Porušeny obal u masa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30192
4.11.22 09:32
@Neferah píše:
Ahoj, teď mi dorazil nákup a měla jsem v něm mletý hovězí, co mělo nakřáplou krabici. Tipla bych, že to bylo při přepravě nebo balení. Maso má fajn barvu, nesmrdí.
Riskli byste to a po zamrazení z toho vařili (potřebuju ho až na pondělní oběd)?

Jo, risknul. Jetý maso poznáš prostě okamzite už jen podle zápachu :). Nebo risknul, co bys tam asi riskovala, to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
4.11.22 10:57
@Neferah píše:
@Fiducia U nás v ulici ne, tchýně má čivavu. Ta by to asi nerozdýchala.😁 A má z toho být chilli, to malýmu dávat nebudu.
Čivava asi ne :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.11.22 11:13

No, asi to risknu a uvarim z toho. Hned rano slo do mrazaku, barvu melo cervenou a varit se bude alespon dve hodiny. :nevim:
Uvidim, jak se mi to jeste rozlezi pres vikend😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
4.11.22 11:18
@Neferah píše:
@Šmoulice jo, to beru. Ale v reznictvi je na pultu a dodrzuje se tam hygiena. Tohle se mohlo vyvalet vsude mozne. :?

V obchodě se dodržuje hygiena stejně, já dělala třeba v Bille a když tam prasknul obal, tak se to prostě prebalilo do jiného a jelo se dál :D naopak v řeznictví se to nezabalene maso válí jen tak v přepravkách na zemi apod, než se to nacpe do toho pultu :D stejně to pak tepelně upravujes ( a ty to teda ještě premrazis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9667
4.11.22 13:55

Pokud maso vypadá a voní normálně, tak bych nad tím moc nedumala a sežrala ho :mrgreen: Předpokládám, že z něj nebude tatarák a tepelně ho opracuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
4.11.22 14:26
@Neferah píše:
@Šmoulice jo, to beru. Ale v reznictvi je na pultu a dodrzuje se tam hygiena. Tohle se mohlo vyvalet vsude mozne. :?

No, když myslíš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.11.22 16:07
@Šmoulice píše:
No, když myslíš :mrgreen: :mrgreen:

Nj, já jsem na to naivka, no. :lol: ale fakt je, že k řezníkovi chodím jen málo, máme je z ruky. Chodím jen u našich, kde je fakt vyhlášenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.11.22 16:09
@Kriss Tina
@Kriss Tina píše:
V obchodě se dodržuje hygiena stejně, já dělala třeba v Bille a když tam prasknul obal, tak se to prostě prebalilo do jiného a jelo se dál :D naopak v řeznictví se to nezabalene maso válí jen tak v přepravkách na zemi apod, než se to nacpe do toho pultu :D stejně to pak tepelně upravujes ( a ty to teda ještě premrazis).

Tak to vysvětluje, proč maso z Billy, ale i odjinud letělo hned po otevření koše. 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.11.22 16:27
@Neferah píše:

To je velmi naivní. Jo, v tom pultu je nějaká předepsané teplota. Ale taky se to každý den dává ráno tam a večer zpět, nikdo s tím neutíká k chladaku jak magor. To nemluvím o době kdy maso leží u řezníka, pak v bednach, protože každou bednu extra taky nikdo neponese. A to nemluvím o lidské hygieně v době, kdy tam nejsou zákazníci.

Jak píšu, velmi naivní. V masně jsem pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
4.11.22 16:30
@Neferah píše:
Nj, já jsem na to naivka, no. :lol: ale fakt je, že k řezníkovi chodím jen málo, máme je z ruky. Chodím jen u našich, kde je fakt vyhlášenej.

A představ si, že i tomu vyhlášenému maso spadne na zem. A on ho třeba vezme a šup s ním do pultu. A ty si ho pak koupíš. :jazyk:

Prostě řešíš kravinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport