Porodnice Vyškov – zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
9.9.11 08:41

Děkujeme. Tak zítra nás snad pustí domů, snad už žloutenka nenaroste sakryš :cert: slunit se nemůžeme, pořád jen mraky a fučák.
JInak si nemůžu na nic stěžovat, jak jsem se bála po pár příspěvcích, tak jsem max. spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
9.9.11 08:48

Ahoj Niky a Sofi :mavam: :mavam: :mavam:

Sofinka je nádherná. :potlesk: S tou žloutenkou mě to mrzí - škoda to sluníčko - to hodně pomáhá. Furt byly pařáky a nyní nic,co? :zed:
Je to super, že jsi spokojená. Takže určitě doporučuješ???? Do Vyškova ?!?!? Ne dělám si srandu, jdu určitě sem. Už mám koooonečně vyplněné papíry. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
9.9.11 09:38

Niky a jsi na tom nadstandartu? Musíš mi pak napsat, co a jak. Jsem zvědavá,že???? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.9.11 09:58

Niky Sofinka je nádherná, moc se vám povedla. Koukám na fotečku a rodilas na tom nadstandartním boxu že?? Já taky a je to tam supéér. A pokoj máš nadstandart???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.9.11 17:21

tak jsme byli na dovolené a říkala jsem si, jestli už :lol: a ono jo :-D . Strašně gratuluju a moc vám to oběma na společné fotce sluší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.9.11 17:40

jojo jsem na nadstandardu za 700,–
nikdo sem nechodi, jen vizita rano a snidaně, oběd a večeře, jinak mam klid. návštěva se nehlásí, takže chodi kdo chce jak chce. Mam tu sprchu a wc, lednici, pokoj je velky, libi se mi tu ale „doma je doma“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
9.9.11 18:24

Niky to je paráda, že jdete zítra už domů !!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
A jak to tam vypadá - je plné oddělení - jestli se hodně rodí nebo je normální stav???? :nevim:
Já bych to tak ráda už měla za sebou. Ach joooo. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.9.11 18:35

no ja byla dopoledne na obyč než se uvolnil jeden pokoj, celkem plno na nadstandartech. no jeden se zítra uvolní :D ale videla sem dnes maminku na porodnim tak kdo vi kam pujde potom ležet. celkem se tu i rodi.

dělam album a jsou tam i fotky z porodniho salu i pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
9.9.11 18:49

Jééé už se moc těším na fotečky. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.9.11 19:15

už sou tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.9.11 21:09

strašně krásný děti a chlapečkovi jak září oči :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.9.11 21:11

Nikolko a kdo tě rodil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6912
9.9.11 21:18

Nicollko - tak fotečky jsou nádherný :palec: :hug: :palec:
Jste nádherná rodinka !!!! Sluší Vám to !!! :hug: :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.9.11 21:23
Beáta73 píše:
Nicollko - tak fotečky jsou nádherný :palec: :hug: :palec:
Jste nádherná rodinka !!!! Sluší Vám to !!! :hug: :srdce: :hug: :srdce:

souhlasím. Tedkom se těším na tvoje fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
11.9.11 09:13

Děkujeme moc moc .

Dobré ráno, tak jsme od včera doma, první noc byla úžasná, malá krásně spinká, napapá se a spinka, celý den a celou noc Dnes půjdeme chvilku kočárkovat.

Jen mám problém s prsama, dá se nějak zpomalit tvorba mlíka? mám šileně nalitý prsa, z boku tvrdé tak nahoře jakoby v podpaží, ale jak bolí celý ty prsa. Než jdu kojit musim trošku odsat, protože se malá dáví, to sou proudy jako blázen, odstřikala jsem 40ml z jednoho aby mi nevybuchlo a druhé pila malá. Já nevim co s tim mlikem mam dělat Zastaví se to nějak samo? nechci moc odsavat tak vzdy jen ten nejhorši tlak což je tak 20ml. ale bojim se aby se mi tim vic to mliko nedělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková