Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobré ráno, slunko už paří.
Před půl hodinkou mi volal MM, že už se chystá v půl jedné mu jede vlak. A mě se chce plakat jak ja se těšim. Od rána mam břicho jak beton, Aj Sofi asi citi že jede tatínek
Jen doufam už dnes bude nějaký záznam i na monitoru, celé dny trpím, v noci nespím a dojedu na monitor a břicho si děla jakože nic
a ja jim vždy řikam jake bolesti, si budou myslet že su už paranoidní asi ![]()
určitě jak dojedeme domů hned dám vědět (k večeru). Jestli se mi zase zastavi břicho na monitoru od rána zase poctivě bolí, a vždy když dojdu na monitor tak nic to mi dělá schválně
Honza když v břichu zlobil, tak mu tatínek vyhrožoval, že hned jak vyleze, že mu dá na prdel ![]()
Ahojte holky, takže dnešní poradna…otevřena na dva prsty, hlavička naléhá, potom hlásil nějaké cosik značky atd. Další kontrola v pátek, ale byl tam dalši doktor a PA a shodli se že tak to do patku určitě nevydržím, i podle monitoru, krásné kontrakce, když to PA viděla tak se ptala kdy mám termin že jestli už ted o vikendu
takže se něco děje a může to být každým dnem ![]()
a jdeme grilovat kuřátko na dvůr, konečně se tam dá i dýchat. No bolesti valí stále dál a jetě hupsnu na manžu ![]()
Niky tak to gratuluji
Ještě znásilni manžela a bude to.
Držím moc a moc palečky.
![]()
Dobrou chuť !!!
Taky bych si dala.
tak ještě jednou a přeju ať je miminko brzy na světě a hlavně ať jde všechno jako po másle ![]()
Také přeji at už je miminko na světě a krásný a rychlý porod a zdravíčko vám oboum
Dobré ráno tak od 4:30 jsem vzhůru a nemůžu usnout. Manža v 5 odjel na vlak
Tak jsem zase slaměná vdova. Jak dlouho druhorodičkám trvá porod? No doufam mi prdne voda at to poznám tutově a rodit se půjde až tak za 5 hodin
aby manža stihl dojet, jinak budu vraždit.
Prý to bývá rychlé, a k tomu že jsem tak otevřena a bla bla pry to může být rychlovka nakonec.
A když přijdou bolesti, což mám stejně pořád, tak abych mu nevolala hodku před, že vlastně už to je ono
Nechci mu volat nějaký falešný poplach, protože ty bolesti jsou hrozné už teď tak to chci nechat až si budu fakt jistá a bude to pořádné ![]()
Ahoj Niky.
![]()
Neustále nakukuji na tvůj profil, jestli jsi ještě tu. Jak se daří?
Už se nedaří, dr. neví co říkají, vůbec nic nepoznaji, měli mi na rovinu říct že budu přenášet do vánoc
Nemůžu už moc chodit, všechno mě bolí, v noci moc nenaspim. A to se prý do pátku rozsypu, monitor byl excelentní, no hmmm v prčicich leda.
V pátek se ještě do poradny dostavím, to už teď vím, a pak si asi zaplatim někoho kdo mi hamiltona udělá ![]()
Dobré ráno,
tak za půl hodinky už vylezu z postele a půjdu se chystat, přijede děda, půjdeme na meníčko a pak jdu na Monitor a Kontrolu spodku, jsem moc zvědavá jestli jsem se otevřela trochu víc nebo nic ![]()
Každopádně budu prosit o „hamiltona“, Danielko měl 2.10 a 3.10 byl na světě, a Sofinka by mohla byt přesně o měsic dřiv
to by bylo krasne 3.9. ![]()
Tak držte palce, jsou v porodnici dost proti, ale budu fakt škemrat už.
Niky držím moc palečky.
Myslím na tebe každý den.
Budeš pak moct napsat z porodnice, že se malá narodila?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.