Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Niky tak jak válčíte??? S mlíčkem teda bohužel neporadím, já nekojila, neměla jsem moc mlíčka a malej nechytl moje bradavky malinké. Ale závidím ti tolik mlíčka
Tak už se mi prsa nenalivaji, mala vypije prso odpočinek druhý prso a jde spinkat. Zatím teda pije po 2-3 hodinách v noci. přes den taky tak, občas se zadaři že spí 4hodiny. Ale jinak jen spinká, je hodnoučka.
Ahoj holky
![]()
Tak hlásím, že už jsme doma.
Sofinka se narodila nakonec akutním císařem 10.9. Propustili nás už o víkendu,ale nebyl čas usednout ani k počítači.
Jinak jsem se dozvěděla Nicolko, že jsem ležela na stejném pokoji jako ty. ![]()
MMartina1 píše:gratuluju, je to princezna
MMartinko děkujííí
![]()
MMartina1 píše:
a jak to zvládáte, dobrý?
Ale jo zvládáme.
Mlíčka máme zatím dost. No každý den je jiný … z toho spí krásně v noci…a z toho zas ne. Zrovna nyní spí jak brouček, tak jsem zvědavá co bude zas v noci. Ale jinak je moc hodná. ![]()
Martinko a co vy? Jak se máte?
Beáta73 píše:MMartina1 píše:Ale jo zvládáme.
a jak to zvládáte, dobrý?Mlíčka máme zatím dost. No každý den je jiný … z toho spí krásně v noci…a z toho zas ne. Zrovna nyní spí jak brouček, tak jsem zvědavá co bude zas v noci. Ale jinak je moc hodná.
Martinko a co vy? Jak se máte?
my jsme v pohodě, teda ten pojem je relativní
. Já jsem se ptala, protože jsem si vzpomněla na svůj příchod z porodnice domů. Žádný mlíko, malej vzteklej, nespal jinde než venku v kočáře a tak jsem byla celkově, jak to popsat, zaskočená. Všichni mi říkali, že malý miminka jenom papají a spinkají - ha ha ha. Ale úderem konce šestinedělí se to ze dne na den změnilo a byl z něho andílek. Škoda, že mu to nezůstalo
. Ale holčičky jsou hodnější. Tak ať malinká krásně prospívá, ať hezky papá a hlavně ať hezky spinká ať se může vyspat i mamina. Neznám nic horšího než se nevyspat. ![]()
beata gratulujiiiii a jak si tam byla nakonec spokojená? malá je krásná ![]()
Ahoj Nicolko. ![]()
Byla jsem nadmíru spokojená. Jak sestřičky tak i doktoři super.
![]()
Holky jsou dnes vyfoceny ve vyškovských novinách!!!! Sluší jim to.
I tobě Nicolko!!!
Máš krásného syna. ![]()
ahoj holky tak už jen pár dní a bude nám měsíc to ani není možné
Jen mi všichni nadávaji, že mám malou u sebe v posteli, ale ona prostě v postýlce spát nebude ! každou půl hodinu řev, nejlépe od půlnoci ason dvě hodiny ani neusne. Když leží v posteli se mnou spí krásně, nakojíme po 4hod a zase hned spí. V noci máme režim a to takový, že v půl osmé vykoupeme (obden) a v osm kojení. Do půl deváté až devíti zůstáv na rukách, krásně usne a pak lehnout do velké postele. ![]()
něco nového tu na Vyškovsku ![]()
Ahojky, já bych se na ostatní vyprdla. Pokud to nevadí tobě, tak co řešit. Zastávám názor, že změnit jde později úplně všechno, když člověk chce. ![]()
tak tak i maly spaval v postylce od 4 měsíců ![]()
No kukněte a nechte ji pak plakat samotnou v postýlce to prostě nejde ![]()
Nicollka píše:tak tak i maly spaval v postylce od 4 měsíců
No kukněte a nechte ji pak plakat samotnou v postýlce to prostě nejde
bože ta je sladká
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.