Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Dermabion píše:
@selia máte pravdu zajímalo mne to tak jsem si to vyhledala. Pokud se bude jednat o náhlý porod pojišťovna proplatí to co by platila v čr. Pokud je porodní péče v zahraničí dražší doplací to pacient. Zakladatelce omlouvám za mystifikaci. Já to neveděla vždy se pojišťovala a když už to nešlo nevytáhla jsem paty z čr
Ne, oni proplatí to, co by bylo proplaceno domácímu. Tj. Slovenky na Slovensku neplatí nic, ani ona by neplatila. Kdyby platily, ona by také platila. Toto neplatí pro plánovaný porod, ale před 38. týdnem by to jako plánovaný porod hodnoceno být nemělo.
Díky holky. Zatím je to ve fázi přemýšlení, já jsem posera, na druhou stranu vím jak je tamní vzduch super, dcera na dýchání by si taky pomohla, je teď furt na hromadě
Jinak @selia díky za info ohledně toho pojištění, o tom si ještě počtu. Túry v plánu nemám, spíš tak když už teda, ležet a kochat se, nějaká light procházka, určitě žádný túry, na to nejsme ani nejen, jsme botaskáři
Ale uznávám že rodit s výhledem na Tatry může být pěkný
To bych se možná aj do televize dostala - zo Štrbského Plesa pre televíziu Markíza, Mária Jůnová…
Dělám si z toho srandu ale asi by mi lepila řiť ![]()
@selia já našla na pojišťovně info že proplácí jen to co v čr jinak by byl pojišťenec obohacen. Takže lepe před odjezdem si zavolat a zjistit si to.
Na Štrbský Pleso žádná lanovka nevede, takže bych nejela… ![]()
Ne vážně… to nejhezčí z Tater je většinou někde dál a někde výš, než je úroveň Št. Plesa a tam cesta s břichem asi nebude zrovna to nejlepší… A procházky po Smokovcích, Štr. Plese apod. někde dole by mě popravdě nudily… takže já bych nejela no… to se můžeš kutálet někde doma po lese a budeš to mít asi to samý, kromě toho tatranského vzduchu… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.