Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
supr supr:) a jak ste na tom:) mě už chytají takový nálady a stavy, že mmi přijde, že už to za chvíli musí být;)! nikdy bych nevěřila, že se tak moc budu těšit na porod;) máte zde některý zkušenosti s pitím maliníku, lněnýho semínka, nebo s masážemi? já už jedu ve všem, tak doufám, že to pomuže ![]()
no já při první dcerce pila akorát ten maliník ale čert ví jestli to pomohlo
osobně si myslím že ne,že je to jen pro ten pocit
ale i tak se ho chystám pít i teď ![]()
no, já si právě řikám, že pokazit tím nic nemůžu;) a kdybych se na to vybodla, mohla bych si pak vyčítat, že sem to aspoň nezkusila;) a kdy máš termín:)?
týjo, tak to už máš taky za pár:) já už se tak těším
uplně si řikám, že si po porodu zajdu na masáž zad…a vyspím se na břichu;):D
fakt
a já žiju v představě, že během těhu se nic takovýho nemá!
Ahojky Radys,
vítám tě mezi náma co se nám blíží porod
. Jak se citíš celkově?? Já mám sice termín 23.3., ale doktorka mi řekla, že to vidí, že to bude tak týden nebo 10dní před porodem. A je pravdou, že se na to už těším… a hlavně, že se pořádně natáhnu protáhnu a lehnu si i na to břicho
. Teď si připadám jak kdybych snědla meloun
.
Tak ať nám to holky rychle utíká ty poslední týdny (měsíce) ![]()
tak jsou přece i těhu masáže
paní vidí že jsem těhotná tak by mi snad nedělala nic co by mi mohlo ublížit ![]()
Bajča píše:
j.a.n.i. a ty taky teď někdy čekáš mimi?
Nene, mě už se tu batolí kolem… já čekám na //
aha takže se nezapojuješ do diskuzí podle názvu tématu.jen abychom v tom měli jasno ![]()
Kathy Lostris píše:
Ahojky Radys,
vítám tě mezi náma co se nám blíží porod. Jak se citíš celkově?? Já mám sice termín 23.3., ale doktorka mi řekla, že to vidí, že to bude tak týden nebo 10dní před porodem. A je pravdou, že se na to už těším… a hlavně, že se pořádně natáhnu protáhnu a lehnu si i na to břicho
. Teď si připadám jak kdybych snědla meloun
.
Tak ať nám to holky rychle utíká ty poslední týdny (měsíce)
no, já si přindu uplně obrovská:D a nemotorná. mně doktorka taky řikala, že je malá celkem velká, tak uvidíme kdy to přijde;) ještě ale chodím na přednášky a semináře, tak doufám, že mě to nechytne ve škole ;D! a co čekáš? holčičku, chlapečka? a máš vybranou porodnici?
Radys, to ti věřím, že si připadáš obrovská… já taktéž
. Hlavně, že je všechno v pořádku. To je důležitý. To seš dobrá, že chodíš ještě na přednášky. Já se už jen valím
. Ani sedět nemůžu, ani ležet… prostě se furt vrtím a čekám, kdy to přijde…
. Čekám holčičku
- doufám, že se pan doktor nezmýlil
. A co ty čekáš??
Porodnici mám už vybranou a jelikož jsem tam musela jít na vyšetření, takjsem tam už i zaregistrovaná. A co ty??
nemotorné a obrovské si připadamé všechny
hlavně neschopná si připadám jak si ani nedokážu zavázat tkaničky.jo a my čekáme holčičku Aničku,pokud by sis zapla podpisy nad počtem stránek tak by ses něco dozvěděla
jinak vím že ten dotaz nebyl na mě
![]()