Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kolousek1 píše:
@blumen mořskou vodu stříkám po každém koupání večer. Vigantol jsem mu dávala jen první měsíc a neseděl, tak ho nedostával. Tak mám mu ho začít dávat teď? Napadlo mě to, že alespoň to D mu dávat.
tyjo bacha na to decko,posledni dobou se opet projevuji nektere nemoci spojene s nedostatkem vitaminu D,kdyz nesedi Vigantol,daji se sehnat na trhu nahrady.V prvnim roce ma byt nonstop,pote az alespon do 3 let vzdy podzim-jaro.
@Kolousek1 píše:
@blumen mořskou vodu stříkám po každém koupání večer. Vigantol jsem mu dávala jen první měsíc a neseděl, tak ho nedostával. Tak mám mu ho začít dávat teď? Napadlo mě to, že alespoň to D mu dávat.
Mrkni na diskuze o vitaminu D. Po Vigantolu je casto boli bricho a doporucuji se jine, ale nevim ktere, moji bricho nebolelo… swanson?
@unuděná @blumen já to přes léto úplně vypustila, neřešila jsem kvůli sluníčka. A před létem malý pil ještě hodně UM a bylo mi řečeno, že když ho vypije dostatečné množství, tak to D do něj jde z toho mléka. Teď už ale nepije skoro vůbec mléko, takže mi nasadím D… Myslíte, že po vigantol může mít bolení ještě i teď když mu je rok? U novorozence to chápu, mají citlivá bříška.. Ale teď? ![]()
@Kolousek1 klidne.pohledej ty alternativy,ted na podzim uvazuju ze nasadim i skolnimu diteti.