Porodnice Vyškov – zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
26.8.11 09:20

Dobré ráno, slunko už paří.

Před půl hodinkou mi volal MM, že už se chystá v půl jedné mu jede vlak. A mě se chce plakat jak ja se těšim. Od rána mam břicho jak beton, Aj Sofi asi citi že jede tatínek

Jen doufam už dnes bude nějaký záznam i na monitoru, celé dny trpím, v noci nespím a dojedu na monitor a břicho si děla jakože nic :cert: a ja jim vždy řikam jake bolesti, si budou myslet že su už paranoidní asi :pocitac:

určitě jak dojedeme domů hned dám vědět (k večeru). Jestli se mi zase zastavi břicho na monitoru od rána zase poctivě bolí, a vždy když dojdu na monitor tak nic to mi dělá schválně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.8.11 10:27

Honza když v břichu zlobil, tak mu tatínek vyhrožoval, že hned jak vyleze, že mu dá na prdel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
26.8.11 18:53

Niky tak co monitor? Jak si na tom? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
26.8.11 19:22

Ahojte holky, takže dnešní poradna…otevřena na dva prsty, hlavička naléhá, potom hlásil nějaké cosik značky atd. Další kontrola v pátek, ale byl tam dalši doktor a PA a shodli se že tak to do patku určitě nevydržím, i podle monitoru, krásné kontrakce, když to PA viděla tak se ptala kdy mám termin že jestli už ted o vikendu :D takže se něco děje a může to být každým dnem :D

a jdeme grilovat kuřátko na dvůr, konečně se tam dá i dýchat. No bolesti valí stále dál a jetě hupsnu na manžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
26.8.11 19:42

Niky tak to gratuluji :potlesk: Ještě znásilni manžela a bude to. :palec: Držím moc a moc palečky. :palec: :palec:
Dobrou chuť !!! :lol: Taky bych si dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
26.8.11 19:52

uz je znasilnenej rychle v koupelne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.8.11 21:15

:mrgreen: :mrgreen: tak ještě jednou a přeju ať je miminko brzy na světě a hlavně ať jde všechno jako po másle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
26.8.11 21:38

Také přeji at už je miminko na světě a krásný a rychlý porod a zdravíčko vám oboum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
28.8.11 22:59

Ahoj Niky. :mavam:
Jak si na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.8.11 06:01

Dobré ráno tak od 4:30 jsem vzhůru a nemůžu usnout. Manža v 5 odjel na vlak :( Tak jsem zase slaměná vdova. Jak dlouho druhorodičkám trvá porod? No doufam mi prdne voda at to poznám tutově a rodit se půjde až tak za 5 hodin :D aby manža stihl dojet, jinak budu vraždit.
Prý to bývá rychlé, a k tomu že jsem tak otevřena a bla bla pry to může být rychlovka nakonec.
A když přijdou bolesti, což mám stejně pořád, tak abych mu nevolala hodku před, že vlastně už to je ono :D Nechci mu volat nějaký falešný poplach, protože ty bolesti jsou hrozné už teď tak to chci nechat až si budu fakt jistá a bude to pořádné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
31.8.11 22:13

Ahoj Niky. :mavam: :mavam:
Neustále nakukuji na tvůj profil, jestli jsi ještě tu. Jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.9.11 09:23

Už se nedaří, dr. neví co říkají, vůbec nic nepoznaji, měli mi na rovinu říct že budu přenášet do vánoc :cert: Nemůžu už moc chodit, všechno mě bolí, v noci moc nenaspim. A to se prý do pátku rozsypu, monitor byl excelentní, no hmmm v prčicich leda.
V pátek se ještě do poradny dostavím, to už teď vím, a pak si asi zaplatim někoho kdo mi hamiltona udělá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.9.11 08:38

Dobré ráno,

tak za půl hodinky už vylezu z postele a půjdu se chystat, přijede děda, půjdeme na meníčko a pak jdu na Monitor a Kontrolu spodku, jsem moc zvědavá jestli jsem se otevřela trochu víc nebo nic :cert:
Každopádně budu prosit o „hamiltona“, Danielko měl 2.10 a 3.10 byl na světě, a Sofinka by mohla byt přesně o měsic dřiv :) to by bylo krasne 3.9. :D
Tak držte palce, jsou v porodnici dost proti, ale budu fakt škemrat už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
2.9.11 09:40

Niky držím moc palečky. :palec: Myslím na tebe každý den. :hug: Budeš pak moct napsat z porodnice, že se malá narodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
2.9.11 12:32

Také držím moooc plaečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková