké papíry, abych to pak nemusela vypisovat při bolestech. Tak nevím,kdy je to nejlepší tam zajít. Nebo jim raději zavolat? Fakt nevím. ![]()
ja je vypisovala min. pátek, když jsem byla na monitoru, tak mi to dali přečist, pak sem jim to podepsala a odpověděla otázky. Tak asi se tě tam samy vyptaji neivm
No teď ještě počkám - půjdu až dovrším 36t.t. ![]()
A co sestřičky - jsou fajn?
Zatím jsem narazila jen na příjemné sestry i doktory. Tak snad nenarazim na vola ![]()
Jen mě štve že nepomahaji miminkum, ja bych tak chtěla toho hamiltona at už se něco děje
Já zatím chodím na monitor do poradny - k dr.Rieglovi. Ten prý Hamiltona dělá, ale prý to dost bolí. Já bych se toho bála.
![]()
Niky neboj - počkáš na manžela - zasexujete si - a bude to !!!! ![]()
Fakt dělá? No zeptám se toho mýho zítra Babjaka, on je fajn, no uvidim co udela.
Riegl je taky moc sympoš.
Ty jo no kež by, zkusim se zeptat, však už budu 40tyden.
Mě u prvního dělali hamiltona, bylo to nepříjemný, ale že by nějaka hrozna bolest to ne, a Dany se narodil druhy den na oběd:D
V nemocnici /aspoň co vím/ tak není. To by musela jit Niky k němu do ambulance na Agrodům. Já si myslím,když se optá v nemocnici svého doktora, tak to určitě taky dělá. ![]()
mě udělal hamiltona bez ptaní ten starej doktor (teď si nevzpomenu na jméno, ale většina holek ho nesnášela), míval na starosti poradnu.
Riegel v nemocnici je, já když jsem tam ležela tak sloužil noční
Jinak ten doktor kterého nikdo nemá rád bude zžejme Houbal
a jó, legendární dotor Houbal. Jinak si myslím, že ten Riegel tam bude jako externista. Já když jsem jako těhotná lítala vždycky po pohotovosti, vždycky v noci, tak jsem tam jenom dvakrát narazila na místní doktory, jinak furt nějací externisti.
MMartina1 píše:
a jó, legendární dotor Houbal. Jinak si myslím, že ten Riegel tam bude jako externista. Já když jsem jako těhotná lítala vždycky po pohotovosti, vždycky v noci, tak jsem tam jenom dvakrát narazila na místní doktory, jinak furt nějací externisti.
jjo je to možny, já nevím, akorát jsem ho tam viděla.
Tak pro dnes se loučím Zítra jdu do poradny tak jsem moc zvědavá a jestli nic nebude nového a pořád na prst, tak už tam snad ani nikdy nepůjdu, 4 týdny poslouchat to stejné, praštim doktrora asi
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.